Ahoj.Len som sa chcela spýtať ako dlho si ho používala kým sa dostavili výsledky?Ďakujem
Ja som si ho objednala a prišiel mi do 48 hodín-23.2.2010 od dnes ho testujem,len neviem prečo mi po 10minutach sam vypne, ked píšu v navode že má vypnuť po 30 minutach, ale nejako to nevadí, mám dosť aj tých 10 minut
chcem sa opitat prezerala som si ten vibracny pas a vsimla som si ze na jednej strane ten valecek co trsie je a na druhej nie mate to tak aj vy. dakujem napiste mi na mail
Vážení, treba si uvedomiť, že spevňovanie brušného svalstva neznamená mať ploché brucho. Ploché alebo vyrysované brušné svalstvo je vecou minimálneho tuku v tejto oblasti a to je dosiahuteľné len pravidelnou kardio- aktivitou- cca 3x 50 min/ týždeň. Ďalej treba pochopiť, že spaľovanie tukov prichádza až v neskorej fáze kardio-aktivity a je determinované komplexnou záťažou organizmu, teda nie len jednou svalovou partiou. Viem, že je jednoduchšie mať dobrý pocit a oblbovať svedomie rôznymi vybrátormi atď, ale v mojej praxi, tak tréningovej ako aj inštruktorskej som mal veľa podobných cvičencov.
Držím palce a prajem veľa silnej vôle a sily pri tréningoch!
Ja by som sa chcela spytat kolko minut denne ho používate
Ahoj, ja mam asi IQ chrusta, ale neviem nastaviť hodnoty. Vždy sa mi to samo vypne.
chcel by som sa spytat ze ci je pravda co sa o tom hovri ze to poskodzuje zdravie?? chcem si ho kuppit ale neni som si isty ked som si precital par komentov o tom ako to skodi zdraviu.plis poradte
Ja som si tiez kupila vibratone, moc casto ho nepouzivam, lebo ma sklamalo, ze musim byt stale pripojena k elektrine, cize musim byt 30 min bez pohnutia, mam pocit, ze to lepsie pomaha, ak svaly sucasne napinate, cize ak sa date do takej polohy ked mate “natriasane” svaly napnute, ale to je len moj pocit. Po pouziti mam trasene miesto trochu zacervenane a chvilu ma trochu svrbi koza, cize to urcite minimalne prekrvuje… Po vasich prispevkoch to ale zacnem pouzivat pravidelne… :))
Chcem sa len opýtať či je táto stránka na objednanie dvôverihodná?
mam doma Vibra Tone, pouzivam ho pravidelne, ale vysledky nevidim ziadne. Ani spevnenie svalstva ani schudnutie… a potom este musite byt pripojene k elektrine, co na obrazkoch ani neukazuju, cize ak to chcete na zadok, tak pol hodinu musite stal pri zasuvke. Predtym ako so mto kupila som myslela, ze to pomoze, no aspon u mna to nepomohlo, skor som rozmyslala nad AB tronic X2…
Vibra Tone nepouzivam casto, ale snazim sa, aby to tak nebolo, po pol hodine (ja si to davam niekedy aj viac ako pol hodinu) vidim moje brusne svalstvo aj ked mam kozu trocha zacervenanu a svrbi to, ale uz to prestava ako som to castejsie zacala pouzivat. Necakajte od toho zazraky ihned, treba cas a urcite z tzv. slona z vas nespravi vibratone ihned papek, inak odporucam.
Ahojte, ja som nahodne dnes natrafila na tento pristroj a zaujal ma. Som mladá a trpím začínajúcou celulitídou, preto sa chcem spýtať, či tento prístroj pomáha na túto, potvoru? Dajte mi prosím vás vediet, kto ma skúsenosti, či sa mi oplatí to kupovať hlavne na tu celulitídu. Ďakujem.
Ahojte chcem sa spytat, ten vibra-tone naozaj pomaha proti celulitide, myslim hlavne v oblasti stehien. Kto s tym ma dobru skusenost, dajte prosim vediet:-).
Dakujem
Ahojte, ja používam vibračný pás asi 2 mesiace a výsledok je zaručený. Používam ho denne tak cca. 1 hodinu. Výsledok sa dostavil až teraz. Používam ho na partiu stehien a zadku, dodržujem pitný režim a aj rôzne krémy na spevnenie. Odporúčam Vám to, je to skvelá vec ak máme silnú vôlu a najmä trpezlivosť
Je dobry Vibra Tone aj pre mužov? Teraz som ho kupila priatelovi, tak snad mu to pomoze, poradte a preco to funguje iba ked to zapnete do elektriky? To nikde nespominali.
Neviem, ja by som tiez skusila skor ten Ab Tronic. Len ciste masirovanie asi svaly nespevni podla mna. Keby to nebolo take drahe, tak to vyskusam aspon. Nasla som to cez Google aj lacnejsie, len mam obavy, ci je to original aj ked to nie je priamo z topshopu ale napr. z tvnakup.sk. Mate niekto skusenosti?
Dobrý deň! Ideálny masážny pás je taký keby mal aj riadiacu jednotku na monočlánky (na pr. 2 x 1, 5 V). Len v takej kombinácii zatiaľ pásy nevyrábajú. Už vôbec nedopručujem kupovať AB TRONIC X2 Dôvody :
1 / Aj po zlacnení je veľmi drahý
2 / Elektronická jednotka LCD je len na 2 tuškové baterky (nie je možné pripojiť na sieť 220 V) Tie monočlánky nevydržia dĺho, ich kapacita rýchlo klesá a tým aj účinok masážneho pásu.
3 / Aby pás pôsobil, účinne potrebujete k tomu gel, ktorý nie je najlacnejší pri pravidelnom používaní.
Tých 30 minút voľna sa vždy najde, môžete sa aj “pohnúť”.
Dobrý deň,
viem, že sa zapájm neskoro, ale chcela by som Vás poprosiť o ten návod na používanie. Ja som si kúpila vibra tone ale v balení bola 2x brožúra s diétou a predajce mi nechcel poskytnúť návod z iného prístroja na skopírovanie. Ak by sa vám to dalo naskenovať, alebo len zjednodušene napísať do mailu, bolo by to super. Vopred ďakujem, Martina
Tak ahojte. Ja som si tento pas objednala. Nikdy som nemala problemy s nadvahou alebo celulitidou, mojim jedinym problemom bolo brusko. Pouziam ho cca uz pol roka a brusko je mensie a ploche. Som s tym velmi spokojna, je to dobry pocit sa opat citit dobre v plavkach. Samozrejme, ze pas nie je jedine co vam pomoze. Starat sa aj o to co papate a hlavne vela pohybu a pevnu volu!
Ahojte, kupila som si vibra tone cez hypernakup.sk, bol sice lacnejsi - okolo 27.-€, ale nebol to original. Predtym som mala pozicany original a ten bol v oranzovomodrej farbe a kabel z neho vychadzal prednou spodnou castou. Vyrobok co som objednala z Hypernakupu bol zltomodry a kabel vychadzal prednou vrchnou castou, navyse nefungovalo zrychlene masirovanie. Chcela som len upozornit na to, ze nie vsetky podozrivo lacne vyrobky oproti beznej cene su aj kvalitne. Tovar som vratila, peniaze mi vratili spat a idem si objednat original, sice drahsi ale kvalitnejsi. Chcem este dodat, ze je to naozaj dobra vec, pomohla mi behom mesiaca spevnit ovisnute brusko.