Janka, prosim ta napis mi priebeh celej operacie stitnej zlazy, kolko dni si bola v nemocnici, ked si sa zobudila z narkozy - ako bolo? vedela si hltat? ci hovorit? mala si nejaku trubicu v hrdle? pit a jest ti dali kedy? ako bolo pri prepusteni z nemocnice, kedy ti vyberali stehy? mas velky rez a vsetko je ok?
Ozvi sa mi na mail. adresu a napiseme si, budem velmi rada, lebo caka ma ten isty problem. vdaka ti. cakam. Maja
Pisem ti este moju mail. adresu, napiste mi prosim aj ostatne, ktore preli operaciou.
mail. maja.mentol@centrum.sk
Ahoj. Bola som operovana pred 11. dnami v BA na Antolskej, oddelenie ORL. Strasne som sa bala, az potom som zistila ze nebolo coho. Nedela do 17, 00 nastup, kontrola na ambulancii oddelenia a vecer mini injekcia do ramena proti zrazanlivosti krvy. Rano som bola prva na programe. 7, 25 idem z izby dostavam naladovku a uz toho moc neviem. prebudzam sa na JIS nic neboli, ziaden dren a na izbe som o 12, 00. O 16, 00 pijem kavu v bufete. Streda domov.
Vsetkym odporucam ORL Antolska, fantasticky ludia a profik mudr. Štefanička. Naozaj nebat sa, nic to nieje. Drzim palce.
Tolko dobrych skusenosti, az mi je to strasne, ale strasne divne… nato az velmi dobre poznam doktorov a pomery v slov. zdravotnictve, vazeni
Ahoj Misa,
Aj ja idem na operaciu SZ, rovnaka nemocnica aj lekar.
Byvas v BA? Rada by som sa s tebou Stretla v BA.
Prosim ta pekne napises mi tvoju mailovu adresu? Dakujem. Velmi mi tym pomozes porozpravat sa o tom.
Jana
Misa, este ti pisem môj mail: bonita342@atlas.sk
Budem velmi cakat, ze mi Odpises.
Jana
Mna tiez caka operacia - odstranenie celej stitnej zlazy, kvoli uzlom, samotna zlaza je v poriadku, len uzly rastu a rastu. Videla som tu viacero prispevkov od ludi, ktori to uz absolvovali, ak by sa chcel niekto podelit o akekolvek uzitocne skusenosti, ako sa to prezivalo, resp. ja momentalne hlavne riesim ako si vybrat chirurga / nemocnicu (v Bratislave) a co potom po operacii, ako bez stitnej zlazy. Hadam najviac asi aj tak pomaha pocit, ze v tom clovek nie je sam. Dakujem
Dobry den, chcem sa podelit o skusenost, mam problem so stitnou zlazou a zacala som uzivat vitaminove tabletky, citim sa lepsie.
Ahoj webi,
Ktoru nemocnicu si zvolila ? Kedy mas Termin operacie? Ja idem v novembri tiez.
Odpises?
Jana
Bibi, súhlasím s vami. Včera som bola operovana na šž v Ružomberku. Su tu skvelý lekári a láskavé sestričky. Všetkým odporúčam nemocnicu Ružomberok.
Pekný deň ja mam ne zhubný nádor na stitnej zlaza a hodnota The mi vystúpila na 35 a to beriem 125 eur hýri teraz mi dali 175 no najhoršie je že mám zavraty V sede ľahu pri chôdzi pádom som opuchnuté a prizeram aj z vody čo mám robiť.
Dobrý deň! Mam 36 rokov asi 2 roky beriem euthyrox 100, tiež priberám. Zdravo sa stravujem, cvičím, nefajčiť. Chcela by som sa spýtať mam problém s depresiami, a búšenie srdca nie vždy ci je to spojené do štítnou. Žijem v zahraničí, 1x ročne chodím na Slovensko si dať skontrolovať. Ako časť sa robí EKG ? ! Mne ho robili minuly rok, mam obavy, čo sa týka arytmii srdca. Ďakujem za odpoved
Dobrý deň, chcela by som poprosiť o radu, môj manžel má isť na liečbu rádiojódom ale najskôr musí mesiac držať bezjódovú dietu, lekár nám dal na papieri zoznam toho čo nesmie, ale v konečnom dôsledku je toho dost a manžel zostal v pomykove čo vlastne môže jesť( vychadzalo mu že tak suchý rožok, keďže mliečne vyrobky nie, salámy, sunky tiež nie, obcas môže zemiaky, ryžu a mäso), ake ste si robili raňajky popripade večere aby som vedela čím ho kŕmit, dakujem za odpoveď
Ahojte Webi a Jana, mozete mi odporucit dobreho chiriurga v Bratislave? ako to prebiehalo, dlzka pobytu v nemo nemocnici, PN a dalsie dolezite info?
