Skúsenosti s Grandoptical

Ahojte. Chcela by som sa poinformovať o optike Grandoptical predovšetkým čo sa týka kvality okuliarov. Videla som nejakú reklamu na nete a myslím že aj v telke tak by som chcela vedieť čo vlastne za kvalitu ponúkajú. Mám jednu po ceste keď chodím do práce tak by to pre mňa bolo najvýhodnejšie. Je to pre mňa taká novinka nakoľko som nikdy problém so zrakom nemala, takže ani optiku som ešte nikdy nenavštívila. Chcela by som aby mi teda aj okuliare nejaký čas vydržali keď si za ne troška viac priplatím. Je niekto kto má s ich výrobkami a službami skúsenosti? Budem vďačná za info, ďakujem.

Ja som u nich bola aj na meraní zraku a so službami som spokojná. Poradia aj ohľadne rámikov. Okuliare máš hotové za pár dní a ohľadom kvality nemožem asi nič vytknúť, zatiaľ držia. Určite by som nekupovala okuliare v lacných obchodoch, u optiky myslím že máš istotu v kvalite.

Súhlasím, optika je istota. Ja som bola v Grandoptical síce len raz ale zákaznícky servis bol na dobrej úrovni a aj som našla fajné okuliare.

Pravidelne kupujem u nich šošovky takže spokojnosť

1 Like

…mavaju na ne aj dobre akcie?..

1 Like

toto neviem, ale z mojho pohladu maju dost vysoke ceny, aj co sa tyka ramov aj sosoviek

Akcie sú celkom fajn, momentálne frčí nejaká že podľa veku, čiže aký vek toľko percent dole. Za mňa dobrá kúpa kedže nie som najmladšia😊.

Len myslim, ze oni si to potom niekde inde prirataju :wink:

…neviem neviem nemam znalost o tom preto sa pytam…

Záleží aj aké rámiky kupujete. Ja sa väčšínou prikláňam k tým lacnejším a vždy si vyberiem aj v dobrej cene. Tiež si nemôžem dovoliť neviem aké značkové ale dá sa vybrať aj lacnejšie a kvalitne

No, ja osobne mám dobrú skúsenosť s Fashionoptic, skús Granoptical a keď nebudeš spokojná, tak môžeš Fashionoptic, ja som s nimi spokojná.

Podľa mňa je to úplne jedno, kde človek kupuje, záleží len na cenách :wink:

ja sa skor pozeram na kvalitu ako na cenu :slight_smile:

Ved tak by to aj malo byt :slight_smile:

1 Like

Mne sa v Grandopticale nakupuje fajn. No ono záleží aj aký ľudia v obchode pracujú. No zatiaľ som mala šťastie, že som nenarazila na náladovú babu😊

Záleží kam človek ide to je pravdou :slight_smile:

Hej lebo čo predajňa to iní ľudia…Iní predavači…

1 Like

Ja vačšinou keď do dákeho obchodu idem a vidím neochotu odchádzam. Tu som sa s tým ešte nestretol. Zatiaľ som Grandoptical ale navštívil len dva krát koli šošovkám

Ja si nevyberam takto, ale pozriem kde maju akurat pekny ramik tak tam si kupim, ale v brne som si kupila v tomto givenchy a super mam ho dodnes, tu chodim vacsinou do focusu.

Len ja napríklad by som radšej častejšie tie rámiky menila nech je nejaká zmena :slight_smile:

1 Like