Skúsenosť s Incon oknami

Ahojte. Budeme meniť okná na dome dakedy ďalší rok a zvažujeme aj HS portál z obývačky na záhradu a taktiež všetky parapety a možno aj žalúzie. Nechali sme si zatiaľ urobiť objednávku u Inconu u nás v meste a bola som milo prekvapená cenou - bola tam síce aj nejaká zľavička ale urobili na mňa dojem. Pán bol veľmi milý a ochotný a celkom nám pomohol aj s výberom. Takže zatiaľ sa k nim prikláňame. Preto by som bola rada za vaše skúsenosti s nimi ak máte.

Tých značiek je dnes už veľa…Osobne by som si dala viacej značiek porovnať…

Tiež si myslím, že je dobre si dať urobiť viac ponúk na porovnanie, za to nič nedáte. Ale myslím, že Incon je fajn, dokonca viem, že ich okná sú vyrábané na Slovensku takže žiadne dovážané z bohvie odkiaľ.

1 Like

Áno zatiaľ sme si dali urobiť ponuky od 3 firiem ale táto nám vyšla najepšie. dokonca sme si dali u nich urobiť 2 na konkrétne okná kôli porovananiu. no uvidíme ale zatiaľ nám vyhovujú najviac.

Majú dobré okná, sme s nimi už asi 5 rokov a sme spokojní.

To som teda rada. A môžem sa opýtať aké máte okná? Nakoniec sme si už aj my dali urobiť u nich objednávku. Budeme mať drevené natura94. ja sa teda moc nevyznám, všetko vlastne vybavoval viacmenaj chlap. Ja len kade tade zisťujem nejaké tie informácie a overujem čo sa dá:-)

jasné, veď to je pochopiteľné. moji rodičia majú od nich okná už nejaký ten rok a zatiaľ som veru nepostrehla, že by sa boli na niečo sťažovali

No my máme plastové design. Proste klasika biela:-)

Plastové okná od nich sú dobré, taká klasika by som povedala. Akurát teda cenovo neviem jak to vychádza

hej hej nie je to zla znacka

My sme boli v BA v showroome Incon Premium, boli sme sa teda pozrieť na okná a veľmi sa nám páčia drevené, cenovú ponuku nám urobili a myslím, že je to priateľná cena. Takže budeme riešiť tie. Len neviem, či to budeme meniť v lete alebo až po.

ale su aj lepsie znacky, najma teda ked ide o drevene :slight_smile:

mas nejaky tip konkretny?

Aj moji svagrovci sa rozhodli pre incon, no pre aky model, tak to uz veru neviem. No posobia tak, ze si vybrali dobre

my ich mame tiez a kedze ich uz nejaky ten rok mame a nemali sme s nimi zatial ziadny problem, asi by som sa pre ne rozhodla znova

Nemyslím, že by ste si zle vybrali, je to dobrá firma. Mám pár známych čo ich okná majú. A tiež nad nimi rozmýšľame do budúcna. Neviem ešte presne kedy budeme meniť ale máme ich na zozname ako prvých.

Podla mna v tych oknach zase take rozdiely nie su. Takze kludne by som sa riadil v tomto pripade cistou cenou.

Vďaka, je pravda, že tie okná sú už viacmenej podobné ale urobili nám nejakú zľavu takže cena bola dobrá a nakoniec sme sa pre nich rozhodli aj kôli nej. Snažíme sa kde tu na niečom ušetriť.

nepovedala by som, ze rozdiely nie su, isto sa najdu v zarukach, v samotnych profiloch, ako my ked sme zhanali okna, tiez som nevedela, podla coho vsetkeho by sa malo pri nich riadit

Súhlasím, rozdiely sú v profiloch ale určite aj v kvalite materiálu alebo v kovaní(nemecké mi stále príde dobré). Tiež by som nešiel len tak do hocijakých okien a vyberal som si poriadne. No zatiaľ neľutujem.