Hahahaha, trestné oznámenie, svatá ty prostoto. Vy si ľudia nič iného nezaslúžite, len nech vás šklbú takíto podvodníci. A hlavne chudobní penzisti, ktorí kvôli centu by si nechali koleno vŕtať a potom si kúpia masť za 50 euro, alebo hrnce za 1000.
Aj ja som dostávala obálky, ale keďže som u nich prišla o 30EUR za náramok / taký ako bol na obrázku mala moja mamka a naozaj jej pomáhal-ale to bolo pred 15 rokmi / , ktorý nezodpovedal náramku na obrázku, tak som to riešila tak, že návratné obálky som im posielala späť s okoreným textom, aby mi vátili peniaze… Odignorovali ma, ale aspoň som ich tiež pripravila o peniaze za poštu. Už prestali mi posielať každý týždeň listy o výhre.
Napísala som im pár krát, nech ma neotravujú. Až keď som im začala posielať ich vlastné obálky s Poste restante-teda bez známky, po desiatej obálke prestali.
Posielam im listy v ich obálke-bez známky-poštovné platia oni. Po desiatej obálke prestali mi posielať listy o výhre. Ak mi príde, tak im obálku vrátim stále, aspoň zaplatia poštovné a zbytočne.
A dostanete peniaze späť, lebo ja som objednala raz, vrátila som výrobok do 20 dní doporučene a peniaze mi nevrátili, moje urgencie od ignorujú.
Dobrý deň,
prosím všetkých neobjednávajte si výrobky tejto spoločnosti - vyťahujú peniaze zvlásť od starších ľudí. I ja som výherkyňa 6 500 EUR. Nenaleťte im.
Vyhral som 10 000 eur, uz rok. ale som este ne dostal nic a teraz idem sa prihlásit na policie lebo uz rok osvedcenie o vyhre a este peniaze ne dostal ale uz idem na policiu a este zavolám televiziu jojku a vsetko papier co som dostal ovyhre ukazem televiziu jojku. ildiko.
Dobrý deň prosím vás aby ste mi už neposielali žiadne vaše letáky o výhry a podobne aj tak je to zbytočné už som si objednala od vás výrobky a nepomohli mi tak si nežiadam aby ste mi niečo posielali na adresu Jarmila Haviarova ďurdové 32 dakujem!
Neprajem si aby ste mi nadalej zasielali tieto vaše hlúposti mám kopec iných starostí.
Po dlhom hľadaní som zistil následovné. Firma BEAUTY LINE s. r. o je registrovaná v Prahe s IČO 28569733 a na Slovensku, podľa firemného registra, je jedinou členkou štatutárneho orgánu pani Katarína BOBOKOVÁ z Prievidze. Firma má na Českom registry, v prepočítani kurzu na EUR, vklad 7. 145 EUR. Je zrejme že poštu ktorú dostávate nemá, okrem P. O. BOX-u, žiadne iné obchodné údaje, teda nie je registrovaná, ani ju nenejdete v Slovenskom obchodnom registrí. Je len na každom, kto dostane ponuku na vysokú výhru, ako bude reagovať. A teda nemáte koho na Slovensku žalovať, nie je u nás registrovaná. To som zistil. Aj ostatní, ak máte záujem, zistite o firme viac, z obchodného registra v Čechách. A ešte jedno: V CZ registri, kto má záujem, nech si prečíta predmet činnost. Bude prekvapený !
Firma Beauty Line alebo Vita Natura je stopercentne cisty podvod. Vyhru Vam slubuje tzv. Generalny riaditel, najnovsie bez mena, len nejaky podpis. Meno predtym Patrik Hubert bolo tiez vymyslene, hoci existuju nositelia toho mena, napr. mnich, ktory o tom ani netusi, kde sa to deje, co na toto by napr. povedala katolicka cirkev Skuste najst tu pani Katarinu, urcite sa neprizna k spoluucasti na podvodoch.
Dobrý deň opätovne vás žiadam aby ste mi už žiadne letáky neposielali moje číslo je 11008584 dakujem!
Nech mi tito šmejdi dajú pokoj. Čo robí naša prokuratura? Neverim že si neprečítali tieto pŕispevky. vaš Karol.
Je to všetko podvod, ťahajú takto od ľudí peniaze - nenaleťte im prosím i Vy.
V pravidelných intervaloch dostávam od tejto “firmy” oznámenia o šanci vyhrať pekný finančný obnos. Už som ich dostal asi 20. Nedajte sa nachytať a zahadzajte tieto oznámenia rovno do koša.
Vážení!
Nedajte sa ďalej klamať. Sú to podvodníci ťažkého kalibra, ktorí len mámia od ľudí peniaze. Ja som už dostala niekoľkokrát overené potvrdenie o výhre a stále nič.
Nebuďte hlúpi neobjednávajte si u nich nič.
Ja som tiez uz milionar tyzdene vyhravam 10 000 €
Dostávam každý mesiac dvakrát už asi dva roky ponuky od týchto podvodníkov ponuky aj ked som im do ofycialnej obalky napísal svoj názor na ich podvodné konanie aj tak mi posielaju dalej obálky. Už neviem čo mám robit s tými peniazmi. Obálky do zberu a kašlat na nich.
Vazena pani pan moj manzel dostal koli vam porazku lebo ste jo tahali za nos uz rok ze vyhral 10 000eur moj manzel je bez nohy a teraz aj nerozozna nikoho koli vam lebo si robite srandu s chudobnych ludi ked vyhral tak ste mu to mali poslat a nie ho tahat za nos a co mam teraz robit ja nie ze je bez nohy ale uz sa nemam s kym porozpravat dufam ze to budete kompenzovat dnes miu zas prisiel list ale si ho neprečita tak som ho citala ja a preto vam pisem a cakam na 10 000 eurMarta Jakabova jeho adresa je aj tak ju viet
e Jozef Jakab J .Janceka 20 Ruzomberok 03401
BEAUTY LINE NOVÁ DUBNICA
BEZOHLADNÍ ŠMEJDI
BEZHRANICNÍ KLAMÁRI
List odoslaný 18.12.2019:
Mnohokrát odslúbenú a potvrdenú výhru 10500€ som už dávno mal dostať, po zaslaní obkednávky v červenej obálke. A nič! Opakovane som však namiestobslúbených náhrdelníkov v cene 64€ a 129€ dostal šmejdy v hodnote 0,60€. Je to od vás chrapúnstvo! Medzi vami nie je jediný slušný človek. K Vianociam vám želám všetko najhoršie lebo takéto lakomé bezcitné pijavice si iné nezaslúžia. V Novom Roku sa zadrhnite s naklamanými peniazmi, dúfam že ho strávite v Leopoldove.