Silne bolesti hlavy

Ano ano, tak vsestranne. Akoze bola som skepticka napriklad voci tomu, ze pomaha aj na bolest krcnej chrbtice alebo pri svalovici, ale je to tak :slight_smile:

Tak priznam sa, ze na toto som ho teda veru este nevyuzila, ale dobre vediet :smiley: A aj tam je ta rychlost ucinku taka ista ako napriklad pri bolesti hlavy ci zubov?

Ja teda nemam s nim problem ani pri takychto bolestiach, no musim uznat ze ma tato informacia zo zaciatku tiez dost prekvapila :slight_smile: Ale nie je to veru na skodu mat doma nieco taketo vsestranne ucinne.

Hlavne aby to nebolo ťažké na žalúdok, lebo to ja neznesiem teda vôbec :confused: Celkom mávam problém s týmito liekmi čo sú silnejšie…

No inak toto je zase uplne druha vec, ze ked su raz tie tabletky velke a silnejsie byvaju aj tazsie na zaludok, zle sa prehltaju. A mavam s tym obcas problemy…

to ale nie je bohvieco… ale zase druha vec je ked si vies tu tabletku prepolit na polovicu alebo rozdrvit. Ved zase sprosti mozme byt, len si musime vediet poradit :smiley: :smiley: :smiley:

1 lajk

presne z toho by som taku vedu nerobila :smiley: hlavne nech to ma clovek rychlo za sebou a ked uz s tym ma clovek problemy tak nech to aspon stoji za to :smiley: a nie ze sa bude premahat a nakoniec mu tabletka ani nezaberie alebo mu ostane este horsie.