Rada by som sa objednala na črevnú sprchu v Bratislave alebo v Nitre. Napíšte mi prosím Vás kontakt aj s telefónom a pokiaľ možno aj cenu.Ďakujem.Potocká
Prosím o oznámenie kontaktu na miesto v Bratislave, kde je možné prihlásiť sa na črevnú sprchu. Prosím aj info o cenách či sú v rôznych ambulanciách rôzne ceny/. Ďakujem.
Je aj niekde v Liptove pracovisko črevnej sprchy?Absolvovala som túto procedúru dávnejšie v BB, viem, že je aj v Tvrdošíne, ale zaujímalo by ma pracovisko niekde v Liptove.Ak viete, dajte prosím vedieť. Ďakujem Z.
Ľudia črevná sprcha Vám pomôže krátkodobo a nevyrieši žiaden problém, akurát môže zbytočne niečo pokaziť.
Radšej nasaďte stravu s vlákninou, prestante jesť veľa tukov a hlienutvorných jedál alebo si kúpte probiotiká, no črevná sprcha Váš problém nevyrieši - iba na chvíľu uľaví.
Pošlite mi prosím info, ak viete o pracovisku kde robia črevnú sprchu v BB, prípadne v ZV, BR.
Ďakujem, A.
Andrea ak si zistila kde sa v BB a okoli crevna sprcha robi, prosim ta daj mi vediet na drmajka@pobox.sk.
dakujem
Maria
S tou stravou to máte pravdu,a malo by to nadväzovať s očistami organizmu, ale Vám sprcha v niečom poškodila? Je to stará metóda,pretože výplachy čreva používali už starí Rimania, tak asi bude mať niečo do seba.
Mna by tiez zaujimalo,kde sa robi Crevna sprcha v okoli Trencianskeho kraja.Moze mi prosim niekto dat info? Dakujem
Mna by tiez zaujimalo,kde sa robi Crevna sprcha v okoli Trencianskeho kraja.Moze mi prosim niekto dat info? Dakujem emial; vittarian@azet.sk
Ja robím črevnú sprchu v Tvrdošíne a chodia ku mne aj z Rbk, tak asi na Liptove nie je
Neviete niekto, kde sa robí črevná sprcha v Bratislave?
Ďakujem
e-mail: mkorejova@centrum.sk
Nastartovala som u seba omladzovaci program
a teraz som u toho bodu, potrebovala by som kde
v Bratislave robia crevnu sprchu.
Predom Vam dakujem,prajem vela prac.uspechov
s uctou Fusiova.
robí sa ešte črevná sprcha v meste Prešov, ked ano, kde a čo to stojí, prípadne kontakt
Ja som črevnú sprcu absolvovala v BB koncom 90tych rokov. Robili ju v budove oproti Poliklinike. Bohužiaľ, nepamätám si ako sa to volalo, pretože som už druhýkrát nešla. Ale nie preto, že by som nebola spokojná s výsledkom, ale boli v tom iné veci. Stálo to 600,-Sk, doporučovali opakovať to ešte 2x a ja som sa aj po jenom vyčistení cítila fajn. Nie je to vôbec bolestivé, možno trochu nepríjemné sú vedľajšie “produkty”, ked sa človek potom ešte ide na WC “dočistiť”-to je priodzené ale potom som normálne bez problémov cestovala MHD domov. Keby som vedela kde to teraz v BB robia - a či vôbec - išla by som znovu. Viem, že som vteda čítala, že aj princezná Diana si to dávala robiť pravidelne. Je v tom riziko nevidím, pokiaľ má človek zdravé črevá. Iste to ešte absolvujem.
Hlavne vtedy, ked patricny ustav/liecitel nema web stranku!!!
Janka,prosím o adresu do Hlohovca na crevnu sprchu.Ďakujem.Anna
www.hippokrates.sk
poštová adresa: SZC HIPPOKRATES s.r.o.
Šulekova 20
811 03 Bratislava
objednávanie klientov:
recepcia: +421 (0)2 5920 4200
+421 (0)2 5464 9271, -2
fax:
+421 (0)2 59 204 205
e-mail: hippokrates@hippokrates.sk
dobry den Vy robíte črevnú sprchu?
chcem sa objednať ale určite aj zavolám
dobry den,pomaha to aj pri rakovine hrubeho creva?moze sa to pouzivat?ma s tym niekto skusenosti? dakujem pekne
Dobry den,
v BA mozem odporucit crevnu sprchu v sukromnom zdravotnickom centre Hippokrates, Sulekova 20, BA, Tel.: +421 (0)2 5920 4200. Odporucaju ist 3 dni po sebe a daju Vam tam aj kapule, ktore si date vecer. Ja som bola velmi spokojna + aj pribuzna, naozaj su tam velmi profesionalni. Ak by ste chceli viac info, napiste mi na mail.
Vela uspechov pri omladtovacom programe
S pozdravom
Milla