Silne bolesti hlavy

jezis to je super napad! toto mi nikdy nenapadlo. ja vzdy len zhanam od ludi okolo, ci niekto nieco nema, co by ma zachranilo :smiley:

Toto nepoznáš? To ja som už dávno od mojej maminy tiež obkukala a tá hovorila, že aj babka to tak vždy nosila a nosí. Ešte sa máš čo učiť :smiley: Takéto veci prvej pomoci treba mať stále pri sebe a nie sa spoliehať na niekoho iného.

a co tam este take mate pribalene dievcata? :face_in_clouds:

Leukoplast a male vlhcene. To je super pomocka, ani nevies pri akych vsetkych situaciach to vies vyuzit :smiley: A ruz nosim, to sa tiez moze hocikedy zist :smiley:

to som sem dobre prisla nakuknut. sa tu prakticke veci riesia, to ja mam rada :smiley: akoze tabletky nosim aj ja. bez toho sa nepohnem. ale tie dalsie vychytavky potesia.

…ja som si tak navykla pri detoch… ze mam taky balicek spraveny a ten mam stale so sebou, nech ideme hocikam… aj nejake male mlsky tam mam samozrejme… mozno aj to by bol dobry tip… lebo niekedy mam ja take stavy, ze uplne citim, ze si potrebujem dat nieco, cukor mi chyba, tak nosim male cokoladky alebo nejake cukriky… tabletky som tam ale dlhsie nemala, az ked ma raz tak necakane prekvapila bolest hlavy, ze som nevedela, ako odsoferujem domov… tak odvtedy uz aj tie musia byt…

jezis no. to je najhorsie. ked ta to prepadne takto necakane a musis ist a riesit. ze nemas moznost proste si sadnut, lahnut, a byt v klude…

Tie balicky su fakt lifesaver :sweat_smile: Aj ja som si tak zvykla mat v kabelke od kazdeho nieco – male sladkosti, lekarnicke veci, tabletky, obcas aj nieco na osviezenie… Clovek nikdy nevie, co sa mu prihodi, a ked je to pri detoch, este viac… Hlavne, ze mas potom pokoj, vsetko po ruke a nemusis panikarit :smile: