Ahojte
Čítala som pozorne čo sa tu píše a musím napísať svoju skúsenosť. Včera som absolvovala procedúru v studiu Katya v Nitre. Dala som si robiť brucho keď ma merali pred zákrokom mala som obvod 115 cm / viem hanbím sa / no keď ma merali po procedúre cca 70 min objem bol 110 cm. Neverila som tomu myslela som že je to podvod iba voda ktorá sa niekam premiestnila. Dnes ráno som vstala a hneď som sa merala stále 110 cm. Jednoducho je to bomba nikdy som nerobila nikomu reklamu ale tá novinka na ktorej mi to robili je vážne super. Vôbec to nebolelo, len som bola počas večera asi 4x na malú =) Majú tam na to nával a ani sa nečudujem.
Dada
Ahojte, ja by som tiez chcela ist na takyto sposob odstranenia tuku, ked citam ako to pomaha. Lenze ja som 8 mesiac po porode a este kojim, neviem ci je to mozne. Viete mi niektora poradit? Vdaka:-)
Diky moc Hnedulka, tak ja radsej pockam, ked uz som vydrzala s tymi mojimi kilami naviac doteraz, tak este niejake tie mesiace vydrzim. A ty si spokojna s vysledkom?
Ahoj áno som.
Nebola, zacala som chodit 3x do fitka a pomaha:)
Aj ja som od Žiliny a uvažujem nad absolvovaní dákych procedúr. Liposukcia je s vákuovou terapiou pod jednou strechou? Ako si sa tam objednala a tak. Buď tak dobrá nakopni ma, až to neodkladám. Pre mňa začať je ťažké a potom to už ide. Tiež ma rozčulujú špeky pri každom pohľade do zrkadla Dík.
Ahoj, chcen sa opytat, ci je uz ultrazvukova liposukcia aj v PO a kde?
No ja som absolvovala aj výbračnú liposukciu, ale stalo to len 40 tisíc a dva mesiace pn a nič, akurát o dve jazvy viac, teraz som pol roka vegánka a vážim o 12 kíl menej, jem normálne, takže myslím, že keď som prestala s dietami, pomohlo mi, že som chcela jesť zdravo navždy, nie ako dieta.
No dnes som bola aj ja… mam za sebou prve sedenie… zevraj ubytok 1, 5 cm no neviem :DDD uvidim po case peniaze su uz fuc cize uz mozem len dufat
Ahojte babenky chcem sa Vás opýtať či aj Vám pískalo v Ušiach keď Vám robili ultrazvukovú liposukciu. Výsledok bol vynikajúci ale to pípanie dosť otravné.
Ahoj. Môžeš sem napísať kontakt, príp. web adresu, kde robia tú liposukciu ultrazvukom v PN? Ďakujem.
Ahojte Kočky, tak aj ja sa pridávam k zástupu spokojných. Včera som dokončila kúru ultrazvuku (6 krát som bola ) a som mimoriadne spokojná s výsledkom. Neočakávala som veľa a o to väčšie bolo moje prekvapenie, keď som asi po treťom raze zistila, že si môžem konečne kúpiť veľkosť 38. Ak váhate odporúčam, ja mám oveľa menšie bruško - išla som z obvodu 10 cm. Bola som v Žiline (u jedného doktora, ktorý to robí). Volajú sa Proslim a majú perfektný prístup. Žiadne kozmetičky, iba zdravotný personál. Tak toť moja skúsenosť, odporúčam.
Ahoj Ivka, robia to v PP na viacerých miestach, ale s lepšími cenami su salon Patrícia, 0904254822. Berú tam 70 eur a ešte jedno studio krásy, tam chodím aj ja, je to veľmi príjemna kočka, berie za hodinové sedenie 45 eur / cena bez konkurencie / a efekt, som nadmieru spokojna. Za jedno sedenie 2,5 cm z obvodu stehna z jednej nohy. Myslím, že je to minimálna položka, treba to aspoň raz vyskušať, ako na to bude telo reagovať a sama sa potom rozhodneš. Tel. č. je 0949138625, 0911955802 p. Holubová. Daj potom vedieť ako si dopadla.
Ahoj lilian, chcem sa ťa opytať koľko si platila za jedno sedenie. Tu v Poprade to u lekára stojí 20E a v kozmetickom salone 30E. Ani sa mi veriť nechce, keď čítam koľko zaplatili iné kočky. Nechápem, že može byť tak rozdielna cena. Veľmi si ma povzbudila. Diky:-)
Ahoj Miroslava, prosim ťa koľko si platila za jedno sedenie? A nie je to nahodou salon Patricia. Nebyvam v PP dlho, tak to tu ešte nepoznám. Možem aj zavolať, dala si čislo, ale už keď som tu. Diky:-)
Ahoj chcem sa opytat kde v PP to robia a ci si bola spokojna. Vdaka
Ahoj Lejka, ja sa ešte len chystam, lebo zatial kojim. Ale uz som sa informovala a kamarat bol u lekara, ale este presne musim zistit kde. Len viem, že 5 cm s pasu isiel dole po prvom sedeni a platil 20E. A ja osobne som volala a informovala sa v salone Patricia a ta pani mi vravela, že ceny su podla toho na ktorú partiu tela. Ja som chcela konkrétne vedieť na brucho, tak mi povedala, že bude to trvať 30 minút a stáť to bude 30E. Takže aj keď drahšie ako u lekara aj tak super cena. Nie? Aj ty sa chystáš? Keď pojdeš daj vedieť ako si spokojna, ako to dopadlo. Diky:-)
Ahoj dadkaK, ja som tiez z Popradu. Mozes mi prosim ta napisat, ktoreho lekara a ktory kozmeticky salon si mala na mysli? Ja som tiez taka podozrievava kvoli tym cenam (v Poprade je to oproti inym mestam nejake podozrivo lacne). Medzicasom si to uz vyskusala? Daj mi vediet, prosim, dik, Anka.
Napíšte mi, prosím, kde v Nitre sa dá lipolýza absolvovať. Ďakujem
Uvedomujete si vôbec vy, ako je pre človeka takýto zákrok nebezpečný? Každý, kto ho chce podstúpiť by si mal u svojho lekára zistiť ako na tom je a či takýto zákrok jeho telo zvládne! Riskovať u nejakých šarlatánov s prístrojmi niekde s Číny alebo v garáži v Taliansku len za to že to stojí 20 euro? Nech sa na mňa nikto nehnevá, ale to je len pre samovrahov.