margita presne si ale myslím, že pokiaľ ide o výživový doplnok, ľudia nemajú taký problém užívať ho dlhodobejšie. predsa len je to iné ako pri klasických liekoch. a pokiaľ to za tie 3 mesiace dokáže človeku takto pomôcť tak je to super.
@darra tým, že je voľnopredajný, tak by som ho mohla kúpiť v hocijakej lekárni? či treba aspoň odporúčanie lekára? ako to funguje v takýchto prípadoch, keď má človek teda bolesti a niečo sa má užívať dlhodobo.
Kaludis ano presne tak, vedela by si ho zohnat k hocijakej lekarni Vies co tak to je na tebe, ci chces ist s tymto problemom aj k lekarovi a nejako sa poradit, ale si myslim, ze co sa tyka vyzivovych doplnkov ako je tento, tak ho mozes podla mna kludne zacat uzivat a uvidis. Ako vravim, tiez mi ho poradili na tento problem s piskanim v usiach a mne pomohol
tak ono pokial je to este takze, ze nie kazdy den sa ti to prejavuje a ako tak je to znesitelne tiez by som to skusila riesit tymto doplnkom. predsa len nie je dobre stale pchat do seba nejake tie lieky od bolesti a podobne a toto mi pride ako fajn napad
Smejka24 presne tak. Ako mne je jasne, ze je vela ludi, ktori hned siahaju po liekoch, lebo dufaju a myslia si ze im to pomoze. Len som toho nazoru, ze prave taketo lieky problem neriesia ale potlacaju. Preto si myslim, ze tento doplnok je super v tom, ze to riesi a sama som videla rozdiel ked som ho dlhsie uzivala, ze to neprijemne piskanie v usiach postupne odznievalo.
Darra asi tak, ale zase asi sa niet čo čudovať, že ľudia siahajú hneď po liekoch. Uponáhľaná doba, nikto pomaly nemá čas sa starať o svoje zdravie a všetko treba mať rýchlo na poriadku a potom to takto vyzerá no. Ale súhlasím s tebou, že pokiaľ sa dá vybrať takto doplnok, ktorý môže pomôcť tak si myslím, že by sa mal vyskúšať.
je to take no, ja sa vlastne ludom ani necudujem, ved povedzme si, kto ma cas sa zaoberat takymito vecami, fakt mozeme byt radi, ze sa to da riesit vyzivovym doplnkom a to uz je najmenej si ho davat pravidelne
tak super, ďakujem za tip a čo sa týka teda dávkovania, je to nejako stanovené, že podľa ja neviem intenzity si môžem dať aj viac tabliet a keď sa mi bude polepšovať tak len jednu?
Kaludis aj nabuduce Vies co je to tak, ze jedna tableta denne. Aj ked je to vyzivovy doplnok, netreba to prehanat a davky navysovat. Telo co nestihne vstrebat aj tak vyluci ako pri vsetkom, takze si myslim, ze toto je ok Treba byt trpezlivy, ak je to proste problem ktory treba odstranit, tak radsej, ved vies ako sa hovori, pomaly dalej zajdes
Pripnem sa sem aj ja, čo sa týka problému pískania v ušiach začalo sa mi to pred pár mesiacmi ale takým spôsobom, že keď ma začne bolieť hlava, tak mi zaľahne v ušiach a občas mi v nich teda aj píska. Myslíte, že je to len problém spôsobený bolesťou hlavy?
radinaLM no tak ale aspon vies ked tak ze kedy a preco ti to zacina. mna by zaujimalo, ci ti to piskanie v usiach ustupi, ked ta prestane aj hlava boliet, alebo to naopak pretrvava.
RadinaLM no jasne kludne to mozes mat ako sprievodny jav bolesti hlavy. A ked ti to zacalo len pred par mesiacmi, do vtedy ta bolela len hlava a nic viac? Reku asi by som to potom skusila riesit aj s lekarom, ze kde tam moze byt pricina.
Rrraduska tak ono je to v tomto pripade take otazne, ze ak aj ustupi asi by som to riesila, aby sa to nabuduce nevratilo.
Rrraduska vieš čo, keď ma prestane bolieť hlava, tak to po chvíli ustúpi, no ale ja tak, je to nepríjemné.
Darra presne to aj mne napadlo, len sa obávam, že aby sa to aj pri iných bolestiach neobjavovalo, nie len pri tej hlave chápeš. Ty si sa s takým niečím stretla? Myslíš, že s tým mám ísť k lekárovi?
radinaLM no tazko povedat, ako v uvodzovkach zatial je fajn ze sa ti to objavuje len pri tej bolesti hlavy, ze to nemavas stale a pri hocicom, no kazdopadne to treba riesit. u lekara si s tym bola? ze co by ti na to take on odporucil? asi podla toho ze aky je to zavazny problem.
Tak neviem ake az neprijemne a bolestive to je, kedze ti to po tej bolesti hlavy ustupi, ako uprimne si myslim, ze tiez nebude krok vedla ked sa doktora opytas co na to, i ked ano, tiez som sa s takym niecim stretla ale nastastie uz je dobre
Ale tak ono toto sa moze asi pri hocicom prejavovat nie len pri bolesti hlavy ci? To sa asi nie kazdemu rovnako zacina. Teda neviem ci sa to potom aj nejako lahsie rozpoznava ten problem.
Jasne ze moze, kludne to moze byt aj tak, ze napriklad nemas ziadne ine problemy a zrazu sa ti toto piskanie zacne. U niektorych sa to moze prejavovat nahle a intenzivne, u niektorych pomaly postupne. Mozno prave preto je to tak, ze ti ktori to maju takto postupne dlhsie trva kym to ako problem zacnu brat a riesit.
tak to už nech si každý posúdi podľa seba, či už je ten problém taký, že ho chce a bude riešiť alebo bude čakať kým pískanie v ušiach ustúpi ale keď už by som si mala vybrať tak by som čakala kým mi bolesti ustúpia pri užívaní toho spomínaného doplnku aj my bude pomáhať a môžem byť v kľude že pre seba niečo robím no nie?
tak co viem aj z vlastnej skusenosti to niekedy prichadzalo len tak same od seba, nebolo to vyslovene s bolestou hlavy alebo s niecim inym spojene. vtedy je to o to neprijemnejsie, ze to neviete k nicomu priradit.
@amikka a ty mas nejake konkretne problemy, ktore sa tykaju piskania v usiach? lebo ako tu uz odznelo, nie je to len sprievodnym javom ked boli hlava.