Soda bikarbona + Javorovy sirup


(Betushka) #1

Ahoj, rada by som sa opytala, ci ma niekto skusenosti s liecbou vaznych chorob pomocou zmesi javoroveho sirupu v kombinacii so sodou bikarbonou (3:1). Stretli ste sa s pozitivnym ucinkom? Za akekolvek postrehy dakujem. Betka


(pupa) #2

Ahoj Betushka, moja mama tento sirup užíva každý deň lyžičku už rok-teda presne odvtedy čo jej zistili rakovinu v už pokročilom štádiu. Je ťažko hovoriť o pozitívnom účinku, keďže zároveň berie chemoterapiu, no verím tomu, že asi na tom niečo bude, lebo má jeden z najzávažnejších (ak nie najzávažnejší) druhov tejto choroby, to že sa jej darí s ňou bojovať už rok je myslím zásluha aj tohto sirupu so sódou. Sóda sa nám zvykne na dne sirupu usadiť a stuhnúť, tak to treba stále poriadne premiešať ak máš aj ty nejaké skúsenosti, napíš prosím.


(Betushka) #3

Ahoj, dakujem ti za tvoje informacie. Pocula som o velmi priaznivych ucinkoch pri lieceni rakoviny, drzim palce tvojej mamke a dodavam pozitivnu energiu aj takto na dialku. Ja nemam rakovinu, ale mam uz niekolko rokov diagnostikovnu sklerozu multiplex. Docitala som sa, ze je to, podobne ako rakovina, choroba, ktoru podporuje kysle prostredie v organizme cloveka. A prave tento sirup je vraj ucinny na vytvorenie zasaditejsieho prostredia v tele. Ja to este neuzivam dlho, som v podstate len v zaciatkoch, takze neviem zatial posudit, aky to ma na mna vplyv. Uzivam jednu lyzicku denne a velmi mi to chuti - neviem preco. Inak soda sa mi tiez tak trochu usadi v spodnej casti,ale po premiesani, je to fajn. Podla mna treba hlavne vydrzat a uzivat to pravidelne, verim, ze to je ucinny liek. Inak musim povedat, ze odvtedy ako to uzivam, ked aj zjem nahodou nejake tazsie jedlo, alebo to prezeniem so sladkostami, nemam absolutne ziadnu tazobu na zaludku, ako som to mavala pred tym. To su moje skusenosti. Este raz drzim palce a dakujem za odpoved. Betka


(anka) #4

Prosím Ťa mohla by si mmi napísať presný návod ako to treba užívať ten sirup + sodubicarbonu Veeeľmi pekne ďakujem Anka


(Betushka) #5

Ahoj, treba namiešať zmes z javorového sirupu a sody bikarbony v pomere 3:1 - ja davam 15 polievkových lyžíc javorového sirupu a 5 polievkových lyžíc sódy bikarbóny. V hrnceku to dam na sporak a jemne chvilocku zohrejem tak, aby sa vytvorila zmes, ale aby sa to nevarilo. Ked je zmes hotova, nalejem si to do pohara od detskej vyzivy a dam si to do chladnicky. Denne uzivam jednu lyzicku tejto zmesi. Soda sa trosku usadi naspodu pohara, tak si to vzdy pred uzitim premiesam. Ked som to zacala uzivat, davala som si par dni 3 lyzicky denne a po kratkom case som presla na jednu denne. Tu je link, kde si mozes precitat viac http://www.stesticko.cz/casopis/leceni/leceni-rakoviny-javorovym-sirupem-a-jedlou-sodou/230/. Odporuca sa este uplne vylucit ostatny cukor zo stravy s vynimkou ovocia. Betka


(pupa) #6

Tak to máme presne tie isté informácie robím to úplne rovnako, tak držím palce v úspešnej liečbe akejkoľvek choroby.


(jojka2010) #7

Žienky, prosím vás o čom tu stále píšete? Prvý raz o tom počujem, tiež by som chcela vyskúšať ten sirup. Na čo všetko je dobrý? Môže sa používať aj ako prevencia? Ako dlho sa môže piť tento sirup? Ďakujem vám.


