Stitna zlaza

Dobry vecer prepacte ze az teraz vam pisem ale nebola som tu uz davno ja som z panom doktorom kavecanskym bola velmy spokojna jeho pristup ku mne bol velmy dobry operacia dopadla dobre len tie vysledky boly dost zle rakovina mam 26 rokov druhykrat idem na radijojod do Ke. Vy ste ako spokojna z panom doktorom:-)

Dobry den, chcem sa opytat, ci sa pribera aj pri liecbe carbimazol prip. propicylom takisto ako pri thyrozole… z thyrozolu som velmi pribrala a celkovo je mi z neho zle… a ako je to s priberanim a otehotnenim po operacii stitnej zlazy. dakujem

Ahoj ja tiez som uz 2 roky po operaciii stitnej ale niesom nadsena to hucanie v hlave mam stale a silnejsie a aj som pribrala 20 kil uz a v lete som dostala velke krce v celom tele a som zosypala taka reakcia bola jak epilepsia beviem jak bude dalej som unavena stale a aj do ruk stale krce mam a na to len mi dali stale calcium a nic viac mam 34 rokov

Ahoj ja tiez som uz 2 roky po operaciii stitnej ale niesom nadsena to hucanie v hlave mam stale a silnejsie a aj som pribrala 20 kil uz a v lete som dostala velke krce v celom tele a som zosypala taka reakcia bola jak epilepsia beviem jak bude dalej som unavena stale a aj do ruk stale krce mam a na to len mi dali stale calcium a nic viac mam 34 rokov

Vratila som sa pred tyzdnom, tj 20. 1. 2015, z nemocnice v Ruzomberku. Myslim si ze nic lepsie sa mi nemohlo prihodit. Tam sa kazdy pacient citi ako celebrita. Ked vojde lekar na izbu, predstavi sa a povie co pacienta caka, takisto pride sestra predstavi sa a povie co za liek Vam dava. Vybrali mi celu stitnu zlazu, bolo to potrebne. Personal, nemocnica na vysokej urovni, uz nikde inde by som neisla na ziadnu operaciu, jedine do Ruzomberka.

Som veľmi rada, keď počujem dobrú správu. Tiež ma čaká operácia štítnej žľazy, ale v Ľubochni mi dali na výber operáciu v Žiline, Martine alebo v Ružomberku. Neviem sa rozhodnúť? Prosím meno lekára, ktorý operuje v Ružomberku štítnu žľazu, aby som mohla zvážiť možnosť konzultácie a tiež operácie. Tiež som počula, že sa veľmi často po tejto operácií odstraňujú aj uzliny? Ďakujem. Janka

DObrý deň, som maturantka na jednom gymnáziu a ako maturitný predmet som si vybrala biológiu. Ako seminárnu prácu som si vybrala práve tému Ochorenia štítnej žľazy a veľmi by ste mi pomohli ak by ste si našli pár minút na vyplnenie krátkeho dotazníka. Vopred za Vašu ochotu ďakujem :slight_smile:
Survio® | Štítna žľaza a jej poruchy

Bibi a operovali Vás na chirurgii alebo na ORL v Ružomberku, tiež ma to čaká, neviem sa rozhodnúť.
Ďakujem

Ja mam opačny problem mne ta štitna žlaza vobec nepracuje preto musim uživat euthoryx 75 A to mam len 13 : /

Bol som na operacii vo vojenskej nemocnici v ruzomberku. operovali mi stitnu zlazu, lepsie povedane vybrali mi ju celu. operovali ma na orl oddeleni… mozem kazdemu odporucit. profesionalita zo strany doktorou. sestriciek a strava vyborna

Ahoj Maria. Mam uzol na SZ a ty pises ze si sa ho zbavila. Prosim o radu kedze mam ist na operaciu. Zacala som uzivat silne enzymi. Co treba zmenit a co je pricinou tohoto problemu. Dakujem Misa.

Dobry den maria mam tiez uzliky na sz a mam strach mam ist na opreaciu prosim porade mi ako vam zmisli uzliky zo sz napistemi NA tirvej@azet.sk

Dobry večer… ja by som sa chcela opýtať či tu má niekto skúsenosti s tabl. euthyrox a pokiaľ toho ako to beriete tak ste schudli, alebo pribrali?.. ja mam vraj zníženú funkc. ŠŽ ale som praveže dosť chudá a mám problémy s menštruačným cyklom a takisto aj s priberaním. Za rady vopred ďakujem​:blush::blush:

Didi,
Tak ja som už osem rokov na Euthyroxe a mám 10 Kg na viac, takže moja skúsenosť, že sa z tyroxínu priberá a to s každou navýšenou dávkou.

Beriem Eutyrox už10 rokov dg, c73 davka 150 a neskutočne priberám mám45 rokov nepomáha ani dieta, av práci som stále v pohybe a nič, ani kilo dole čo robiť?. som už zúfala z toho…

Ja som presňe mesiac po operacii šťitnej žlazy beriem eutirox125 a nepriberam. Každy deň si dam ovsene vločky z otrubamy a nizkotučne jogurty a mať to vhlave neprejedať sa.

Ahojte, prosim o príspevok dotyčného, ktorá absolvovala operaciu štitnej žlazy na OUSA v BL? ! Ako ste sa citili po operacii a ako dlho ste zotrvala v nemocnici? ! rada uvitam všetky prispevky, za ktoré vopred velmi dakujem Lubica

Ahoj, , , mna operovali 18 augusta 2015, citila som sa velmi dobre, dokonca to prebehlo bez komplikacii a 20 augusta ma uz prepustili domou, velmi mili personal fakt klobuk dolu, pre info. odstranili mi celu stitnu coho som sa velmi bala ale zbytocne, neboj sa alebo iba tak zdravo, , , :o) , , ,

Ja som na Euthyroxe 9 rokov, na začiatku som trochu schudla a od vtedy nemôžem pribrať, stále mám rovnakú dávku.

Ahoj to znamena ze si dostavala radium -Som po operaciiz casti dost rokov ale stitna zlaza mi rpbi problemy stale -bola som operovana na Heydukovej vsetko bolo v poriadku. po prepusteni z nemocnice -lenze po prevrate ma lekarka vyradila z evidencie a kontrol stym, ze lieky su pre inych -trapim sa z nefukncou stitnou zlazou uz 10 rokov a stale sa problemy zhorxuju aj vekom -Vsetky lieky ktore mi predpisu na ine ochorenia mi skodia ! Ked som skusala sa objednat na kon. v P. B tak maximalne po sestricku ani neobjena ani nezapise choci by som pockaka aj rok na rad!