Velmi sucha pokožka

poradi mi niekto krem, alebo telove mlieko na velmi suchu, až popraskanu pokožku?

stači nejaky dobry telovy krem , idealne bez parfemacie a s dobrou konzistenciou, aby si pokožku dobr epremazala a nemala suche miesta

mne vyhovuje tento krem, občas s nim natriem aj dcerku. Je Bio a vegansky. Krasne vonia, https://www.notino.sk/lavera/basis-sensitiv-denny-vyzivujuci-a-hydratacny-krem-pre-suchu-plet/ natieram s nim aj telo, nie iba tvar

tato rada kozmetiky Bipoderma je vlemi dobra pre suchu pokožku https://www.notino.sk/brands/?f=1-1-4565

ja mam extra suchu pokozku a k tomu atopicky ekzem a najviac mi pomohol protopan.sk - nič ma nesvrbí, pokožka je živšia a nie je taká popraskaná a ekzém mi mizne

casto a pravidelne, nemusi byt vobec specialny, stacil by aj kokosovy olej, hlavne pravidelne a pokozka nebude ani sucha ani popraskana

Ak mas suchu pokozku neznamena, ze potrebujes nejaky speci krem. Staci sa pravidelne natierat po kazdom kupeli, sprche.

…len bol by dobre krem, ktory bude hydratovat…:slight_smile:

Čauteeee! Viem, že teraz mnohí riešia úplne iné problémy, že možno tento môj sa vám bude zdať v tejto situácii banálny, ale prijala by som rady.
Suchá pokožka na tvári ma máta asi dva roky, už možno aj viac. A neviem si s tým sama pomôcť, skúšala som rôzne najskôr babské rady ako pleť hydratovať ale to bolo úplne k ničomu :frowning:

babske rady ako plet hydratovat?? to ozaj si si myslela, ze nieco taketo by ti mohlo pomoct? to sa mi zda trochu uletene nemyslis?

tebe to príde možno uletené, ale mne napríklad nie, vieš ako sa hovorí, že topiaci sa aj slamky chytá… keď si vezmem čo som aj ja všetko skúšala, tak dnes by som to už nerobila… lebo som si tým len zle narobila… ale to myslím, že je už na inú debatku…
predtým si nikdy suchú pleť nemala?.. lebo u mňa tento problém nastal, keď sa začali ukazovať aj prvé vrásky… spolu to prišlo… :frowning: ty si nespozorovala takýto súvis náhodou??..

Co vsetko si poskusala?
Mavas aj tak, ze jeden den sa namalujes a na druhy den rano mas take suche uplne akoby mapy po tvari? Lebo mne sa to za beznych okolnosti nejako casto nedeje, ale ked idem do prace, ze sa namalujem cely den mam make up a tak a vecer sa odmalujem a rano vstanem a po lici taka mapka ako ribajzlik :frowning:

sak na to je jednoduche riesenie nie??
prestan sa malovat a mas po problemoch, ci?? :stuck_out_tongue:

Vedela by som ti doporučiť produkty z rastlinky aloe vera. Pre viac info na mail alicatvrdalr@gmail.com

nepovedal aby som, že to v každom prípade pomôže…

Zdenika po pravde myslela som, že mi to pomôže. Ja viem, možno sa to javí, že som bola naivná, ale tak nevyskúšaš nevieš, tak sa to hovorí nie? :confused:
Katkoslava presne si toto pomenovala tak ako to ja cítim. Nemala som kedysi, pred rokmi som práveže s mastnou pleťou mala problém, ale myslím, že veľa sa toho zmenilo aj postupom času, s pribúdajúcimi rokmi a asi aj s tým, že čo som na pleť používala, že som sa maľovala a podobne. Myslím, že nejaký súvis v tom bude, ale tak s určitosťou to neviem. Ako si to ty vyriešila??

Lelenin kadečo, aj rôzne masky z toho, čo som mala doma v kuchyni, aj olej aj kadečo. No nechcem sa už k tomu vracať :smiley: Lebo to fakt som sa miestami cítila jak pokusný králik. Ale tak sama som si to robila no :smiley:
Antolkamentolka teraz je to možno riešením, keď je väčšina z nás doma, že nechodíme do práce, lenže keď človek ide do práce, tak chce byť trošku nahodený, nie?
AlicaLR aké produkty? Je to čisto prírodné alebo čo sú to za produkty?

To veru hej, ani mi nevrav, ako mne to malovanie chyba. No ked som doma, tak si proste poviem ze na co :slight_smile:

mne ani nie, dokoncca aj manzel uvital to, ze mi vybehli teraz zo slniecka pehy, ktore inak ked mam make up, tak von nelezu… no ja by som potreboval zmenit komplet kozmetiku, lebo tato co mam mi nejak na plat nesedi

Prirodzene, ze doma je to zbytocne. Ale raz do tyzdna si davame s kamoskou videohovor a to sme sa dohodli, ze sa nahodime, tak to je raz do tyzdna co sa namalujem. Ale tiez sa z toho potom dalsi tyzden zotavujem. Lebo sa mi aj stane, ze sa potom neodmalujem az na druhy den rano a to asi moc dobrotu tiez nerobi :frowning: