Mne robil Incon okná minulý týždeň, neviem či sa niečo vykľuje po čase ale vyzerá všetko dobre, tak snáď to tak aj zostane. Firma spolupracovala a aj komunikovala rýchlo anemali sme žiadne problémy. Inak aj finálna cena mi prišla v pohode, mali sme to zaplatené hneď na začiatku tak tam bola aj zľava.
My nemáme žiadny problém ani po toľkých rokoch, tak verím, že ani u vás sa nič neobjaví a budete spokojný ako ja.
Ja som s Inconom spokojný, okná sú dobrej kvality a firma pristupovala ku všetkému zodpovedne.
Je tomu pár rokov čo nám ich montovali.
U nás ich ich montovali minulý týždeň. Vyzerá všetko super, založené vypadajú že sú dobre. Inak s firmou bolo všetko v pohode, dosť mi poradili pri vyberaní, pretože som nevedel presne čo by tie okná mali mať. Nie som v tomto moc skúsený, takže som bol vďačný. No a vlastne všetko zariadili rýchlo.
Tak na to sú aby poradili, no nie?
No samozrejme, že by mali poradiť. Ale neuveríš u niektorých firiem sa mi už aj stalo, že ma totálne odignorovali alebo boli bez záujmu poradiť. Takže za to som bol v incone moc rád, žiadny nátlak a poradili čo sa hodí a čomu by sme sa mali vyhnúť. Dokonca sme sa krásne vošli do stanovenej sumy.