Trápia Vás bolesti, či tŕpnutie rúk?

zdravím vas.píšete o trpnutí a tak lekári vám nepomôžu stále,ale napr:také fajne cvičenie no to by vám pomohlo to mi verte ja to mám už ciastočne za sebov. treba zčat a hotovo. ahojte.

Mám 7 ročného syna.Týždeň sa sťažuje,že mu na večer tŕpne ukazovák a prostredník. Myslela som si,že si vymýšla a nechce písať diktát.Včera som si uvedomila,že to bude možno vážnejšie,lebo plakal,že nevie udržať ceruzku medzi prstami,nakoľko veľmi rád kreslí.Jeho kresby sú posielané na súaže. Tiež píše pekne a rád.Chrbticu má v poriadku.Prosím,ak viete,pomôžte.

Dobrý deň,mam podobný problém s trpnutím prstov ľavej ruky-okrem malíčka,mám problém zavrieť dlaň-je to bolestivé-hlavne pri prostredníku.Som 2.mes.tehotná,mám ročného syna, pri ňom som takéto problémy nemala,chcem len vedieť, pokiaľ som tehotná, či je možná liečba a aká,alebo to musím vydržať.Dosť ťažko sa s rukou pracuje, prsty mi trpnú aj cez deň.
Ďakujem za pomoc a radu.
ER

mam 32 rokov a tazko pracujem na stavbach a strašne ma ztoho bolí chrbtica a z toho mi trpnú aj ruky ze v noci uz neviem ani spat ak mam dovolenku alebo dlhší čas nepracujem tak bolesti ustúpia,prosim poradte čo mám robiť. dakujem

Mam 33 rokov, som astmatik a viac nez rok uzivam kartikoidy (seretide diskurz, singulair). Uz dlhsiu dobu ma dost intenzivne bolieva chrbat, no v poslednej dobe mi zacali dost extremne trpnut ruky od laktov dole. Co robit??

chcela by som sa opitat ci mozem mat dna aj reumu.mam kazde rano stuhnute prsty a podkozne uzliky ale opuchol a scervenal mi klb palca na nohe.nikdy som to nemala.moze mat stymi priznakmi spolocne ze mam vyoperovanu pravu oblicku alebo z coho som mohla dostat tu dna dakujem

Už dva dni mám bolesti ľavej ruky.Mám pocit, že ma bolia žily. Bolesť sa mi rozšírila po celej ruke až k lopatke. Je dokonca opuchnutá. Čo mi pomôže na bolesť? Môže to byť vážne? Môžu ma bolieť žily?

Mám podobný problém. Mám len jednu obličku, ten palec bolel tak strašne a užívala som lieky. Bolo to zdĺhavé, ale teraz som si kúpila detox vaničku a veľmi mi to pomáha, najprv som si robila detox dva krát do týždňa, teraz mi stačí jeden krát do mesiaca. V skutku k tomu mám aj diétu, vylúčila som hlavne živočíšne bielkoviny. http://www.bionet.hu/index.php?Language=SK

V oblasti lakťa prebieha nerv n.ulnaris v tesnej blízkosti hlavice ramennej kosti. Prejavom poškodenia nervu je senzitívne- motorická porucha (teda porucha citlivosti aj hybnosti) v oblasti 4. a 5. prsta, ako aj svalová atrofia a drápovité držanie 4. a 5. prsta- tzv. Duputreynova kontraktúra
Prosym Vas Duputreynova kontraktúra je vobec ine.

Mam bolesti a trpnutie obidvoch ruk, malicka a prstennika, tie bolesti su stale castejsie, potreboval by som radu a pomoc.

Trpnutie a bolesti malicka a prstenika na oboch rukach.

dobry den prosim vas ja by som strasne potrebola poradit pozeram vsade na internete a mam pocit ze teraz vsetko choroby rukou spojene s opuchami sedia na mna , uz sa s toho blaznim, mam len 24 asi tak pred pol rokom to zacalo moja lava ruka a noha zacali opuchat ale to nieje normalny opuch ale ako keby som tam mala vodu ked stlacim ruku tak tam zostane otlacok , neboli to ale vedsinou po ranu to mam strasne opuchnute bojim sa ze tam je voda a ze sa to dostane do celeho tela a budem vyzerat ako balon plny vody poradte prosim co mam robit , dakujem

Ahoj z fyzickej prace ako casnicka v 5*hoteli mi zacali opuchat ruky, neskor mi zacali trpnut ramena a sija, prebudzam sa s opuchnutymi rukami a bolestami.Ked sedim je to horsie. Moze mi niekto poradit? Masaze pomozu docasne, moj mail vavakova@hotmail.com. Dakujem

prosim o radu.Som tehotna v6 mesiaci.prsty mi trpnu a bolia us 2 mesiace.Bola som 8krát na biolampu a cvičenie.nepomohlo.neviem čo uš by pomohlo poradťe.Dakujem.

Ahoj chcem sa ťa opýtať,čo ti pomohlo,lebo ja mám ten istý problém,dokonca tú ruku mám opuchnutú.dakujem

Prajem prijemny vecer,
uz viac ako 6 mesiacov mam bolesti v oboch rukach (vyraznejsie v pravej) v
casti chrbatu ruky a niekedy aj zapastia. Mam problem vykonavat drobne
prace, pracovat na pocitaci - ruky bolia a trpnu.
Zacalo to opuchom pravej ruky, pretrvavalo trpnutie a mravencenie. Mravencenie ustupilo, pretvava bolest a
obcasne trpnutie. Absolvovala som angiologicke, reumatologicke a
neurologicke vysetrenie. Vsetko s negativnym vysledkom. EMG negativny,
nepotvrdeny syndrom karpalneho tunela, negativne reumatologicke krvne
vysetrenia, chrbtica v poriadku…
Som uz zufala, lekari mi nevedia urcit diagnozu, lieky, ktore som brala nemali ziadne ucinky…

Za akukolvek Vasu radu by som Vam bola nesmierne vdacna…

S pozdravom Jarmila.

Ahoj aj mňa bolia žily na ruke dlani ja ruku napuchnutú nemám. Čo to môže byť

ahojko Julca.Tak podla mna by si k tomu doktorovi mala ist, lebo ja som mala pred 4 mesiacami 20 a mam ten isty problem.Dali mi tabletky a ked mi nepomozu tak to urobia operacne,lenze neviem ako sa tabletky doma na Slovnensku volaju kedze som v zahranici.

Ahoj poraď mi prosím ťa aké cviky si cvičil.

mam presne ten problem co ty, mas nieco nove?