Urológ

Dobrý deň chcela by som sa vás opýtať o radu.Môj priateľ má približne 4 mesiace takmer vždy po nechránenom pohlavnom styku svrbenie na vrchnej časti pokožky penisu.Raz sa mu dokonca vyhodili červené fliačky.Neviete mi poradiť čo by to mohlo byť?Ďakujem

mam bilele vyrazky na penise a neviem co stym.

mam na penice hrcku co mam roby a co to moze byt?

Dobry den pan doktor …na penise sa mi objavil taky fialovo cerveny fliacik…je to na zaciatku penisa…stalo sa to pri onanovani…prosim poradte mi…dakujem

Dobry den.Bol som viac krat operovany na zúženú močovú trubicu a stale sa mi zúženina opakuje chcel by som vás poprosit o niejaku lepsiu metodu pripadne o niejakeho odbornika na tieto zuzenini mocovej trubice.Ďakujem.

Dobrý den, ja mám taky isty problem a neviem ako by som to odstranil a ako by som tomu predchadzal.Vopred ďakujem

Dobry den,uz nejaku dobu mam na semenikoch penise a v hornej oblasti predkozky zlte vyrazky je ich vela,nedaju sa vytlacit,prosim o radu o aku chorobu sa jedna a ako sa da liecit nejakou mastickou alebo liekmy,dakujem !

Môžte mi prosí poradiť?Môj otec ma časte a silne chladenie v oblasti konečníka,bolesť prechádza až do pohlavného údu a semeníkov.Zhoršilo sa to hlavne od operácie kolena ,kedy bol lokálne umrtvení do chrbtice.Mal by užívať liek Kamiren Xl 4mg.Ale z dôvodou bušenia srdca nemôže ho brať.Môžte mi prosím poradiť kam sa môže obrátiť,alebo ako ma postupovať?Veĺmi pekne dakujem vopred.

dobry dne ked ste boli na vysetreni potreboval doktor aj vzorku semena.

ja som mala kvasinky rok nepomahalo mi nic …stale same svrbenie …to do roka prejde treba pouzivat intinmne sampony a vaginalne masticky nieje to nic vazne

Dobrý deň, manžel má taký problém, už asi mesiac má na penise pod predkožkou takú zhrubnutú kožu okolo. Je to tvrdé a skôr až také šupiny. Neviem či je to nejaká choroba. Poslala by som ho k lekárovi ale neviem asi urológovi alebo na kožné? Ďakujem za odpoveď.

Dobry den, chcel by som sa informovat o takom mensom probleme. Tak vcera som si nasiel na penise nieco ako herpes, bolo to pod predkozkou vyzeralo to ako nejaka vodna bublinka, priatelka mi poradila, aby som si to prepichol, stalo sa uz to tam neni, len je tam ciarka po tej este kozke priesvitnej, ktora tam bola natiahnuta zmizne to? Alebo mam vyhladat obvodneho lekara ku ktoremu s tym ist nechcem? Pohlavny styk som mal naposledy den pred tym, ako som si to nasiel alebo to moze byt nejaky priznak na liek ktory beriem? Bo zo zdravotnych dovodov na opuch tvare som bral analgetika Novalgin? Dakujem.

Dobry den pan doktor! Mám už dlhšiu dobu takú zvláštnu tupú bolesť vo varlatách, ktorá nie je intenzívna a nie je pravidelná, je treba nášteva u lekára? Mám 37 r. Ďakujem za odpoveď.

Dobry den, ja by som sa chcel opytat, mam na spodnej casti penisu pri “uzdicke” oblednutu pokozku a je tiez drsnejsia, neviete co by to mohlo byt?

Pre všetkých čo máte problémy s predkožkou. Vymočte so poriadne vo vani tak sa vám pokožka mierne rozšíri a zmäkne a tak to hore-dole pôjde ľahšie.
Potom si ju poriadne ponaťahujte robte to pravidelne a za týždeň máte po probléme.

Dobry den

Mam problem. Na penise mam isté biele bodky a neviem co to je. Cital som vela stránok ale dokopy som sa nič nedozvedel. Neviem čo to je ani čo to znamena. Mohli by ste my poradiť:

Ďakujem

Dobrý den. Mam taký problém ze na penise som mal taku malu hrcku ktora bola v kozi. Najprv som ju necitil ani pri dotyku ale teraz ju mam cervenu a vacsiu a boli ma pri dotyku. Neviem co to je. Keby tu bol niekto kto nieco o tom vie tak napiste. Dakujem

Ahoj, môžeš napísať, ako si s tým dopadol a čo to bolo?

Dobrý večer. Mám taky kožný problém ktorý už dlhší čas neviem vyriešiť. Nachádza sa to medzi mieškom a análnym otvorom “mostíku”. Po sprche je ta pokožka veľmi suchá a akoby šupinatela a svrbí to. Ked sa spotím začne ma to tiež svrbieť. Za odpoveď vopred ďakujem.

DObry den,
na zaludi mam take biele gulky, trochu to zapacha, a hygienu udrzujem kazdy den, si ho umyjem a rano znovu su tam tie biele malicek gulicky, ( hrudky, alebo ako to nazvat, neviete co to je?