Silne bolesti hlavy

Už mi ho kamošky spomínali, aj v robote, no tak počula som o ňom, ale zatiaľ žiadne skúsenosti. Akosi mi to nenapadne kúpiť keď som v lekárni a doma máme také tie klasiky od bolesti a od teploty.

To zaberá podľa mňa zbytočne veľa miesta :smiley: Napíš si na papierik aby si nezabudla :smiley:

ahojte, poslednú dobu mávam pravidelne bolesti hlavy. nie sú to však migrenózne stavy, pretože to máva moja mamina a zas až tak zle na tom nie som. len je to dosť nepríjemné a väčšinou ma to chytí v tej najnevhodnejšej chvíli.

Áno, už som si povedala, že nebudem ja skúšať nejaké babské rady a recepty, napríklad potierať si spánky Alpou a podobne. Takto jednoducho si šupnem tabletku a mám po probléme a môžem ďalej fungovať :smiley:

no a robis s tym nieco ci ako? :smiley: lebo si to tak napisala ze neviem teraz ze ci si uz aj skusala riesit ten problem nejako alebo co vlastne…

neviem ci staci vyriesit len problem…asi ist skor za pricinou, ci?

Fuj z toho by ma asi hlava bolela este viac, ze potierat alpou…Este viem ze mama mavala take tie male cinske masticky :smiley: neviem ci to este aj vyrabaju alebo sa to da kupit, no ale to bol smrad z toho :smiley:

A to predavaju doteraz v tych Cinakoch kadejakych nie? :smiley: Presne viem ktore myslis, tam bol bud tiger alebo had nakresleny a nejake cinske znaky :smiley: Ja si pamatam ale ze to celkom aj ucinkovalo, my sme si tym spanky potierali. Teraz si to ale neviem predstavit ze by som to vytiahla niekde v autobuse alebo v cakarni :smiley:

by si mala aspon vip jazdu :smiley: tak ale teraz vazne. to fakt este niekto taketo nieco pouziva? ako ja viem ze je vela ludi strasne zalozenych na bylinkach a tychto veciach a ze nechcu lieky, ale niekedy to je proste fakt jedina moznost…

veď keby s tým nič nerobím tak by som nehľadala nejaké rady alebo skúsenosti iných. jasné že sa snažím zachrániť aspoň nejakým tým ibalginom, no mám taký pocit že je to slabé a nezaberá mi tak ako by mal a nechcem si dávať neviem koľko tabletiek naraz…

a ktory ibalgin si davas? lebo zalezi aj od mnozstva tej ucinnej latky v lieku. od toho su tam tie cisla pri mg :smiley:

Nie je to Ibalgin len jeden? Aj tak si myslim ze pokial je tam len jedno ucinne liecivo tak to nie je bohvieaka vyhra.

asi je viac tychto “odrod” proti bolesti :smiley: no presne ako si povedala, pokial tam je len ten ibuprofen napriklad a este aj v malej gramazi tak to potom bud clovek nemoze cakat zazraky alebo si ich musi dat viac. co tiez nie je bohvie co na zaludok.

viac? :open_mouth: co tym myslis viac? :open_mouth:

absolutne nepotrebujes viac tabletiek a teda to nehovorim este ze viac roznych…uplne v pohode ti postaci jedna tabletka, ktora je silnejsia a ucinnejsia. alebo ma v sebe toho aspon viac co ti pomoze. taka komplexna ked je :wink:

Jasne, ja mam napriklad takto osvedceny Cetalgen :slight_smile: Co sa tyka bolesit alebo teploty tak to zvladne lavou zadnou :wink:

A pouzivas ho realne ze na kazdu bolest? Ako mne pomohol v stave nudzi pri chorobe, ale na ostatne ho odskusany nejako moc nemam.

no nie ved mas rozne tie gramaze ci co to tam je za udaj na krabicke a potom je taky aj ten rapid, ten je vraj super. neviem nemam ho odskusany, preto sa pytam.

Ahaa, uz rozumiem. No ked ti mam pravdu povedat, tak mne kedysi ten rapid vedel zabrat, tusim zub ma tak bolel, ale tiez to nebolo ono. Ano je pravda, ze ta bolest bola slabsia a ze ten nastup ucinku bol rychlejsi, ale ziadna slava teda. A hlavne dlho to nevydrzalo.

no ved tak som myslela ze si das dve tabletky naraz aby to malo nejaky ucinok a efekt vobec, lebo niektore tie lieky su fakt slabucke. a mozno aj preto aby tak nezatazili zaludok.