Caute baby, neviete mi poradit, ci sa kavitacia robi aj niekde v okoli bratislavy? Napriklad Trnava, Senec, Pezinok, dakujem.
Ahoj Anka, tak ja som uz bola 2x a musim uprimne povedat som velmi spokojna, lebo necakala som od toho vela. Ale bola som prijemne prekvapena, ked po prvom sedeni mi islo z brucha dole 4cm a po druhom uz len 2cm ale aj tak super. Fakt som velmi stastna, lebo som rok po porode a brucho stale odstavalo. Aj ked som viac krat isla dole aj z vahou aj z cm, ale stale sa mi to vratilo proste jojo efekt. A teraz je to zatial bez jojo efektu. Este chcem ist aspon 3x. Je to fajn pocit, ked sa konecne mozem bez problemov zapnut do nohavic a nic ma netlaci. Ja som po kazdom sedeni dala este dole 2cm. Ale poradim ti ked sa uz na to das, tak si daj zalezat na tom, aby si vypila minimalne 3l vody a cvicila. Ja pijem cely tyzden po sedeni 4l a potom uz len 2az3l. A cvicim 2x do dna cviky na brucho a ide to krasne a videtelne dole. Ale vazne to pitie je dolezite, aby vsetky tie tuky a skodlive latky z teba odplavali. Viem, ze je tazke vipit tolko vody za den, ked si v robote, alebo v skole, ale snaz sa aspon tie prve dni to dodrzat. A chodim do salonu Patricia, velmi zlata a sympaticka slecna je tam. Platim 30E. Aj ona mi hovorila o tych cenovych rozdieloch. Je to vlastne v tom, ze tu na vychode si nemozu dovolit dat vyssie ceny, lebo by im malo kto prisiel. V hotely Satel to stoji 100E. Ten pristroj je dost drahy, tak urcite chcu, aby sa im tie peniaze vratili a mohli zacat na nom aj zarabat. No ale som sa rozpisala, ale dufam, ze som ti pomohla. daj vediet aj ty ako si dopadla. Ahoj
Ja osobne by som k niejakemu sarlatanovi nesla len kvoli tomu, ze to tam stoji 20E. Tento pristroj obsluhuju bud Dr. alebo ludia ktori su na to skoleni. A uz je kazdeho osobna vec, ci si to zisti alebo nie. Tieto pristroje uz maju vsetky spickove kozmeticke salony, takze urcite si nedovolia, aby to robil niejaky sarlatan. Len som chcela povedat svoj nazor.
Nevie niekto, kde sa to robí v okolí Prievidze?
Ahoj lili, ja s tebou súhlasím. Tiež chodím do Proslimu, a to som v Žiline vyskúšala viac zariadení tohoto typu, ale ten profesionálny prístum ma naozaj veľmi príjemne prekvapil. Sú tam strašne milé sestričky a sú na úrovni. Ja idem na budúci týždeň tretíkrát - chodím na boky a som nadšená. Nohavice kupujem nové, menšie. Všetci si to už všimli. Babenky odporúčam.
Ahojte žienky, myslíte, že by bolo vhodné darovať darč. poukážku na ultraz. liposukciu na Vianoce mojej drahej žienke? Ja som to tiež absolvoval v Žiline v proslime - potajme a som veľmi spokojný. Myslíte, že sa neurazí?
Ďakujem za odpoveď.
Prosím o radu. Dá sa liečiť lipom metódou multipolárnou rádiofrekvenčnoú liposukciou? Ďakujem za odpoveď.
Ahojte, mozete, prosim, niekto napisat, tie, ktore ste absolvovali kuru v Proslime - ci uz ultrazvukovu alebo laserovu. Vydrzalo vam to? Nevratili sa cm naspat na tie iste miesta, pripadne ine? Dakujem, velmi mi to pomoze.
No ja som to absolvovala, písala som o tom už skôr. Či by som nato išla? Určite nie. Mám pocit, že cm na bruchu o ktoré mi tak išlo nešli ani tak dole ako o tom ospevovali, (nohavice sedeli stále rovnako). Teraz bude v máji rok, čo som na tom bola a cm mám naspäť a to aj z úrokmi. Ja by som na to už nešla, je to veľa peňazí. Ale sto ľudí, chutí.
