Tumescenčná liposukcia

Ja som bola nedavno v Medicome a vsetko islo hladko. Mala som tuku naozaj vela a tak ma robili na viac raz. A boli velmi ustretovi a ochotni. Ale nehovorim, ze niekto nemohol mat po liposukcii modriny alebo aj ine problemy. Kazde telo moze reagovat individualne a obcas je to nevyspytatelne. Preto treba hladat v prvom rade odbornikov a to v Medicome su. Mne osobne velmi pomohli.

Ahoj baby, potrebujem kontakt na najlepsiu liposukciu v Ba a okoli, poradite prosim?

Ahoj, ja som bola na vnutorne a vonkajsie stehna pred 2 tyzdnami, chcem sa spytat, ci este stale nosis pradlo. Diky, danka.

Ahojte, chystám sa v decembri na TL brucha do medicom vip. Viete mi niekto povedať približnú celkovú cenu, taktiež najnovšie skúsenosti, neostane mi ovisnutá koža? Ďakujem.

Ahoj, mohla by si mi prosím Ťa dať vedieť na ktorej klinike v Brne si bola na tej liposukcii? Ďakujem. Iva

Cauko, no ja som bola v tom Medicome, robili mi liposukciu v oblasti drieku, prve dva tyzdne modriny, svalovica, ale uz po 10 dnoch som bola na stepperi, aerobic az po 14dnoch. Fakt pekny vysledok cca po 3-4tyzdnoch. Musim ocenit ich pristup, Dr. Simkanin je viac ako prijemny:)

Dobrý deň, chcela by som ísť na tú tumescenčnú liposukiciu do Medicomu. Mám 168 cm a 62 kg, nie je to celom nadváha, ale mám strašne veľké boky a vždy mi vytŕčajú zo všetkých nohavíc, lebo nemám žiadny zadok. Chcela by som sa poradiť či ísť alebo nie, a či je Medicom VIP dobrý. Díky.

No ja som bola taka mala gulicka 59 kg pri 155 cm a vsetko som skoro mala v zadku a bokoch. Simkanin mi velmi pomohol. Naozaj dobry odbornik!

Ahojte, stale vaham, ci ist na tumescencnu liposukciu brucha - prosim o vsetky rady a skusenosti, kto uz na tom bol. Ma niektora skusenosti s Dr. Simkaninom? Dakujem, Ana.

Dodry vecer, ja by som vam len chcela napisat, aby ste tam nesla, ja som bola a uplne zbytocne som vyhodila 1500 eur, vyberte si nieco a niekoho ineho, pekny vecer.

Ako?

Skoda, ze ti to nevyslo, pri plastickej chirurgii ale nemas vysledok nikdy 100% zaruceny, napr. ja som tam tiez bola asi pred 3 mesiacmi. Doktor bol velmi zlaty. Vsetko prebehlo super, vobec nic som necitila, a vysledok teraz je paradny. Nelutujem. Ahoj

Dobrý deň p. Magda, mrzí ma, že nie ste s výsledkom spokojná. Môžem sa opýtať v čom spočíva Vaša nespokojnosť? Želaný výsledok sa nemusí dostaviť hneď na prvý krát, najmä ak sú očakávania pacienta prehnané. Ak máte záujem kľudne kontaktujte našu recepciu a dohodnite sa na termíne korekcie a verím, že Vašu nespokojnosť sa nám spoločne podarí napraviť, a dostaví sa aj želaný výsledok. Už len malá poznámka k cene, tých 1.500 eur budete mať asi preklep, pretože najvyššia možná cena liposukcie na našej klinike modernej liposukcie MedicomVIP je totiž 1.250,- Eur aj s kompletným príslušenstvom.
Dúfam, že sa nám ozvete a dohodneme si termín korekcie.

Príjemný víkend prajem, s pozdravom
MUDr. Martin Šimkanin
klinika modernej liposukcie MedicomVIP

Ahoj baby, mate niekdo aktualne urobenu tumescencnu liposukciu v Medical VIP? Chcela by som sa tam objednat, ale mam strach z vysledku po niektorych precitanych komentoch. Diky.

Tak mne robili liposukciu stehien a zadku v Pezinku. Vyzerá to po dvoch mesiacoch neskutočne dobre. Teraz začínam aj cvičiť a som veľmi spokojná.

Kde v Pezinku sa robi liposukcia? Dik

Nikdy viac na liposukciu. Prežila som peklo. Výsledok? Vyhodené peniaze a moja blbosť. Vážila som 72 kg a vadilo mi brucho, ktoré ani nebolo také hrozné, no za vypožičané peniaze som si raz v živote chcela urobit radosť. Výsledok bol taký, že som mala hrozné bolesti, brucho sa nijak nezmenšilo, naopak po 3 rokoch sa nad odsatým miestom začalo zväčšovat tak, že vyzerám ako v 5 mesiaci a nedá sa s tým nič robiť. Veľmi ľutujem tú hlúposť, ktorú som vtedy urobila. Peniaze splácam do teraz a som nešťastná z toho, ako som pribrala.

Ahoj Evka, ja uvazujem nad TL, tiez riesim kam, ku komu a sledujem tieto prispevky. Vydesilo ma to, co pises, lebo vybrala som si prave Dr. Simkanina, ohlasila si sa im potom, kedze Ta ziadal, aby si sa ozvala a dalo sa to do poriadku? Dakujem.

Ahoj lila81, tak ja prave sa chystam volat, prebrat veci okolo toho, mozes napisat, ci si bola, ci si spokojna? Dakujem.

Ahoj, ja som u neho bola asi 2 mesiace dozadu, a som velmi spokojna… drz sa, pa