Dnes mi tiež prišla výhra na 6500 eur. Chodieva mi zakaždým. Nereagujem, trhám a hádžem do koša. Sú to podvodníci.
A na aky mail ste to poslali alebo steto poslali poštou?
Katarina Bobokova, bytom Bratislava, Bancikovej ul. 1A, partner Louis Denis Patrick Houbert, Sliacska 10, 831 02 Bratislava su majitelia tejto firmy.
Notakto vazeny cakatelia na vyhry ja mam nato takyto nazor nech len posielaju aj kazdy tyzden obalky s tazkymi peniazmi u nas sa to da vymenit kilo za toaletny papier gakujem
Aj ja som naletela a už nebudem nič objednávat každy tyžden mi posielaju tiež prospekty no nech ich para tlači koniec pa pa
Dobrý večer, presne to samé suma 6500€ až ked Objednám 1produkt… výrobky su aj tak strašne predražené nehorázne drahé a ešte daju na obálku Oznámenie o pozastavení platby ak nič neodošlem heh smiešny že im to už niekto nestopne!
Moja mamina tiez dostava listy od nich dost casto, teraz prave s “vyhrou” 6500 eur, co zamozrejme nokdy neuvidi od nich. Povedal som jej, aby neobjednala nic, lebo je to podvod. Ona sa pytala:co ked strati “vyhru”. ja som ju presvedcil jedinym sposobom, ze som hladal na nete, a nasiel som tuto stranku. Precital som jej par riadkov, a podarilo ju presvedcit, ze to je nic ine len podvod. Takze nebude nikdy nic objednat od nich. Vdaka Vam.
Je zaujimave že si môžem vybrať výrobok na skúšku na 1den mesiac a už asi za 14dní mi daju dalšiu nabídku. To už je jedna nesrovnalost! Já si snimi hraju, objednám si tri výrobky a v zapetí ich pošlem zpátky. Presto dostávam nabídky aj z výhrou 6 500€.
Pan Karol prosim Vás dostali ste ofi dnes, že ste vyherca prvej ceny t. j. 6500 EU. Tato hra konči podla pravidiel 30, 4, a žrebovanie podľa pravidiel má byť za pritomnosti notara 5. 5, 2015. Teda aká je pravda, že som vyherca prvej ceny? ´´´
Mám tiež špatné skúsenosti. Už som po štvrtýkrát prvá v poradí. Stále si musím objednať výrobok aby som potvrdila svoje postavenie výhercu na 6500, eur. A tie tretky čo posielajú ako originálne šperky zo Švédska je obyčajný šmejd. Keď v Českej republike vedeli zatočiť so ŠMEJDAMI prečo aj naša republika nevie urobiť to isté? To by však museli mať všetci naši zákonodarci čisté ruce a čas ochraňovať nás ich voličov a spotrebiteľov!
Udivuje ma, že za 25 rokov po objavení týchto Výherných kuponov, šekov, preukazov, poukazov, kľúčov od auta a podobných konín je ešte stále toľko ľudí, ktorí tomu naletia. Jediný spôsob ako s týmito šmejdami zatočiť je nepristúpiť na ich hru. Neobjednávať, nekupovať, nečakať že vyhráte, lebo aj tak nikdy nikdy nevyhráte. Napísať, aby vám už nič neposielali, že si to vyslovene neželáte. Kým budete objednávať a čakať na výhru, budú takéto firmy existovať. Poháňa ich totiž len ľudská hlúposť.
Zarazilo ma, ze sa volate presne ako moja mama, ktorej tiez poslali oznamenie o vyhre 6500€… By ma zaujimalo ci vytipuju ludi s rovnakym menom aby nemuseli robit tolko variant… tiez ste z Bratislavy V?
Vcera som dostala dalsiu obalku uz nie vyhra 6500eur ale 10 000eur mam toho plne zuby ignorovat? Asi ano!
Aj ja saom to dostala a dalsie tisicky dalsich ludi. Posielaju to stale, najlepsie by bolo uverejnit na prednej strane novin oznam, zesa jedna o podvodnikov. Zneuzivaju nase udaje a uz obalka je potlacena oznamami o zarucenej vyhre. Alebo povylepovat vsade plagaty o ich firme, na kazdy stlp, vo vlakoch, pre nich tiez neplati ochrana osobnych udajov, pachaju trestne ciny, podvodny predaj so slubom vyhier a plechovych sperkov, ktore tiez nazyvaju perlami a je to plech.
Ja to skusim objednam si ten vyrobok a ak ma okaslu nenecham to len tak
Neoplatí sa, nič nevyhráte. Oni sú prešpekulovaní, im sa na kobylku nedostanete. Predávajú predražené šunty, ktoré inde stoja polovičku. Ale kupovať ich predsa nemusíte, môžete si kúpiť inde a lacnejšie. Kúpou výrobku automaticky súhlasíte s podmienkami súťaže a so zaradením do nej. Keby ste si podmienky prečítali od začiatku do konca, tak sa nikde nedočítate, že máte výhru zaručenú. Všetko je v súlade so zákonom. Požiadajte ich, aby vám už nič neposielali, ak neprestanú, pohrozte im žalobou, lebo vás obťažujú nevyžiadanou poštou. Potom prestanú. Pomôže len nereagovať, neobjednávať, oni nakoniec prestanú sami, lebo uvidia že z vás nebude žiaden zisk. Takže nič nekupujte, prídete o peniaze a nič tým nedosiahnete. Jediné čo sa ich dotkne keď im siahnete na zisky tým, že nebudete nič od nich kupovať. To čo oni predávajú kúpite hocikde inde za polovicu.
Aj ja som dostala obalku na výhru 10000 eur. Bola som výherkynou 6500 eur, ale nič som nedostala. Dnes som zistila, že táto firma už dostala pokutu od SOI za nekalé praktiky a podvody a stale si nedajú pokoj. Rozhodla som sa, že napíšem do SOI.
Ja som dostala tiež obálku, ale už nie na 6 500 eur ale, na 10 000 eur tiež mám toho dosť. Ignorovať to? To bude asi najlepšie.
Aj ja som obdrzal niekolkokrat ich ponuky, ze vyhravam 6500 E.
Teraz som dostal ponuku uz ale od inej firmy Beauty Line s. r. o. s tym ze vyhravam 10000 E a bolo mi pridelene 5 ucastnickych cisiel s ktorymi sa dostavam do hry, ale musim objednat.
UPOZORNUJEM vsetkych nenalette im a precitajte si nizsie prispevky, ktore potvrdzuju mnohe slova inych podvedenych !
DAKUJEM !
Aj mojej mame mame prišlo, že od tejto spoločnosti má výhru 6500€. Oficálny výsledok konečného losovania kategória A, s tým že si musí ešte objednať aspoň jeden výrobok, ktorý si aj objednala a obdržala a asi po týždni jej prišla daľšia objednávka ale už z firmy Beauty Line s. r. o. že môže vyhrať 10 000€ s tým že si má objednať ďalší výrobok. Na spoločnosť VITA MARKET budem dávať trestné oznámenie lebo nedodržali dohodu. A viete mi poradiť týchto ľudí: Katarína Bobokova bytom Bratislava Bančíkovej ul. 1A
partner Louis Denis Patrick Houbert Slačska 10 83102 Bratislava
či sú v pozadí tejto firmy?
ďakujem.