Som tehotná a chystám sa na interupciu

Ahojte. Mam po 40tke. Sex je o dvoch zodpovednych ludoch. Stretneme sa iskra a le to neznamena sex. To je zodpovedne. Novy sexualny partner riziko pretoze sme zamilovane stane sa to vplyvom hormonov vasne. Ak sa stane nehoda vo vztahu partner muz zlyhal a je pes lebo sa nepriznal. So psom zit nebudem. Pozor na tabletku PO nefunguje su nespolahlive. Pouzivajte prezervativ piste si cykly opite nesexujte a sex nikdy v strede cyklu 12, 13, 14 den od prveho dna menstruacie. Existuje na nete na predaj potratovy set. www.ru-486.eu

Ahojte potrebujem vašu pomoc. Volám sa Natália a mam 21 rokov a čakám male bábätko. Keď mi do doktorka oznámila že čakám malé a som 7tyždni potešila som sa ale rodičia s tím nesúhlasia aby som ho nechala lebo študujem na vysokej škole a lúdia by nás na dedine ohovárali a môj otec je ešte starosta na dedine. S mojim partnerom sme sa zasnúbili a chystáme svadbu na rok 2015. Prosím vás pomôžte mi potrebujem pomoc ako sa rozhodnúť. Mam strach keď to postúpim aby som mohla mať potom deti.

Prosím Vás, aby Ste v žiadnom prípade nepristúpili k tomuto hroznému kroku. Ste dospelá a svojprávna osoba, až by to niekomu vadilo, nesmie to vadiť Vám. Odíďte preč, do podnájmu, alebo prehovorte rodičov, aby nemali malomeštiacke spôsoby, ani neviete, že ako Vás poteší dieťatko, ktoré sa narodí a budete sa musieť vyrovnať stým, že Ste ho nechceli. Vášmu snúbencovi by to mohlo vadiť a opustí Vás, všetko je možné, ale za ten nádherný malý život to stojí bojovať a slovo mama, je to najkrajšie, čo Vás mohlo stretnúť. Dnes veľmi veľa mladých ľudí nemôže mať deti a dali by za to všetko, keby ich mohli mať! Vy by Ste to ľahkomyselne vzdala za to, že čo povedia ľudia? Každá senzácia trvá 3 dni… Doktorka

Prosím Vás milá Natália nerobte ten hrozný krok. Nedajte sa nikým zastrašiť. Máte oporu v svojom partnerovi a i keby aj on zlyhal, tak vy sama sa určite postaráte o bábätko. Postupnými krokmi ako píše pani doktorka. Ak by ste to urobila, nikdy sa s tým nevyrovnáte. Po čase sa dostaví postinterrupčný syndróm. Trpí tým veľa žien, no žiaľ nedá sa vrátiť a odstrániť čo urobili. Dieťa je najkrajší najkrajší dar. Nič krajšie nepoznám.
Prajem Ti milá Natália, nech sa správne rozhodneš pre život svojho dieťatka. Prajem Ti šťastnú krásnu rodinu. Mária

Ahojte. Mam 23 som v 8. tyzdni, ale otehotnela som bohuzial so zenatym chlapom, ktory uz ma dve deti. Takze som sa rozhodla ist na potrat. Mam zlozitu situaciu doma, kedze som z veriacej rodiny. Navyse som studentka, nevedela by som ho sama ani financne zabezpecit a nikdy by som svojmu krpcovi nemohla povedat kto je jeho skutocny tato, lebo nechcem tomuto znicit rodinu ktoru uz ma. Milujem deti a mam aj znamu co nemoze mat deti a trha mi to srdce ked vypustim z ust slovo potrat. Ale keby ho vynosim tak sa ho uz urcite nezrieknem. A dalsou komplikaciou he ze som prvy mesiac brala HAK a doktorka mi povedala ze uz tu je riziko. Asi nie je jasne z tohoto prispevku ci som za interupciu alebo proti, ale to neviem ani sama. Dakujem ze som to mohla dat zo seba konecne von aspon ako prispevok.

