Skúsenosti s Grandoptical

To sa objednáš ty online, vynereš pobočku a tam máš rôzne termíny. Ja som sa objednala hneď druhý deň, bol tam volný jeden termín takže paráda. A vyšetrenie trvalo asi 15- 20 minút.A dá sa aj víkend:-)

Tak to je super, že tak rýchlo. A ja že sa na také vyšetrenie čaká dlho.

No u očného aj niekoľko mesiacov, preto som išla skúsiť ten Grandoptical. Myslím, že keď potrebuješ len zmerať tie dioptrie tak je to super. Takže určite pôjdem znova. Inak komplet vyšetrenie ti urobia len u očného takže ak máš problém s očami tak radšej k nemu.

Ja som si tiež u nichz dávala zmerať zrak a určite sa vrátim. Po práci som si našla volný termín a hneď keď som prišla tak ma aj zobrali, čo sa u mojej očnej nemôže stať.

To si si mala rovno aj okuliare nejaké vybrať. Nebývajú také akcie, že potom máš to meranie zdarma, keď si rovno vyberieš aj okuliare?

Áno Grandoptical to tak má, že keď si zmeřáš zrak tak pri kúpe okuliarov u nich ti cenu za meranie odrátajú. Ale bývajú ak akcie že merajú zadarmo, a tam nie je žiadna podmienka že musíš kúpiť okuliare. A tú akciu robia aj niekoľkokrát za rok čo som videla:-)

Inak aj teraz merajú celý mesiac zadarmo. Ja som bola minulý týždeň. Odmerali, dali mi papier a nič som neplatila ani som nemusela kupovať:-)

No to sa divim, ze nic, pretoze velakrat to takto proste nefunguje. :smiley:

To je pravda, väčšinou sa za všetko platí, alebo je tam proste nejaké ale. No ako vravím, objednala som sa, prišla som, hneď ma aj vzali, vyšetrili zrak a hotovo. Vôbec ma nenútili si okuliare kúpiť. A hlavne všetci boli veľmi príjemní, takže asi nie všade je to rovnaké.

Ja som na tom meraní bola pred včerom. Fakt zmerali zadarmo a nemusela som si kupovať okuliare.

Aj ja som tam raz bola ale mimo tú akciu. Potrebovala som narýchlo vyšetriť zrak lebo som začala horšie vidieť. Zobrali ma rýchlo a aj samotné vyšetrenie dlho netrvalo. Doporučili mi okuliare a tým , že som si ich tam hneď aj vybrala sa to meranie fakt odrátalo.

Ja som bola tento týždeň po nové okuliare. Moc milé optičky ma obsluhovali. Na moje milé prekvapenie som platila menej ako som očakávala. Práve bola nejaká akcia, tak sa mi vyplatilo:-)

Tak keď majú tie zľavy tak sú tie ceny dobré. Mám odtiaľ značkový rámik. Už nejakú chvíľu som ho pozerala a keď bola zľava tak som ho kúpila o dosť lacnejšie, takže super.

Nie všetko bolo za super cenu keď som tam bola ja ale je pravda, že okuliare sú celkovo drahý špás - no musím pochváliť optičky čo tam pracovali. Veľmi milé a ochotné. Takže hlavne kôli nim by som sa tam určite vrátila.

Ja som kupovala okuliare v GrandOpticale už niekoľkokrát a sú dobré. Jasne tie ceny sú vyššie u okuliarov ale pokiaľ sa tie dioptrie nemenia tak vydržia aj niekoľko rokov, takže podľa mňa sú dobrej kvality.

Tiež mám jedny už asi tretí rok z Grandu a max spokojná. Ale teda ja si na ne dávam pozor a mám ich vždy v púzdre. Ale to by mal teda robiť každý.