Skúsenosť s Incon oknami

Mám robené okná presne od tejto firmy a môžem doporučiť. Jedna z najlepších čo poznám. Všetko sa vybavilo rýchlo a nebol ani raz problém. Aj montážnikov majú šikovných.

My sme s Incon spokojní. Robili nám ich teraz pred prázdninami. Všetko sa vybavilo rýchlo a za jeden deň boli okná hotové. Dokonca a robotníci boli fajn a slušní, čo sa vo väčšine prípadoch nestáva.

To máš teda pravdu, a u nás keď ich robili tak im to išlo super, neflákali sa a proste robili čo mali. Takže ich musím pochváliť. Keď vidím niekedy tých robotníkov všade po stavbách tak mám pocit, že nič nerobia len sa tam opierajú a rozprávajú.

a cenovo ako vyjdu prosim vas? ci to treba vymerat?

Áno jasné, že treba pomerať a záleží aj aké okná chceš či dvojsklo, trojsklo, no a samozrejme materiál. Takže podľa toho sa odvíja cena.

Aj my plánujeme okná od Inconu - budú plastové. Na ďalší rok chceme meniť. Švagrovi robili začiatkom roka a nejde si vynachváliť tak nás presvedčil.

Majú dobrú kvalitu, profily sú nemecké, takže aj to je dôvod prečo sme si ich vybrali. Ale dôležité je aj založenie a to je teda na tých montážnikoch ako svoju prácu odvedú. Našťastie u nás sme vychytali dobrú partiu a všetko im išlo od ruky.

Dobrá firma, výborná komunikácia. Okná môžem doporučiť.

tak tipujem ze tie trojsklo budu aj drahsie. material je mysleny akoze co? ved plastove sa robia a davaju nie ? :smiley:

Tak okná môžu byť plastové, drevené alebo aj hliníkové. Nie sú len plastové. A teda drevené a aj hliníkové sú dražšie ako plastové.

Aj nám robili tento rok okná a zatiaľ sme spokojní.

Ja mám s oknami od Inconu dobré skúsenosti a aj s predajcom a montážnikmi. Počas celej spolupráce som nemal problém, poradili, vysvetlili a aj cenu sme mali prijateľskú.

Tieto okná mám už niekoľko rokov a paráda. Za mňa dobrá kvalita materiálu, okná majú dobré tesnenie, jednoducho sa s nimi narába a udržiavajú sa tiež dobre. Takže dúfam, že to takto vydrží. Inak mám plastové.

Čo je dôležíté aby mali okná keď sa menia. Nejaké preferencie?

Tak to záleží aký materiál chcete, či plastové alebo drevené… Taktiež je na tebe aké zvolíš sklá, či tam chceš nejaké bezpečnostné atd. Mne dosť pomohli a poradili, čo sa hodí, takže som dal na ich radu. Ono predsa len sa viac vyznajú. A som fakt spokojný, takže som dobre urobil, že som si nechal poradiť.