Ahoj Mony. Prosim, nechal si to dietatko aj keby ta to malo stat vsetko v zivote. Nikdy si to neodpustis. To malinke je nesmierny zazrak. Interupcia sa zda velmi jednoduche riesenie, no po nej neprejde jediny den az do tvojej smrti, co by si si nepredstavovalo svoje dietatko… kolko mohlo mat rokov, co by robilo, ake by bolo. Nechaj si to dietatko, neopustaj ho, neodhadzuj od seba najvacsi zazrak. Ver mi, niesi jedina, ktora otehotnela v nevhodnu dobu, ale vsetko vsetko na svete budes chciet dat za to aby si to mohla vratit spat. Ak potrebujes pomoc, vklude sa ozvi. nechaj si malicke, prisaham, ze to neolutujes.

Ahojte, nakoľko toto je najnovší, aj keď už dosť starý príspevok, reagujem sem pre všetky budúce príspevky. Ak máte hociaký dôvod, prečo chcete ísť na potrat, nemusíte to robiť! Vieme pomôcť - finančne, s bývaním, oblečením, skrátka so všetkým. Poviem za kamarátku - ako mladá otehotnela, chalan ju posielal na potrat, celá rodina ju posielala na potrat, odvrhli ju keď odmietla, nemala šancu sa o dieťa sama postarať, ale vyriešili sme to. Napriek tomu, že vtedy sme ju ešte nepoznali, bola to cudzia osoba, zavolala nám. Bývala zadarmo u mojej kamarátky, tá jej pomohla vybaviť príspevky z fóra života a malá Vikinka má už tri roky a je úžasne šikovná. Chodí do škôlky, jej mama má prácu. Momentálne už máme aj byt na prenajímanie a naše aktivity sa rozrastajú. Ak chcete svoje dieťatko, môžeme vám pomôcť! Nič nie je krajšie ako pritúliť si to malé vrtiace sa telíčko, ktoré na vás kuká veľkými natešenými očkami a kopká nožičkami. Pre to drobčiatko ste najdôležitejšia osoba na svete. Nezraďte jeho dôveru. Len pre info - už v treťom týždni má vlastnú krvnú skupinu a počas potratu sa bábätko aktívne bráni - už to je dieťa! Má ručičky, nožičky, hlavičku, myslí. A bojuje o svoj život, aj keď mu to nepomôže! Aj keby ste si tento príspevok našli až o tri roky od tohto uverejnenia, nikdy vás neodmietneme. Dajte tomu drobčiatku šancu, aby sa na vás mohlo usmiať a nedovoľte aby zažilo ten pocit hrozného strachu čo majú bábätká počas potratu. Volajte 0910551723 (dúfam, že číslo bude stále aktuálne)

Ženy a žienky. Som muž, mám 42 rokov, som 14 rokov ženatý a som neplodný. Viete koľko nás je na Slovensku? A nielen mužov, ale aj žien. Prosím Vás prestaňte vraždiť svoje nedonosené deti. Keby niekto urobil interrupciu akémukoľvek zvieraťu v našom štáte, tak by ho sloboda zvierat hnala pred súd. U nás musime zvieratká chrániť a nenarodené detičky zabíjať. Prosím vás vážte si, že môžete byť tehotná, že môžete byť matkou. Cesta sa prerušiť dá, ale váš plod nie. Ten sa dá zničiť, odstrániť, zabiť, alebo vynosiť, porodiť a ak ho ani potom nebudete chcieť, môžete ho dať na adopciu takým, ako som ja a moja Katka.

Ahoj mona viem ti pomoct ak si v takejto zložitej situácii ak si registrovana na azete tak mi napis na nick praca_70. viem ti fín. pomoct len potrebujem poznať tvoju situáciu. ak máš záujem tak sa mi ozvy. budem rada

Bola som na interupcii, pre moju hlúposť, zapliesť sa so ženatým mužom, ktorý mal už 2 deti… ledva utiahli finančne rodinu. Neviem si predstaviť byť na dieťa sama. Absolvovala som zákrok v 3. tyždni… môžete ma ukamenovať. Deti mám rada, a viem, že by som ďalšiemu neurobila dobré životné podmienky… Radšej také rozhodnutie aké som zvolila, ako pokaziť mu život. Je to už dlhá doba odvtedy neváhala som ani vtedy, a neľutujem ani teraz.

