Ahoj,
ako píšem vyššie, ja beriem b komplex a magnézium 250 takmer denne už tri roky a problémy zmizli (a bolo mi veľmi zle). Ked nesedím celý deň v práci, teda hlavne cez víkendy, problémy nemám skoro vôbec. V akútnom prípade pomôže natrieť Dolgitom
LK
Dobrý deň, ja tiež mám syndróm nepokojných nôh, a to už veľmi veľa rokov. Skúšala som všeličo možné aj nemožné, nič poriadne a hlavne na trvalo nezabralo. Až teraz my môj lekár neurológ predpísal tabletky SINDRANOL 2mg, je to najmenšia možná dávka, a čuduj sa svete tabletky zabrali, v noci spím ako už dávno nie a nohy ma od vtedy netrápili. To sa nedá porovnať život vtedy a dnes. Ja som si nemohla dovoliť ísť niekde, kde my bolo treba sedieť viac ako jednu hodinu, to bolo priam utrpenie.
Tento symptom je sposobeny zapalom mozgovej zlazy uprostred mozgu, ktora riadi nas pohyb nasho tela, sekreciou dopaminu a dalsich chemickych substanciji. tento problem nieje mozne vyliecit dietou a dalsimi zasahmi ako mineralmi atd. pomoze to na urcitu dobu potlacit tento sympton. vskutocnosti je to parkinsonova choroba, ktora ide vyliecit. dalat salvation zo sidlom vo vietname vam ponuka vyliecenie tejto choroby behom 45 dni. nas email-dalatsalvation@yahoo.com
Zdravím všetkých ktorých trápi toto ochorenie, v prvom rade odporučam neurologičku da sa to vyliečiť je to väčšinou nedostatkom železa v krvi nestaci len vybrať 1 balenie ale aspon 3-6 mesiacov a skontrolovať a doplnať aj vitaminy radu B až B12 a horčik či je dostatok väčšinou su hlboko pod normu, lekarka vam predpiše aj liek Adartrel pre lepší spanok ale ak doplnite železo a vitaminy tak sa to pekne upraví je pravda že to môže byť dedične ale ma to pričinu v žaludku nevstrbava sa dobre železo, vitamíny a mineraly lebo nepracuje dobre pankreas. Prajem skore uzdravenie a prijemný spanok.
-
- 2O14… Dobrý večer prajem všetkým pacientom ktorý ako aj ja najviac trpíme vo večerných hodinách. Chcel by som vám napísať že užíval som lieky ropinirol modutab 2mg potom už aj 4mg ale stále to bolo rovnaké spal som jednu dve hodiny aj to na gauči aby sa aspoň manželka vyspala. Ateraz to podstatné verte neverte ale mne pomohlo navštíviť druhého neurológa ktorý mi predpísal liek Mirapexin 1, 05mg a odvtedy spím aspoň 5až 6hodín čo je pre mňa po 6rokoch nespania super. Ešte rád by som všetkým pacientom z SNN diagnózov poradil že keď vám liek ktorý vám váš neurológ predpisuje a nezaberá požiadajte ho o silnejší alebo nový liek keď vám nevyhovie ako teraz už Európsky pacient máte právo ísť najlepšie do vášho krajského mesta neurológovi na prešetrenie viem že už vám veľa píšem ale mne to pomohlo. Ana záver ešte jedna vec ktorú som si všimol každý opisuje užívanie magnézia čo je super ale ešte potrebnejšie pre nás z SNN je užívanie hlavne Draslíka ktorý medzi neuónmi v mozgu hrá veľkú úlohu Ale pozor Draslík užívať len dva krát do týždňa po 100mg. Prajem vám všetkým spolupacientom veľké zmiernenie bolestí Eugen.
Dobrý deň, link sa nedá otvoriť. Ďakujem.