Ešte vegetariánstvo som chápala ale vegánstvo??? To už je podľa mňa prehnané!!
to je tvoj nazor, ale su ludia, co to robia najma pre zvierata
…to si spravne podotkla…
Asi sa radsej k tejto teme nebudem vyjadrovat, lebo moj nazor by sa istym ludom nemusel pacit a radsej budem ticho ako tu vyvolavat zbytocne konflikty!
Aj keby neviem čo bolo, tak by ma nikto neodhovoril od toho, aby som nejedla syr či mäso. Veď to je predsa nebíčko v papuľke
vegani vobec nejedia ani maslo, vajcia, syr a tak??
nemali by, lebo to je zivocisne
je velmi vela veci, co by nemali, ale najlepsie to oni vedia, ale myslim, ze mnohokrat keby im nieco nieco uvaril a povedal, ze tam nie je nic zivocisne a bolo by tak by na to ani len neprisli
pomohlo vam to niekomu aj so zdravotnymi problemami ale ste na to nabehli proste z vlastneho presvedcenia, ze tak urobite nieco pre zvierata?
vraj to pomáha keď chceš schudnúť a možno pri nejakých problémoch so žalúdkom keď ti práve napríklad mliečne výrobky robia zle
moze to pomoct, ale niekomu to nemusi, preto je dobre si to vyskusat a rozhodnut sa, ci mam pocit, ze prislo nejake zlepsenie alebo ee
to je pravdepodobne, ale tak naco robit zbytocne problemy
Tiež si myslím, že netreba robiť naprotiveň
Uz teraz je to ovela jednoduchsie ako kedysi, uz vela veci aj predavaju hotovych
hlavne to chce tu stravu kvalitne pripravit, uvarit. Chce to kvalitne hrnce, idelane nejaky multifunkčny
Ja mam zase taku skusenost, ze vegani skor robia vsetko tak na surovo, ako to oni volaju raw
Takze to v podstate vsetko jedia surove a vobec nic nevaria? Fuu, to si vobec neviem predstavit!
tam ide o to, ze v surovom stave v niektorych potravinach je viac vitaminov jak vo varenom
Aj tak by ma to nepresvedcilo a nestala by som sa nikdy veganom!!!
ale to nie je o tých vitamínoch ale skôr o tých zvieratách