A kde ich môžem kúpiť?
Ja chodím do Grandopticalu osobne, niečo sa dá kúpiť aj online, ale neviem konkrétne ktoré. To by si musela pozrieť. Inak je to ich značka, takže v iných optikách sa nedá kúpiť. Ale sú fakt dobré, takže môžem doporučiť. Ale každému sadne iné, takže treba len vyskúšať a uvidíš čo bude vyhovovať tebe.
Tiež nosím Iwear a sú fajn.
Tak som ich nakoniec kúpila. Optička mi doporučila tie IWear light. Skúsila som ich pár krát a sú fajn. Troška som mala problém si ich nasadiť ale robilo som ako mi v predajni poradili a nakoniec sa podarilo. Už sa v tom zlepšujem. A vďaka za tip.
Iwear light mám aj ja, začala som so šošovkami začiatkom roka. Sú dobré a aj cena je fajn. Časom chcem skúsiť aj nejaké čo môžem nosiť dlhšie.
Hej sú dobré, už som si zvykla a aj vkladanie som dobre natrénovala. Takže spokojná.
Aj ja mám nové okuliare z grandopticalu. Kupovala som ich minulý mesiac v akcii a som spokojná. Ja okuliare mením po dlhom čase, takže pokiaľ sa i nemenia dioptrie mám ich aj vyše 5 rokov.
Pravda, tiež to tak mám, teraz vlastne ako nosím aj tie šošovky tak mi okuliare vydržia ešte dlhšie. fakt mením len nový rámik časom, aby som nemala toľko rokov rovnaký. Ale je pravda, že tá kvalita je dobrá ale nekupujem plastové vždy sa zameriam na kovové.
Ja som bol včera u nich zmerať zrak a super. Veľká spokojnosť.
A koľko si za to platil?
Nič, zadarmo bolo, objednal som sa online a zmerali zdarma. Mali to napísané na stránke, tak som to chcel vyskúšať. Oplatilo sa, rýchle zmerali a dali papier, že aké okuliare potrebujem. Nič iné odo mňa nechceli, len sa spýtali či budem vyberať aj okuliare ale povedal som, že sa stavím inokedy. Nemal som moc čau v ten deň, tak tam chcem ísť ďaľší týždeň nejaké vybrať.