Dobrý deň, Váš komentár je úplne mimo pravdy. Zvieratá u nás nie sú chránené tak ako by mali, dokonca sú legislatívne stále veci. Kotné mačky a psy sa normálne kastrujú aj pár dní pred pôrodom, robí to tak každá zdpovedná organizácia a áno, aj Sloboda zvierat. Predchádza sa tak premoženiu túlavých zvierat na uliciach a v útulkoch. A vy ešte píšete že akémukoľvek zvieraťu. Tak hospodárske zvieratá by nad vaším komentárom ťažko zaplakali.
Čo sa týka adopcie, mali by si ľudia brať deti čo sú už v detských domovoch a nie presviedčať skoro mamičky aby si dieťa nechali a potom ho odhodili, veď sa dostane na adopciu… takto sa plnia detské domovy.
Dobrý deň.
Prosím poraďte mi. Som práve v 4-tom týždni a mám sa do pondelka rozhodnúť či to mimino chcem alebo nie. V normálnej situacii by som neváhala ani chvíľu a nechala by som si ho, no doma ma čaká 7-mesačný úžasný chlapček. Nemám to ľahké lebo som z kresťanskej rodiny a už o to prve, som bojovala ako drak. (Našim sa nepozdáva, že žijem len v partnerskom vzťahu). Mojou hlavnou obavou je, že to neutiahneme po finančnej stránke, keďže poberam len materskú a priateľ tiež nezarába milióny. No a tou druhou obavou je, že sa nestihnem naplno venovať svojmu synčekovi.
Ďakujem.
Dobry den vie mi tu niekto pomoct poradt mi kam sa mam obratit s mojou zlozitou situaciou?:!
Mam 28r. 4deti-Maroska 10r,-Nikolaska 8r.-Valentinku 2r.-Karin 7mes. Priatel je dlhodobo nezamestnany a ja som na 1.materskej s oboma dievcata...Priatelovi prislo rozhodnutie sudom na nastup do vezby.28.8. a ako ceresnicka na torte som zistila ze som tehotna a netusim kde zobrat peniaze ci kde hladat pomoc s interupciou 5.dieta na krku v jednej izbe v rodicovskom dome spolu zo surodencami a ich detmy si neviem predstavit.Nedokazala by som dat od seba ani jedno dieta takze ak to teraz neurobim tak viem ze,nedokazem ssa vzdat uz narodeneho dietata na to ja nedokazem ani popisat ako velmy milujem vsetky svoje deti a toto by som milovala rovnako no uz teraz im nemozem dat vsetko co chcu a potrebuju a s dalsim babetkom a sama.neviem co mam robit keby som si ublizila viem ze,by tym trpely moje deti viem ze,ma lubia a potrebuuju ma no na druhej strane ma aj vela krat napadne ze by im bolo mozno aj lepsie ved deti sa rychlo otrasu a zabudnu no neviem,neviem co robit odkial vziat tolko penazi........pomooooc prosiiiiim o radu....o pomoc:__?!!!!!!
Ahoj Radka, neboj sa prijat dalsie dieta a neboj sa ani o peniaze. Tvoje dieta je omnoho cennejsie a je rovnako cenne a zasluzi si zit rovnako ako aj Tvoje ostatne deti, ktore tak milujes. Rad by som Ta odporucil na pomoc v poradni Alexis, kde Ti isto pomozu aj financne aj s riesenim Tvojej situacie: http://www.alexisporadna.sk/tu...
Ahoj Radka, akurat som nasla Tvoju spravu a velmi citim s Tebou..Zaujima ma, ako sa mas a ako si sa nakoniec rozhodla?
So srdecnym pozdravom, Jana
Nikdy asi nepochopím také ženy ktoré interupciu dopustia!