Ano ano, tak vsestranne. Akoze bola som skepticka napriklad voci tomu, ze pomaha aj na bolest krcnej chrbtice alebo pri svalovici, ale je to tak
Tak priznam sa, ze na toto som ho teda veru este nevyuzila, ale dobre vediet A aj tam je ta rychlost ucinku taka ista ako napriklad pri bolesti hlavy ci zubov?
Ja teda nemam s nim problem ani pri takychto bolestiach, no musim uznat ze ma tato informacia zo zaciatku tiez dost prekvapila Ale nie je to veru na skodu mat doma nieco taketo vsestranne ucinne.
Hlavne aby to nebolo ťažké na žalúdok, lebo to ja neznesiem teda vôbec Celkom mávam problém s týmito liekmi čo sú silnejšie…
No inak toto je zase uplne druha vec, ze ked su raz tie tabletky velke a silnejsie byvaju aj tazsie na zaludok, zle sa prehltaju. A mavam s tym obcas problemy…
to ale nie je bohvieco… ale zase druha vec je ked si vies tu tabletku prepolit na polovicu alebo rozdrvit. Ved zase sprosti mozme byt, len si musime vediet poradit
presne z toho by som taku vedu nerobila hlavne nech to ma clovek rychlo za sebou a ked uz s tym ma clovek problemy tak nech to aspon stoji za to
a nie ze sa bude premahat a nakoniec mu tabletka ani nezaberie alebo mu ostane este horsie.
Ved a od toho maju byt aj tie pribalove letaciky ze si to vies aspon nacitat kolko coho a co obsahuje a uz svoje telo hadam poznas ako ti reaguje na co.
vsak ved to je jasne, ale chapes, zbytocna robota s tym ako ja chapem, ze pri niektorych liekoch to inak nejde a zase tolko sebazaprenia mam, ze sa viem prinutit ked uz ozaj to je so mnou zle
To je pravda, len si zober že málokto to reálne aj číta. A maximálne si tak prečítajú vedľajšie účinky a dávkovanie a to je asi tak všetko.
A co viac akoze potrebujes pri lieku este vediet? Mne su teda tieto informacie uplne postacujuce
Fakt? Tak mozno preto ze nesoferujes, lebo aj to by ta zaujimalo ci to nahodou nejako “neotapuje”. Pre mna ako pre soferku je to dost dolezita informacia. A tak isto ked lieky balim muzovi kamionistovi na cesty. Zakazdym som taka rada ze sa mi vrati v poriadku domov. Ale ked odchadza s bolestou hlavy alebo zuba tak mi nie je veru vsetko jedno.
caute kocky! no co ako sa mate? uz nam prichadza leto, pre mna obdobie utrpenia a bolesti hlavy to zas bude ked sa budeme aj z kupalisk vracat domov alebo po praci este vediet doma fungovat
no ani nevrav, ja sa teda realne na toto netesim, ale co pozeram tak zatial to vyzera tak uprsane, teda aspon u nas za co som ja vdacna, lebo mam sice rada teplo, ale nie dusno.
Tak ja sa bez analgetík cez leto nezaobíde. To aj keď tašky mením tak ako prvé kontrolujem či mám so sebou moju pojazdnú lekárničku Lebo ono to je také zákerné, že to príde znenazdajky a potom sa človek môže aj rozkrájať…
preco prave cez leto? co si nejaka meteosenzitivna alebo aka, ze vtedy to viacej na teba vplyva? alebo nerozumiem. keby islo o lieky na alergia, tak okej, to este beriem, ale analgetika?
Mmmm asi kvoli tomu teplu a slnku a moznym upalom a celkovemu vycerpaniu z tepla, leta a prazdniny? Aspon tak som si to ja vysvetlila Ale teraz ide asi horsie obdobie si myslim. Skolsky rok takto na zaciatok vie byt dost zakerny.
ani mi nehovor, co mi syn hovoril, tak vela deti chybalo uz koncom minuleho tyzdna. ono ked sa ta imunita podceni, tak potom to ide uz rad radom. potom uz bohuzial len nasadit nieco ine. ale tak tie tabletky su aspon take setrne voci telu, alebo ako by som to povedala, ze nezatazuju tolko, aj ked si das hoc od tej bolesti hlavy. co som inak postrehla, ze okrem bolesti hrdla je teraz dost casty sprievodny jav aj pri covide.
Tak u mna je to sprievodny jav po cely zivot
si5ka tak to potom ale chyba uz moze byt niekde inde. aj si to nejak riesila, vsak to nie je tiez sranda fungovat po cely zivot s pravidelnymi bolestami hlavy.