Áno kupovala som ich v Grande asi pred dvoma mesiacmi. Zatiaľ som ich mala párkrát ale som spokojná. Myslím, že v lete ich dosť využijem. Inak ich mám tiež z akcie. Ja som rada keď môžem kůpiť lacnejšie.
Veď práve ja tiež čakám na tie zľavy. Viem, že ich točia dookola tak sa snáď čoskoro dočkám.
Myslím, že teraz je akcia na sklá, možno by si sa mohla spýtať či aj na tie konkrétne je akcia. Manžel si akurát bol meniť, lebo mal už doškrabané. Proste on to hádže kade tade a potom to tak vyzerá.
Áno bola som a konečne som si ich kúpila. Ale díky za info.
Ja mám tiež z Grandopticalu ale už asi dva roky. Nepamätám, že by som mala nejaký problém na začiatku. Takže som si zvykla rýchlo.
Tiež som bola v pohode a o pár dní som si zvykla, takže ich celé leto nosím.
Ahoj. Tiež sa rozhodujem, že by som si na leto zariadila tieto slnečné dioptrické okuliare. Ste s nimi spokojné?
Ja teda áno, mám ich skoro rok a som spokojná. Počkaj si na nejakú dobrú akciu. Tiež som si ich kupovala keď mal GrandOptical výpredaj. Dá sa fajn ušetriť.
Ďakujem za radu. A nevieš ako často mávajú tú akciu? U nás v Nitre v nákupnom centre som bola raz na ich pobočke keď som kupovala s manželom slnečné okuliare asi pred šiestimi rokmi. Tiež sme ich kupovali v akcii za dpbré ceny a musím povedať, že teda aj vydržali. Takže kľudne si zájdem zase tam. Nemám to ďaleko.
Vieš čo ono sa to strieda, stále majú nejaké zľavy ale čo viem tak sa opakujú aj niekoľkokrát do roka, takže aj keď ju prepásneš tak bude zase. Teraz som bola u nich na meraní zraku zadarmo a čo viem tak už je to asi druhýn krát tento rok. Takže asi nejlepšie bude pozerať na ich stránku a tam majú vždy všetky akcie čo práve prebiehajú.
Ďakujem, budem na to pozerať. Inak to som nevedela, že sa dá u nich aj merať zrak. Teda možno to robia už dlho a nejak som to nevyhľadávala, no teraz by sa mi to aj zišlo. A to sa za to neplatí?
No ja som bola len zo dva krát ale podľa mňa je to super služba. Normálne sa za to platí, s tým že keď kúpiš u nich okuliare tak ti to z ceny odpočítajú. Ale pár krát do roka merajú zadarmo, takže ti len zmerajú zrak, dajú papier a môžeš ísť pokiaľ si nechceš nič kupovať. Inak ešte minulý týždeň bola tá akcia mali to mať mesiac ale asi je to záujem tak to predĺžili.
myslim si ze v dnesnej dobe meraju zrak v kazdej jednej dobrej optike ani na ocne sa nemusi clovek objednavat co je uplne super lebo cakat na tie terminy u doktorov je teda na porazenie.
Tak to je dobré. Ja väčšinou chodím k očnej, ale úprimne často nemením,zatiaľ mám rovnaké dioptrie už pár rokov. No na meraní som dlhšie nebola. Takže by sa patrilo. Tú akciu som pozerala už nie je ale i tak tam pôjdem, lebo som videla, že je aj nejaká akcia podľa veku a ja by som tie slnečné dioptrické okuliare tak či tak chcela tak to meranie by mi teda odčítali.
Tak ja si to konečne vyskúšam prvý krát:-)
Ako si dopadla, bola si tam?
Áno minulý týždeň, objednala som sa na to meranie poobede. Všetko prebehlo v pohode, slečna bola milá. No a aj okuliare som si dala urobiť. Vybrala som si pekné rámiky v akcii, takže ma nevyšli nejak extra draho. Už sa na nich pracuje, tak snáď budú čoskoro hotové.
Tak super, snáď budeš spokojná. Ja som si rýchlo zvykla a vlastne skoro celé leto tie okuliare nosím. Takže sa to oplatilo.
Tak už ich mám doma a začala som ich nosiť. Musím povedať, že sú super a hlavne pekne sedia. Konečne nemusím nosiť dvojo okuliarov keď ideme k vode:-)
super a to mas tie co sa zaciernuju skla?neprekaza ti to ked napriklad soferujes a nie je az take slnko?