Ahoj,
To je doktor Roland Smith z Roland Smith Medicals. Na záver prinášame vám liek na rôzne smrteľné choroby, ktoré bolo preukázané takmer nemožné byť vyliečený medicínsky. To nie je vtip, ako to bolo testované a dôveryhodné za posledných 10 rokov, pretože sme oficiálne preč verejnosti. S pomocou rôznych odrôd ropy môžeme mať celý rad ochorení údená včas vedieť a my pomohli tisícom ľudí po celom slovo, ktoré majú byť vyliečený.
Sme zásob "konopný olej" "konopný olej" Resin olej, Hash Oil, Med rôzny vosk olej, olej bután, afganský olej, atď a my sme sa vyliečil rôzne choroby, ako je:
Rakovina (rôznych štádiách rakoviny), COPD (rozdutie pľúc), Atassia, ADD (syndróm deficitu pozornosti), AIDS (HIV), alkoholizmus, ALS (amyotrofická laterálna skleróza), Alzheimerova, artritída, len spomenúť, ale málo. stiahni olej dnes, kontaktujte nás čo najskôr prostredníctvom e-mailu z navštívte naše oficiálne webové stránky:
E-mail: rolandsmithmedcalgroup@yahoo.com
Stále neviem správne slová vyjadriť svoju vďačnosť Rick Simpson a jeho nádherné konopného oleja vyjadril, že moja choroba vyliečiť. V máji 2014 som bol diagnostikovaný s rakovinou melanómu, sa dotýka mojej kože, čreva a oči. Išiel som na liečbu, ale bezvýsledne, moja rodina dostala k úľave od môjho utrpenia a možno me.I nevylieči, olej sa chystá kúpiť, pretože som mal pochybnosti o mojej rakovinu, ale po prečítaní a robí výskum online Rick Simpson olej prišiel s nápadom, a v skutočnosti to bolo úžasné, konopný olej úspešne vyliečený moju rakovinu !!! Po troch months.Now Som si veľmi dobre a zdravo ... Rick Simpson môže byť dosiahnutá v cannabisoilmedicalfoundation@gmail.com
Som tak vďačný Dr.RICK Simpson za poskytnutie konopného oleja tu v Spojených štátu amerických. Bol som diagnostikovať rakovinu pľúc 8 mesiacmi a od tej doby som urobil veľa Chemo a radiačnej ktoré neboli pomohli problémy, ale len poškodil svoj imunitný systém a frustrovaní ma. Prišiel som cez slzy Phoenix a ja som čítal o oleja Hemp veľa a videl Post, že Dr. Rick Simpson mi mohol poskytnúť s konopným výťažkom som sa ho kontaktovať na: ricksimpsoncanceroil@gmail.com
na obstaranie tohto lieku, liek bol zhotovený a dodaný do 2 dní a ja som bol na liečenie za posledné 2 months.I som tu, aby každý človek vedieť, že už nie som rakovinou, mám skúsenosť totálnej zmena v mojom zdraví, ktoré zaisťuje dopravu ropy Dr. Dr.Rick Simpson konope. pre všetky pacienta s rakovinou, ktorí žijú v Amerike regióne a Európy ako celku, si konopný olej od Dr Rick Simpson na adrese: ricksimpsoncanceroil@gmail.com alebo volajte +2348032646482,,,,,,,,,,,,,,
Som tak vďačný Dr.RICK Simpson za poskytnutie konopného oleja tu v Spojených štátu amerických. Bol som diagnostikovať rakovinu pľúc 8 mesiacmi a od tej doby som urobil veľa Chemo a radiačnej ktoré neboli pomohli problémy, ale len poškodil svoj imunitný systém a frustrovaní ma. Prišiel som cez slzy Phoenix a ja som čítal o oleja Hemp veľa a videl Post, že Dr. Rick Simpson mi mohol poskytnúť s konopným výťažkom som sa ho kontaktovať na: ricksimpsoncanceroil@gmail.com
na obstaranie tohto lieku, liek bol zhotovený a dodaný do 2 dní a ja som bol na liečenie za posledné 2 months.I som tu, aby každý človek vedieť, že už nie som rakovinou, mám skúsenosť totálnej zmena v mojom zdraví, ktoré zaisťuje dopravu ropy Dr. Dr.Rick Simpson konope. pre všetky pacienta s rakovinou, ktorí žijú v Amerike regióne a Európy ako celku, si konopný olej od Dr Rick Simpson na adrese: ricksimpsoncanceroil@gmail.com alebo volajte +2348032646482.,.,
Po nasadeni Euthyroxu som veru neschudla, a teraz uz viem preco. nefugovala mi konverza t4 na t3 a teda Euthyrox /t4/ mi nestacil, teraz mam kombinovanu liecbu NDT /t4+t3/ a vaha sla dole a je stabilna.
toto je MUST READ:
poklikalj tam na webe, docitas sa aj o kombinovanej liecbe.
o NDT slovensi endokriologovia netusia.
existuje na FB skupina s ludmi, ktori maju znizenu funcku SZ, vacsine ludi bohuzial z dlhodobeho hladiska euthyrox nestaci:-(