(Tigi) #8

Jojka, tu nejde ani tak o ten sirup ako o sodu bikarbonu. Celkom laicky: rakovinove bunky miluju cukor, a v podstate tento “zdravy” javorovy sirup sluzi na dopravenie sody k rakovinovym bunkam. Preto by sa nemalo konzumovat nic ine sladke v obdobi uzivania tejto kombinacie. Na internete najdes mnozstvo podrobnejsich informacii.


(jojka2010) #9

Ďakujem Tigi, ešte sa chcem opýtať, či môžem použiť sodu bikarbonu z obchodu, pretože som sa dočítala, že nesmie obsahovať hliník, no na obale nie je vyznačený. Ak by táto sóda obsahovala hliník, je to škodlivé? Pretože som si už spravila javorový sirup so sódou bikarbonou a začali sme to užívať celá rodina. Myslím s tou kúpenou sódou. ( v lekárni majú sódu iba v tabletkách) A ešte otázka. sladím kávu a niekedy aj to sladké zjeme, je to škodlivé v tomto prípade ak užívame tento prípravok. Ďakujem


(jojka2010) #10

Zdravím, (antonio) sledujem túto tému, no akosi tu nikto neodpisuje. Mám tu aj ja ešte nezodpovedanú otázku ohľadne tej sódy s javorovým sirupom, či môže byť tá sóda z obchodu (čo ak obsahuje hliník, či je to škodlivé) a či nemá tento prípravok iný účinok ak sa popri ňom zje niečo sladké. Bola by som rada, ak by niekto k tomu niečo napísal. Taktiež by ma zaujímalo aké sú výsledky s touto “medicínou”. Ktovie či ešte niekto odpíše, no sledovať to budem.


(antonio) #11

Dobrý večer… To naozaj ešte nikto nemá žiadne skusenosti ohľadom brania a výsledkov (soda a javor. sirup) Ak niekto o niekom vie, prosím dajte vedieť… Ďakujem


(maruska5411) #12

Mňa by zaujímalo, že ak sa užíva sirup so sódou a je pri tom potrebné úplne vynechať cukor zo stravy, či to platí aj o umelých sladidlách.


(martinka123) #13

Pred dvoma dňami mi lekár na USG poradil práve tento javorový sirup so sódou bikarbónou, ktorá pomohla istej pacientke s cystami - zmizli. Chcem to vyskúšať, asi to funguje.


(lubis ) #14

Ahojte, počula som, že javorový sirup môže byť nahradený medom. Má to rovnaký účinok?


(marta) #15

Mám rakovinu a začala som užívať SB a JS a môžem povedať, že mi markery klesli zo 70 na 59, takže určite to má účinok a idem pokračovať. Lepšie by bolo kúpiť si sodu v lekárni.


(Ingrid) #16

Ahojte. Riešim si problémy s nesprávnou funkciou štítnej žľazy a pri hľadaní informácií o potrebe jódu o. i. som sa dozvedela, že u ľudí trpiacich rakovinou je hladina jódu v organizme výrazne znížená a v organizme žien chorých na rakovinu prsníkov jód prakticky chýba. Doporučujem si pozrieť informácie ohľadom organického jódu. Ingrid


(Inuska) #17

Dobry den, chcem sa opytat, ja som citala, ze tato zmes sa ma robit vo vodnom kupeli, cize vy to date iba rovno na sporak? A teda moze sa to uzivat rovno z chladicky, netreba to mat teple, ked sa to uziva? Dakujem za odpoved, Ina.


(Stanley) #18

Umelé sladidlá vylúčiť úplne sú horšie ako obyčajný cukor. Ak chcete žiť alkalicky, tak obmedziť cukor čo najviac. Mám s tým dobré skúsenosti.


(Stanley) #19

Máte pravdu, miešať sa to má v hrnčeku ponorenom do vody, ktorá je zohriatá na 45 stupňov, na dne nesmie ostať žiadna usadenina, vtedy je to sóda bez hliníka. Neohrievať to priamo na plameni.


(MI6) #20

… pravdou je, že rakovine sa skôr darí v kyslom prostredí a sóda má telo neutralizovať…