Umelé vlasy európske?

Dobrý deň, chcem si kúpiť vlasy! Ale čo ma zarazilo na internete je plno druhov vlasov, napr. európskeho typu a iné… no aké sú najlepšie? nechcem si kúpiť také čo sa budú zachviľu strapatiť!

Ja by som ti odporúčala ešte predtým maximálne posilniť vlasy. Skús si prečítať tento článok http://www.inazena.sk/7-tipov-pre-hustejsie-a-zdravsie-vlasy/ . Keby si dáš vlasy na svoj oslabený vlas, hrozí ti, že ti ostanú lysinky. Ono sa to zdá bez starostí, ale v skutočnosti tu ti ešte obrovská starosť o vlasy začína, no výsledok stojí za to :slight_smile:

ja mám vlasy od Clipinhair, sú pre mňa zárukou kvality! som dlhoročná zákazníčka a zatiaľ som nemala absolutne žiadny problém!

ja teda neviem nič o vlasoch, ani o druhoch ako píšeš, ale umelé vlasy sa mi jednoducho nepáčia, vždy je to vidieť, že to neni sú tvoje vlasy a vyzerajú neprirodzene ako od bábiky!

skúšali ste niekto príčesky z pravých ľudských vlasov?? ako vyzerajú? aké si kvalitou?

Ako pise @garex503434 Clipinhair ich maju ludske a vyzeraju ako prave lebo su prave proste :smiley: To iste aj kvalitou su presne ako ludske aj na dotyk proste nerozoznas rozdiel :slight_smile:

Mne sa moc nechce veriť že toto vydrží na vlasoch. Dá sa s tým tancovať? Nepadá to? Prípadne dá sa to upravovať - aspoň natočiť alebo sa to hneď zničí?

A to koľko také umelé vlasy stoja???

Isto to je dosť drahé, keď ti to robia v nejakom dobrom salóne v ktorom sa tomu venujú. Len takým cez poľným by som si takéto niečo nedala spraviť. Bála by som sa, aký by bol výsledok.

najma ked su tie vlasy kvalitne, tak to stoji ine peniazky

Presne ako si napísala, pri nich sa už bavíme o úplne iných cifrách.

To áno, to by som ani ja neriskovala!

Tak tie príčesky ak by vydržali tak to to nie je až také hrozné ale inak s vami súhlasím pýtala som sa v rôznych salónoch a jedna hrozná suma za druhou preto hľadám niečo peňažne priateľnejšie :smiley:

ake cifry ti davali?..okolo kolko sa to pohybuje?..ja vobec ani len netusim…

ale to velmi zalezi aj kde ti to robia, ci ide o mesto nejake velke, o to kde to kaderko je :wink:

Najnižšia bola 280e najvyššie čo mi povedali keď som volala tak 490e a to som bola rada, že nevidela môj výraz ktorý som nahodila keď mi to povedala :smiley: Preto som šla googliť lebo to nie je možné ale asi fakt skúsím tie clipinhair chcem nejaký zložitý účes na plesy čo budú skúsiť a bez nich to nebude dobre vyzerať

V ucese to vydrzi v pohode aj normalne ak ta nikto nejako extra nepotiahne za vlasy :smiley: A ak je ten pricesok z ludskych tak v pohode to mozes tocit, zehlit aj farbit inak :slight_smile:

Tak asi skúsim fakt tie bude to lacnejší pokus ako predlžovanie u kaderníčky :smiley:

To vážne také ceny ti povedali? Fúúú, tak to je riadne veľa

…a to myslis, ze je na aku dlhu dobuu??..