Skúsenosť s dioptrickými slnečnými okuliarmi

Hej hej tie som si kúpila. Ono chvíľu trvá kým sa zatmavia ale je to úplne v pohode, vôbec mi to nevadí. Som spokojná. Zatiaľ som teda s nimi nešoférovala ale myslím, že ani to nebude problém. Poznám hodne ľudí čo s nimi šoférujú.

Ja ich mám tiež, nosím aj pri šoférovaní stále a vôbec mi to neprekáža. Sú super a aj som si na ne rýchlo zvykla.

Tiež som si tieto dioptrické slnečné kupovala tento rok a som spokojná. Odkladala som to dlhšie no nakoniec som sa odhodlala. Mám ich z Grandopticalu. Dá sa na ne zvyknúť a hlavne to mám všetko v jednom. Len pravda, že troška viac stály ale kupovala som si značkový rámik, proste čo mi najlepšie sadol.

Ja sa chystam mamine kupit na narodeniny okuliare a tiez zvazujem slnecne dioptricke. Este ma ist na premeranie zraku pre istotu, ale zatial sme sa dohodli, ze chce take. Vadi jej slnko a sosovky vobec nemoze pouzivat. Dlho vam trvalo na ne si zvyknut? Uvidime, ci jej to nebude vadit pri soferovani, pripadne ci ju nebude hlava bolievat.

Zvykla som si rýchlo, dokona s nimi aj šoférujem a úplne v pohode. Hlava ma teda nebolieva tak snáď ani tvojej mame nebudú robiť problém a zvykne si bez problému.