Mne robil Incon okná minulý týždeň, neviem či sa niečo vykľuje po čase ale vyzerá všetko dobre, tak snáď to tak aj zostane. Firma spolupracovala a aj komunikovala rýchlo anemali sme žiadne problémy. Inak aj finálna cena mi prišla v pohode, mali sme to zaplatené hneď na začiatku tak tam bola aj zľava.
My nemáme žiadny problém ani po toľkých rokoch, tak verím, že ani u vás sa nič neobjaví a budete spokojný ako ja.
Ja som s Inconom spokojný, okná sú dobrej kvality a firma pristupovala ku všetkému zodpovedne.
Je tomu pár rokov čo nám ich montovali.
U nás ich ich montovali minulý týždeň. Vyzerá všetko super, založené vypadajú že sú dobre. Inak s firmou bolo všetko v pohode, dosť mi poradili pri vyberaní, pretože som nevedel presne čo by tie okná mali mať. Nie som v tomto moc skúsený, takže som bol vďačný. No a vlastne všetko zariadili rýchlo.
Tak na to sú aby poradili, no nie?
No samozrejme, že by mali poradiť. Ale neuveríš u niektorých firiem sa mi už aj stalo, že ma totálne odignorovali alebo boli bez záujmu poradiť. Takže za to som bol v incone moc rád, žiadny nátlak a poradili čo sa hodí a čomu by sme sa mali vyhnúť. Dokonca sme sa krásne vošli do stanovenej sumy.
Máme pár týždňov založené okná a super. Všetko išlo ako po masle, celé vybavovanie a aj samotná montáž.
Nás to len čaká, budú nám robiť čoskoro. Ale má ich brat aj švagor a sú spokojný, takže verím, že som vybral dobre.
Určite nebudete sklamaní. Ja ich mám už roky a fakt bez komplikácií. Jedine čo by som poradil, že budte po ruke keď vám ich budú montovať. Ono záleží aj čo za montážnikov budete mať ale je fajn sem tam na nich kuknúť.
Tak to rád počujem. Máme to už všetko vybavené takže za tri týždňe nám montujú. Dalo sa s nimi dobre dohodnúť a nevymýšľali. Inak budem doma, zobral som si voľno takže tiež som na to myslel.
Dobrá kvalita okien, aj po rokoch môžem povedať, že som sa dobre rozhodol.
Aj nám budú robiť okná. Boli sme všetko poobjednávať a na konci októbra budú zakladať. Už sme dlho odkladali výmenu tak sa tešíme, že nám to tento rok už vyšlo. Platili sme teda všetko dopredu a mali sme aj zľavu, čo nám dosť pomohlo.
Tak to máte za chvíľu. My už máme 2 týždne hotové. Namontovali ich rýchlo, nebol žiadny problém, tak som rád, že sme to takto do zimy stihli. Tiež sme tú výmenu už dlhšie plánovali. A tiež budete mať plastové?
Hej za necelé 2 týždne ich budeme mať. A budú to plastové Komfort. Ešte sme na polednú chvíľu niečo menili, našťastie nebol problém a vyhoveli nám tak sme. radi.
Tak super, my ich máme tiež a sme spokojní. Tak nech vám to vyjde.
V pohode značka podľa mňa, to nie je krok vedľa.
Okná môžem doporučiť, máme s nimi niekoľkoročnú skúsenosť.