Ahojte, rada by som sa informovala či to pomáha aj keď niekto nemá až nadváhu alebo tak. Mám chudú postavu s veľkými bokmi a ovísajúcim zadkom. Obvod bokov mám 95 ale keďže som celá úla (86-58-95) a jediné miesto kde mám tuk ( a mám ho tam hodne) je zadok nevyzerá to lákavo. Bola by som rada ak by ste mi niekto, kto je na tom podobne a vyskúšal to, dali vedieť ako to dopadlo. Bojím sa, že by som peniaze vyhodila na neúčinnú vec. Ďakujem za odpovede.
Ráda bych vám oznámila, že mě tato technika natolik zaujala, že jsem si otevřela salón v Petržalce. Jmenuje se Siluet. Jste vítány
Ahoj, ja som tiez vyskusala a cudujem sa, ze doteraz tie “modriny” nikto nespomenul. Mna to bolelo uz pocas toho, ako mi to robila (bol to taky velmi silny podtlak a mierne pichanie). Po zakroku som to mala zacervenane a ubolene. Ked som prisla vecer domov, tak som vyzerala, akoby ma na ulici poriadne skopali do brucha - jedna obrovska farebna modrina - samozrejme to aj bolelo, od vtedy mi stacilo.
Ahojte, taktiez sa pridavam, treba ist naozaj na viac sedeni, neskoncit po druhom alebo tretom, lebo sa zda, ze to nema efekt, ked clovek vydrzi a je ochotny / ma moznost do toho investovat, myslim, ze bude spokojny, v Piestanoch zakupili kavitaciu s radiofrekvenciou / jeden z najmodernejsich pristrojov / uz naozaj spicku v kavitacii a idu v priebehu maja otvarat salon, tak odporucam, urcite budu mat reklamu aj na webe.
Najprv, ked som si precitala, ze novy salon vykonavajuci ultrazvukovu liposukciu v BA, tak som sa potesila. Vsak velmi ma zarazila nehorazna cena za jedno sedenie! Ceny sa v BA a okoli pohybuju od 40-60 eur, pricom su k dispozicii este baliky 5+1 a podobne, ceny na vychode su dokonca nizsie 20-30 eur za sedenie, ale ceny ktore ponuka SILUET v Petrzalke 130 -160 eur, t. j. o 100 eur viac ako inde, tak sa musim len pousmiat a urcite verim, ze bude mat dostatocnu klientelu.
Ahoj Nika, vieš niečo viac o salóne v Piešťanoch?
Ahojte, ja sa chcem spytat ci tato technika nie je nebezpecne, ked planujeme materstvo tak do pol roka. Chcem si dat ultrazvukovu lipolyzu na brucho a predsa ten ultrazvuk moze ci nemoze poskodit alebo narusit nieco na maternici? Len sa pytam, lebo ak su nejake pochybnosti, urcite sa na to nedam. Dakujem!
Ahojte, skusenost s kavitaciou velmi negativna, sedeni 7 a ubytok cez stehna 1,5 cm pri kazdodennom cviceni! Prirodzeny ubytok v pase pocas tejto doby bez pouzitia kavitacneho pristroja bol 4cm. Takze ten 1,5 cm cez stehna pripisujem rovnako cviceniu. Usetrite si peniaze a radsej si kupte rocnu pernamentku do fitka. Kavitacia je nezmysel!
Ja by som sa neurazila, skoda ze si neni moj muz.
Ahojte, nemate niekto prosim skusenost s kavitaciou po roku? Pocula som, ze kedze niektore bunky to znici a niektore nie, ze ked opat priberiete, ze vzniknu na pokozke diery. Dakujem za odpoved. L.
Viem, že je to staršia otázka, ale aj tak napíšem - mala som lipom na chrbáte a odstránili mi ho v chirurgickej ambulancii a som velmi spokojná s výsledkom, po zahojení mám len tenkú jazvu.