Tŕpnutie prstov na rukách

ja som s tym nebola este nikde a poznam mojho lekara, dal by mi tabletky a tym by to povazoval za vybavene…

nie vsetky tabletky su vyslovene zle, chemiu by som do seba nepchala ani ja, to je fakt.

ved ano, su aj vyzivove doplnky cisto na prirodnej baze, cize toto by som uplne nezatracovala. analgetikam sa snazim vyhybat, to je ine.

ano, to ja viem, ale nefunguje to potom skor tak, ze to len potlacia?

Ja teda sa snažím už nič si nedávať, ale v nutných prípadoch to proste inak nejde, keď si to zdravotný stav vyžaduje, tak jasné, vtedy to neriešim a ani nerozmýšľam.

analgetika ani ja vobec. to je pre mna tabu :wink:

ja si myslim, ze netreba ist ani do jedneho extremu. analgetika podla mna maju svoje miesto, ked je clovek vo velkych bolestiach alebo ich odporuci lekar, len by nemali byt riesenim na dlhodobe fungovanie bez toho, aby sa hladala pricina…
ak sa bolest stale vracia, tak je podla mna dolezitejsie zistit, preco vznika. tabletka moze pomoct zvladnut tazke stavy, ale pricinu sama osebe vacsinou nevyriesi.

Ale by si sa cudovala, kolko ludi takto dokaze dlhodobo fungovat, to je az neuveritelne.

mnohym pomohlo napriklad iba doplnenie vitaminu B, velakrat to staci…revitanerv ho obsahuje dost, cize ja by som sla touto cestou. nic drasticke. :smiling_face: to nie je uplne moja salka kavy veru

To je možné, človek nikdy nevie, z čoho sa popraví :wink: Ak by stačilo len toľko, tak je to ideálne…A nepchať do seba zbytočne chémiu, veľa ľudí to takto robí, že automaticky siaha po veciach, ktoré brať vôbec netreba, ale toto mi príde fajn.

Presne, podla mna vela ludi ani nevie, ze niekedy moze byt problem aj v tom, ze telu nieco chyba. Samozrejme je jasne, že nie kazda bolest sa vyriesi doplnkom, ale ak sa da najskor skusit nieco setrnejsie, tak preco nie…

Hlavne pri veciach, ktore sa opakuju dlhodobo, by som asi tiez nechcela len stale tlmit nasledok. Tabletka pomoze v momente, ked uz clovek ozaj nevie fungovat, ale potom je dobre riesit aj to, preco sa to vlastne deje.

A inak ten vitamin B je celkom casto spominany prave pri nervoch, takze chapem, preco po nom niektori ludia siahnu. Niekedy su to naozaj take male veci, ktore clovek ani nepovazuje za dolezite, ale mozu mat obrovsky vplyv a realne aj vedia pomoct.