Vyzerá že tento rok tiež zavretý doma
Aj u nás to vyzerá tak isto. Báli by sme sa teraz niekde cestovať. Budeme radi, ak lyžovať aspoň niekde tu na Slovensku pôjdeme.
v Slovensku to budu zase riadne ceny skipassov
Ja tento rok to asi oželiem
Nielen ty, ale aj ja. Predsa len nemusime mat vsetko hned
Mne by bolo uplne jedno kam by som isla, len by som isla niekde, kde ten blby virus nie je!
My sme boli ešte pred lockdownom v Tatrách a bolo to tam nádherné. Zimné Tatry sú oveľa krajšie, ako tie letné, len si musí človek dávať viac pozor.
Len teraz všetci do hôr a viac ľudí jak v mestách, v obchodných centrách kedysi.
ako ono by to bolo aj fajn keby neboli vsetci na jednej kope
Ale tak to nevies odhadnut, ale je fakt, ze my sa snazime vyhladavat miesta kde nik nechodi mame radsej klud
Isla by som na nejaky zanzibar
My sme mali ísť tento týžden tiež na hory s priateľom na výročie na romantický pobyt, avšak situácia to nedovolila Dúfam, že čím skôr to už skonči a budeme môcť všetci niekde ísť
Ani nehovor. Nam to doma tiez takto uz lezie na nervy, za mesiac 15 rocne vyrocie a ako tak vidim, po prvy krat budeme doma
ale tak proste sú dnes len takéto možnosti a nič s tým neurobíme…musíme to brať jak to prišlo…
nikam. V praci sme si vzali dovolenku a , deti mali v škole prazdniny a tak sme každy den chodili vonku, chodili sme sa bicyklovat, kolobežkovat a super sme si oddychli
teraz veru ja by som ani nikam radsej nesla, radsej v klude a bezpeci doma
mne by bolo uplne jedno kam, len aby som niekam vypadla a hlavne za teplom…a niekde, kde nie su ziadne pravidla, mohla by som sa rozpravat s kym chcem a nikoho by som sa nebala…
Ja by som teraz brala aj naše krásne Tatry ale teplo je teplo no neviem si predstaviť byť potom 2 týždne v karanténe
No ja by som veru už išla niekam, minulý rok sme si to odpustili a trčali sme doma a teraz sa bojím že to bude tiež tak. Ale čo narobíme, snáď to bude raz dobré. Aj u nás sa dá toho robiť, len to časom omrzí
PAULA KARASOVÁ - nestras, dufam, ze to tak nebude a ze uz tento rok budeme moct ist na dovolenku pri more, hoci len do Chorvatska alebo Talianska.