Každého osvieži a povzbudí niečo iné. Niekto sa cíti výborne a ľahko po jednodňovom pôste, iný po saune, ďalší hľadá uvolnenie na masáži a sú ľudia, ktorí si dajú črevnú sprchu. Črevnu?!-pýtate sa.Áno, črevnú.
Dobrý deň, dočítal som sa o užitočnosti výplachov hrubého čreva. Mohli by Ste mi dať zoznam takých pracovísk, kde sa to robí? Treba sa objednať? koľko to trvá? Myslím si, že to potrebujem, a chystám sa absolvovať tieto procedúry. Ďakujem za skoré odpovede. S pozdravom Heško
P.S. Prajem pekný deň.
Som sa dopočul, že pri tomto zákroku výde z človeka veľa humusu a to skoro zakaždým, rád by som však vedel, ak ste to už niekto skúšali, podľa čoho zistím, či mi treba črevá čistiť, alebo či ich mám v poriadku. Dik.
Reagujem na otázky, kde sa robí črevná sprcha. Prevádzka je aj v Tvrdošíne na Medvedzí na zdr. stredisku, objednať sa môžte na t.č.043 5328568, 0918 620 746. Ďakujem.
srdecne pozdravujem.CHcela by som vyskusat crevnu sprchu ale mam transplantovanu oblicku 6rokov a pred transplantaciou som mala brusnu dialyzu je pre mna tato metoda vhodna?Dakujem za skoru odpoved.S pozdravom E.Fialkova
Dobry den, ja by som sa Vas chcela poprosit o zoznam stredisk, ktore vykonavaju crevnu sprchu v okoli Popradu, Presova alebo Kosic. Dakujem velmi pekne.
Dobrý deń, mohli by ste mi dať kontakt na pracovisko v Trenčíne a jeho okolí, kde sa robí črevná sprcha? Je potrebné sa objednať? Je potrebné pred tým držať nejakú dietu? Ďakujem za odpoveď.
Ahoj Lenka! Odpovedam na tvoju otazku. Crevnu sprchu robia v Kosiciach na Kovacskej ulici v Bylinkarovi. Jedna procedura stoji 550 Sk a odporucaju 3 procedury. Telefonne cislo je 055/6255207.