Ja som bola najprv na kavitacii a vsetko sa mi vratilo naspat. Nechala som s robit boky a vonkajsie stehna. Teraz som asi 4 mesiace po liposukcii u MUDr. Simkanina a som strasne stastna. Mozem naozaj odporucat, je sikovny a prijemny, rovnako aj klinika vyzera super. Ako tak citam niektore prispevky o nespokojnosti vas dievcata, tak tomu az nemozem verit, lebo som to zazila na vlastnej kozi a mozem len vrelo odporucat.
Ahoj, ja som bola v MedicomVIP len včera. Už dlhšie som nad tým rozmýšľala a teraz som našla v jednom ženskom týždenníku 15% zľavu tak som šla Moj dojem: pekná moderná klinika, mladý šikovný doktor, ani to nejak nebolelo. Výsledok uvidíme po 3 mesiacoch, ale zatiaľ som veľmi spokojná. Dám vedieť potom ako vyzerám
pa
Ahoj, chcela by som sa opytat v akom casopise bola uvedena zlava? Tiez by ma zaujimalo ci je to bezbolestne. Rozmyslam totiz nad touto formou liposukcie. Dakujem
Ahojte. V pondelok 17. 12. 2012 som podstúpila liposukciu brucha a bokov u MuDr. Očenáša vo Zvolene, aj ked na konzultácii a kontrolu idem do BB, kedže tam má ESSUR CLINIK sídlo a zatial to neviem úplne objektívne zhodnotit, nakolko som 5 dní po zákroku a opuchy a modriny ešte neodzneli. Ale mám zo všetkého dobrý pocit a ak si to ja sama nepokazím, myslím, že s výsledkom budem max. spokojná. Takže pán doktor si svoju prácu urobil dobre, teraz je rad na mne. Držte mi palce
NIKDY !
Po operácii za tisíc eur vyzerám stále rovnako!
Zákrok u MUDr. Šimkanina v Medicom VIP Bratislava mi zanechal len bolesť, sklamanie a finančnú stratu. Tri roky si som si šetrila na tumescenčnú liposukciu, ktorú som podstúpila v apríli 2009. Po 4 rokoch od operácie, po ktorej som prežila mučivé silné bolesti, vyzerám stále rovnako! Poučila som sa a odkazujem ostatným, ktorí rozmýšľajú o liposukcii v tento klinike, že v mojom prípade to boli vyhodené peniaze ! A veľká bolesť, bez žiadného efektu ! Tumescenčná liposukcia ma mala zbaviť nadbytočného tuku na podbradku. Doktor z kliniky MEDICOM VIP Bratislava, Magurská ulica MUDr. Šimkanin ma na prvej vstupnej konzultácií ubezpečil, že bez akýchkoľvek problémov mi odsaje všetok prebytočný tuk. Po operácii som presne dodržiavala všetky lekárom doporučené rady. Tri týždne po zákroku som trpela silnými bolesťami, nemohla som jesť, rozprávať, ležať. Sľubovaný efekt sa však stále nedostavoval. A nielen po dobu liečby a rekonvalescencie, ale nedostavil sa vôbec – podbradok mám po štyroch rokoch po operácií stále rovnaký. Len som prišla o viac ako 1000 €… Lekár Martin Šimkanin mi v povedal, že musím podstúpiť opätovný zákrok. Razantne som odmietla. Ja tú hrôzu už nikdy v živote nechcem podstúpiť a zažiť ! Nepáčil sa mi aj prístup súkromnej kliniky MEDICOM VIP v Bratislave. Za zákrok som zaplatila vysokú sumu peňazí a od nich som ich žiadnym možným spôsobom - za nevydarený lekársky zákrok – nedostala späť… Zatajovali sa, sa, na listy, e-maily, telefonáty mi neodpovedali… Aj teraz, po štyroch rokoch, mám v „upravovanej“ oblasti veľmi často „šklbavé“ silné bolesti. Ženy, naozaj, nikdy. V roku 2010 vyšiel o mojom prípade aj článok v časopise Šarm. Kto má záujem : http://www.napecenenavarene.sk/sarm/skutocne-pribehy/utrpenie-nic.html Nie sú tam uvedené fotografie tesne po operácií, lebo podľa vyjadrenia redaktorov, by to bolo veľmi „ťažké sústo“ Ale na požiadanie na e-mail neviem920@azet.sk rada pošlem, aby ste si rozmysleli, čo chcete a hlavne u koho chcete podstúpiť.
Ahoj,
fakt ťa to vobec nebolelo? Lebo vela zien pise ze to strasne bolí.
Marcela
Ahojte, ja by som sa rada poradila, chcela by som si dat spravit boky, a uvazujem nad belleza centrom v Trnave a nad MedicomVip v Bratislve. Viete mi poradit, pre ktoru kliniku sa mam rozhodnut? Popripae, je vobec nejaky rozdiel v tom? To v Trnave je vraj ten najnovsi pristroj slim lipo. Dakujem )
Ahoj Miriama,
ako to vyzerá po liposukcii? KeĎže už prebehlo zopár mesiacov, tak by som bola rada, keby mi napíšeš aktuálne pocity a stav. Uvažujem tiež nad tým.
Ďakujem
Ahojte vsetci, ja som bola na tl brucha vcera u doktora ivana justana v brne. je to uzasne mily a citlivy clovek, ma 39 rokov a velmi pekny pristup k pacientovi. takisto sestricka zlata neskutocne… so zakrokom som spokojna, este mam opuchy ale uz teraz vidim ze je to ovela krajsie. isla som k nemu lebo som pocula ze ma zlate ruky a poviem vam ze je to pravda. proste nemam ten velky vankus okolo pupka, pupik ako ked som mala 17. velmi sa z toho tesim a o mesiac vam napisem zas:). treba to brusko vraj potom valcekovat valcekom na maso po tyzdni kazdy den aspon mesiac, to mi povedala sestricka pocas zakroku… stalo to 20 000 cesych korun. aj cena je hodne lepsia ako na slovensku. sla by som znova urcite! vrelo odporucam. trochu to boli samozrejme ako svalovica ale v pohode sa to da zniest. teraz som dovarila obed napriklad:)
Liposukcia ta urcite neochrani pred opatovnym priberanim, , to mozes dokazat len ty sama, pride mi to neseriozne hovorit o priberani potom… prepac…
Ahoj. Aj ja rozmyslam o liposukcii brucha. Vie mi niekto poradit dobreho chirurga v Ba? Bola som uz na prsiach v medical clinik ale tam nikdy viac. Dakujem
21.1.2016. som absolvoval liečbu bedrových kĺbov kmeňovými bunkami. Teraz som týždeň po zákroku a moje bolesti značne ustúpili. Veľmi ďakujem obom lekárom ale aj ostatnému personálu. Zvlášť pánovi doktorovi Fanovi za jeho ľudský pristup a odbornosť Verím že sa to zlepší a bolesti zmiznú navždy. Už teraz vydržím bez tabletky aj keď to trochu pobolieva. Pred zákrokom som lieky jedol ako cukríky.