zeny ,rano uzijem nalacno tabletku euthyrox 25 ,ale hned nato pijem kavu.chcem sa spytat ze ci ma euthyrox mensi ucinok ,ak pijem hned po uziti tu kavu . prosim niekoho nech mi odpise,dakujem
Dobry den, mohla by som sa opytat ake mate hodnoty protilatok THS, ked uzivate euthyrox?
Ja mam hodnoty cca. 260 a 330(max. hodnoty ak je vsetko OK su 4 a 5) a uzivam 25. Moja imunologicka bola s tychto hodnot dost vyplasena a odporucila mi zmenit endokrinologicku. dakujem za odpoved
minimalne 30 minut po uziti lieku by sa urcite nemala pit kava. Znizuje to ucinok lieku.
Ja to robim tak, ze euthyrox si dam hned ako vyjdem z postele a zapijem ho cistou vodou. A kym sa umyjem obleciem,namalujem atd…tak prejde aj 30 min a potom sa najem vypijem kavu
Zdravím, existuje skutočný človek, ktorý má liekmi vyliečenú zvýšenú funkciu štítnej žľazy??? Ja beriem Propycil už 3 mesiace a stále čítam o operáciách a doživotnom braní liekov !!! Vôbec sa mi to nepáči tak ak poznáte človeka ktorý je fit po cca 2 rokoch brania liekov prosím napíšte že taký existuje a že je možní sa vyliečiť. Ďakujem.
Manzelka je tri mesiace po operacii stitnej zlazy. Uziva lieky. Je zavisla na alkohole. Poradi mi niekto,ci je to pre nu skodlive? Dost casto popija. Dakujem.
Dobry den.
Mam znizenu funkciu stitnej zlazy.
Uz 7 rokov pouzivam tabletky euthyrox.
Maju vplyv na rast prs?
Alebo ma vseobecne znizena funkcia SZ vplyv na rast prs?
Dakujem…
CO ja viem,treba zobrat nalacno tabletu euthyrox a potom najmenej o 30min mozes zacat ranajkovat,lebo potom nema taky ucinok,ako by ma mat a je to zbytocne:)
A este som sa zabudla spytat…ze ked mam tu znizenu funkciu stitnej zlazy,ci sa mozem niekedy vyliecit…hm?Ci to iba ti ludia,ktori maju zvysenu funkciu stitnej zlazy?
Neviem nie som odbornik…
VOPRED DAKUJEM
Mám ten istý problém.Lekárom mi bol odporučený propycyl.Gynekológ tiež súhlasí.Kamoška pri propycyle donosily krásneho syna.Dúfam,že aj mne sa poš
´tastí.V letáku je písané,že tehotným pod dohľadom lakára sa može podávať.Držím palce
zdravim vas ja som tiez po operacii a musim sa priznat ze som dost pribrala do teraz mi len zvisovali davku liekou no akurat pted tyzdnom som dostala nisiu davku comu sa tesim moja doktorka tvrdi ze sa od liekou nepribera no ja mam ine skusenosti ale to nech vas neodradza hlavna vec ze sa budete citit dobre a s timi kylami si uz neako poradime vsetko dobre do buducnosti vam praje anka
ja som anka ale viem pomoct.pred pol rokom som bola na operacii v dolnom kubine kde sa o mna starali naozaj vzorne.prebudzanie s narkozi bolo hrozne ale len pre mna moje spolubyvajuce na izbe to vsetko prespali.po prebudeni som sa citila ako v autobuse pocas dlheho cestovania kym ta narkoza nevyprchala som vracala ale podotykam len ja.pan doktor ma zobudil chcel pocut moj hlas ci je v poriadku a kad zistil ze ano s usmevom sa odzdravil.na druhy den som dostala ranajky ako kazdy iny po troch dnoch mi odstranili hadicku vybrali stahy a pustili domou.napriek tomu ze to bola nemocnica mam celkom pekne spomienky a som im vdacna ze mi pomohli.nicoho sa nebojte bude to vsetko v poriadku drzim vam palce s pozdravom anka
ja pouzivam ten ity liek len vysiudavku mam az 175 to zavisi aj od toho kolko mame kyl no pani doktorka slubila ze ked sa mi podari zhodit tak sa to moze znizit uz na tom pracujem ale je to tazka anka
Bola som operovaná na štítnu žľazu v decembri 2008. Mala som problémy s dýchaním. Vybrali mi celu štítnu žľazu. Necitim sa lepsie ani teraz, este stale mam tie iste problemy s dychanim. Chcela by som vediet, ze kedy mozem ocakavat zlepsenie prave s tim dychanim. Lieky beriem EUTHYROX 100 denne.
ja som bola operovaná v decembri 2008 a vyrbali mi celu šťítnu žľazu a vôbec som nepribrala
Ahoj Anka. Ďakujem za povzbudenie, už sa mi tá operácia blíži (10.02.2009). Dám ti potom vedieť, ako som to prežila. Maj sa krásne.
Ahoj iwana.Reagujem na tvoj prispevok,ani ja nepoznam cloveka ktory by sa vyliecil zo zvysenej cinnosti stitnej zlazy sama uzivam carbimazol uz dva a pol roka a caka ma operacia,moj endokrinolog povedal ze asi 30percent sa dokaze uplne vyliecit,takze mas nejaku sancu treba verit, hoc mne to nevyslo a tiez som dufala ze sa mi to podari
ahoj anka.Mna tiež operovali v Dolnom Kubíne.Možem len odporučiť.Prebehlo to presne ako píšeš,s tým rozdielom,že ja som narkozu zvladla dobre.Dúfam,že Ivana je už po operácii a ,á sa dobre a dá nám vedieť ako to dopadlo.
Jas poznam
ahoj andy dufam ze aj ivana ma take iste dobre skusenosti ako my dve uz by to mala mat za sebou.mna caka na buduci tyzden konzultacie v lubichni koli mojim ocia tak som netrpezliva ako to dopadne.no a este by bolo dobre poradit si skylami ci mi nabehlo po operacii dost ma to stve ale dufam ze pri znizonani liekou a trochu pohybu sa dporacujem aj k znizeniu hmotnosti.uz aby som mala tu konzultaciu za sebou.mam zmiesane pocity aj sa tasim aj sa bojim ako to dopadne.prajem vsetko dobre
Ahoj Andy 64 a všetci ostatní. Som po operácii ŠŽ, cítim sa fajn, rana sa pekne hojí. Bohužiaľ, výsledky histológie sú zlé, takže budem musieť absolvovať liečbu rádiojódom. Môže mi niekto napísať, kedy to budem musieť absolvovať(koľko týždňov po operácii), koľko trvá pobyt v nemocnici a koľko dní budem musieť byť mimo detí? Hladaľa som nejaké info o tom, ale veľa toho nie je. Ďakujem, veľmi mi tým pomôžete, keď mi napíšete vaše skúsenosti. Majte sa, Ivana