Mne napríklad nie, mne to prišlo slabé, musela som si dávať dve tabletky a to mi príde prehnané. Lebo čo som si potom začala kupovať Cetalgen, tak ten mi zaberie úplne bez problémov aj po prvej tabletke.
Hmmm no dve tabletky si zakazdym davat, to mas dvojitu davku, to nie je veru bohvieco. A mi povedz potom ako jedny lieky si musis dat dve tabletky a z inych staci jedna, aby si dosiahla ten isty “efekt”…
To sú, ale mám to to isté ako keď si dám hocijakú inú tabletku. Ja som v tom nejak nepostrehla rozdiel, že by mi to inak zaberalo na bolesť.
Je úplne normálne, že každý reaguje inak, že niekedy liek generický nestačí, alebo že musíme skúšať alternatívy. A hlavne si nenechať nič vnucovať len preto, že “tak sa to berie”, ale sledovať svoje telo a účinky liekov
Je aj úplne normálne, že sa v priebehu rokov mení citlivosť na lieky. To znamená, že niečo, čo fungovalo pred pol rokom, nemusí dnes fungovať rovnako.
Myslies, ze niekto akoze nieco uziva len preto, lebo niekto mu povedal, ze to je dobre a ma sa to a podobne? Aj ked mu to na pohlad neprospieva? Hm…
Nehovorím, že je to môj prípad, alebo že je to správne. Ale áno, aj to sa deje.