ako si to zvladla? lebo co viem, tak niekto trpi pomaly tyzden bolestami a niekto je uz na druhy den uplne v pohode.
tak to ja som zvykla byt presne ten prvy pripad. ja mam strasne problemy so zubami. teda teraz uz ani nie, uz nemam mat pomaly s akymi
ale viacej zubov mi muselo ist von. ja som to celkove zle znasala, lebo pre mna je odmala navsteva zubara uplny stres, aj len obycajna preventivka. ale tak nasla som si, co mi od tej bolesti vyhovuje a sto percent zaberie hocikedy, tak aspon v tomto viem, ze sa nemusim uz bat toho, ze by som tri dni bola neschopna cohokolvek a len ich prelezala a trpela.
Jeeeemine to je podľa mňa najhoršia bolesť. Ani pôrod nebol taký zlý ![]()
To posúdiť neviem, ale čo sa týka tej bolesti zubov, tak to ani ja moc dobre netolerujem. Posledne komplet bolesť celej hlavy u mňa trvala dva dni. Zo zuba, a to nebola ani osmička, ktoré sú ževraj najviac problémové.
No osmicky su najhorsie hlavne preto, ze casto nemaju dost miesta na prerastenie, rastu krivo alebo ostanu zakliesnene v dasne, a potom tlacia na ostatne zuby. K tomu sa tam horsie dostava pri cisteni, takze sa tam lahsie robi kaz alebo zapal. Preto vedia robit najviac problemov ![]()
to je pravda. ono je to vsetko poprepajane a uz ked to zacne boliet, tak len dufat, ze sa to nerozsiri aj dalej. lebo vsak tam su aj tie nervy kadejake, co moze byt docela problem, ked sa to zapali.
Preto to netreba odkladat a riesit hned! Viem, ze vela ludi je takych, ze zubarovi sa vyhybaju, kym im ozaj nejde hlava vybuchnut, ale tak k comu je to dobre.
pri zuboch sa podla mna naozaj neoplati cakat, kym to prejde samo. tiez som nazoru, ze vela ludi to odklada, kym sa ta bolest neda vydrzat. potom uz nepomahaju ani lieky od bolesti a clovek riesi len to, ako prezit dalsiu hodinu. lieky sice vedia docasne ulavit, ale pricinu nevyriesia. ked sa tam rozbehne zapal alebo problem s nervom, cim dlhsie sa caka, tym horsie to moze byt. preto je lepsie riesit to co najskor a mat pokoj.
Presne takto to aj u mňa funguje
Ale už som na to raz aj doplatila, že zub musel ísť von a keby som riešila hneď, tak by sa dal zachrániť. No ale ja panika samozrejme. Keď som si dala tabletku, tak mi pomohla na dlho, tak som to nejak ani nesúrila.