Lepšie by som to nenapísala! Sú ľudia, ktorý sa rozhodnú podstúpiť zákrok na základe života, ktorý doteraz žili. Niektorý nedostali do daru šťastný život… zlé partnerské vzťahy, rodina, ktorá Vás nepodrží, atď. Takisto mám 1 dieťa, mala som ho neplnoletá, aj keď ho milujem, mať rozum, ktorý mám teraz, podstúpim zákrok. Po jeho narodení sa stalo to, čo sa nečakalo… žiadna opora zo strany rodiny. Keď som sa vydávala, na súde (ktorý sme museli absolvovať, sa vyjadrili, že nám budú vo všetkom pomáhať. Nikto nechcel mať doma uplakané dieťa a behom 5 rokov sme sa 4 krát sťahovali. Naše manželstvo skrachovalo na základe neustálych hádok.

Dobry den ja som bol kupit tehotenske testy Dva a oba pozitivne isli sme a priatelkou na kontrolu a bola v 5 tyzdny som z toho stastny byvame sami podporu mame ja mam 23 ona 22 a zaroven zdrvneny lebo sa neciti byt este matkou. Chce ist na interupciu :- ( prosim vas preco to tak je?

Ako ste na tom? Podarilo sa vam presvedčiť priateľku?

Ludo podarilo sa vam presvedčiť priateľku, aby nešla na interupciu?

Súhlasím s vašim názorom ta bolesť sa neda opísať keď roky letia a človek čaká a čaká. Videli ste na youtube Môj príbeh Som neplodný Braňo Letko podľa mňa to je veľká sila.

Naozaj ma teší, že existuju ľudia a organizácie ktoré pomáhajú mladým ženám. Nikdy síce som nebola na potrat, ale mám len jednu dcéru, a zatiaľ nemôžem otehotnieť, dcéra ma už 13 rokov. Naozaj ma bolí keď čítam tie príspevky, ja verím že je to v prvej chvíli pre niektorých neprijateľne, ale skúste si zobrať príklad z ostatných, že sa to dá, že stále je riešenie, aj keď to v prvých chvíľach vyzerá ako koniec sveta.

Ahoj… chcem sa spytat… ked si bola na interrupcii robili ti daky rez ci to je bez to aby ta rezali alebo tak… dakujen za odpoved

Dobri den chcela bisom viskrap lebo som sa dosvedela zesom tehotna mam 4deti mam len 21 rokov ? Nemam deti chde dat bivam u svokri mame iba 2 maleizbi. hlavacova maria.

Ahoj Mária,
chcela by som Ťa povzbudiť, aby si dieťatko nechala žiť. Budeš ho mať tak rada, ako máš určite rada všetky štyri detičky. Ak by už bola situácia neúnosná môžeš sa obrátiť na organizáciu “Áno pre život” Domov Gianny B. Molla v Rajci, existujú Hniezda záchrany, dieťatko môžeš dať na adopciu… , len prosím Ťa, nechoď na potrat.
Budem na Vás myslieť a modliť sa za Vás.
Alena

Ahoj Maria, zájdi si ku svojmu gynekológovi a on už ti kvalifikovane poradí a oboznámi ťa s možnosťami interupcie. Čím skôr tým lepšie. Bolo by dobré do budúcna porozmýšlať aj na druhmi antikoncepcie, aby si takúto situáciu už nemusela riešiť.

Pani Alena, je mi jasné že ste kresťanskou propagandistkou, chcete zachrániť dieťa, čo je pekné, ale rozmýšlajte trocha prosím vás. Mária napísala jasne akú má situáciu a každý normálny človek snáď pochopí, že je interupcia v tomto prípade pre ňu, jej deti a nenarodené dieťa najlepšou volbou.

My ľudia sa množíme rýchlosťou svetla, naša Zem už dlho nezvládne taký nápor (stačí sa pozrieť na štatistiky). Keby sa malo zachrániť každé dieťa, tak už Zem dávno nie je. Interupcia je už dnes bežná vec, denne podstúpi interupciu tisíce žien. To len na Slovensku sa o tejto téme stále zámerne mlčí.