Tŕpnutie prstov na rukách

a je potrebne ho brat zase? tak myslim, ci ti to neprejde uplne…:wink:

Užíva sa podľa potreby. Čiže ak by ti tie symptómy začali znova, môžeš ho nasadiť opätovne.

aj ja som to tak mala, vlastne taketo uzivanie je uplne idealne. chvilku pauza a potom znova…

akoze ja som z tych, ktorym by sa po chvili polepsilo a prestala by som asi brat vsetko s pocitom, ze uz je vsetko vyriesene a vyliecene :rofl: ale predpokladam, ze takto to asi nefunguje.

Tak mozno u niekoho zafunguje celkom dobre aj to, ked si to vsugeruje, co ty vies :smiley:

Myšlienky sú silná vec, to je jasné. Ale to podľa mňa nikoho ešte na 100% nevyliečilo :smiley:

ja som presne ten typ ako zarcitka :sweat_smile: ked sa mi ulavi, mam tendenciu to hned vysadit a tvarit sa, ze hotovo. ale uz som sa parkrat poucila, ze sa to potom vie pekne vratit…teraz sa snazim to brat skor tak, ze aj ked sa citim lepsie, este chvilu pokracujem, nech sa to fakt dolieci. a potom kludne pauza a nasadit znova, ked treba…
a s tym vsugerovanim :smiley: … no bolo by to super, keby to tak fungovalo, ale realita je trochu ina. myslim, ze hlava pomoze, ale bez realnej liecby to vacsinou nestaci. skor kombinacia oboch je ideal.

Tak telo ti dá vždy najavo, či to stačí alebo treba pokračovať alebo prísť s úplne iným riešením… :slight_smile:

ja mam ten revitanerv kupeny aktualne. uzivam ho kratko, ale myslim, ze by mohol pomoct, co sa toho trpnutia tyka. nic ine ma netrapi, len toto…