Vita natura

Kto z vas, ktori ste boli (a niektori nie raz) podvedeni a oklamani, podá na tu firmu trestne oznamenie? Inak sa to bude ztrvale opakovat. A ja vam hovorim, ze tato firma nie je jedina, ktora nas, Slovakov balamuti, klame a beztrestne podvadza. Odporucam ich ponuky ignorovat a budete mat pokoj. A oni budu mat marne vydaje na pisomnu agendu a postovne. S pozdravom, Stefan.

A prečo sa s nimi vôbec zaoberať, kašlite na nich, nekupujte, nebudú to robiť. Treba skloniť hlavu a niečo pretrpieť, človek by mal vedieť strpieť prehru a nie len políciu otravovať s volovinami, keď si objedná, nech zaplatí, Pán Štefan a iní tu nabádajú, aby ľudia podávali trestné oznámenia, ja si myslím, že by nemali, napokon hlúpi to aj tak kupovať budú a tí múdri to zahodili do koša, ak ste z tých hlúpych, berte to pozitívne, poučili ste sa teraz, alebo nie? Polícia denne dostáva takéto primitívne trestné oznámenia, a potom nemá kto chytať politikov, ako to robia bratia v ČR. Keby ľudia nekupovali drogy, tak ani díleri neexistujú, keby ľudia nekupovali Vita Naturu, tak nebudú existovať ani oni, a bez práce nie sú koláče, keď vtáčka lapajú, pekne mu spievajú, proste výhra zadarmo neexistuje, hlavne nie v peniazoch, keď Vám niekde sľúbia v súťaži knižku, tak Vám ju aj pošlú, to je marketing, promo… ale keď Vám niekto sľúbi peniaze ca$h a vy mu uveríte, tomu sa hovorí naivita.

Čo ti povedali v TV? Ako si dopadla? Som zvedavá, ja som tam nevolala, lebo som ten list nedostala osobne, ale dole niekto posielal ja kontakty na TV, tak by som chcela vedieť, či sa našiel niekto, kto tam aj zavolá a rada by som vedela, či sa toho Markíza alebo JOJ chytí.

Súhlasím s Vami Pavel. Ja som poslal doporučenýlist na SOI, poslal som kopie faktúr, kde mi dlhujú 60 eur a odozva žiadna. AK bude treba, budem svedčiť proti týmto zlodejom, pretože čím nás bude viac, úspech bude zaručený.

Ahojte, tak aj mne chodia tie vyherne listiny o vyhre 17 000 euro, ale zhodou okolnosti sa uz s tym zacina niekto zaoberat, lebo mi volali z TV, ze si ma niekde nasli v databaze a robia o tej firme reportaz, takze je to podvodnicka firma a je strasne, ako to mozu robit, podvadzat ludi, no hnus co sa deje na tejto zemi.

Super, dajte sem potom dátum, kedy to odvysielali, snáď si to nájdeme aj v archíve niekde na internete.

Súhlasim s Vami, sú to podvodníci a manipulujú s ľudmi a robia veci, ktoré sú trestné. Mali by byť za také veci potrestaní, okrádajú poctivých ľudí a najmä starších, ktorí im dôverujú. Hanba, verím, že sa niekomu podarí, že sa začne trestné stíhanie voči nim. Ďakujem, za pochopenie a pevne verím, že už ľudia pochopili - nedať sa oklamať - a byť ostražitejší a nedôverovať !

Ja som mala tie kapsule a pokazila som si tak zaludok, a prezvracala som tyzden, ze som schudla 10 kg bez nich a mam do teraz problemy a dala som ich na test co su zac a nic nebolo v nich aby sa chudli ponich, len skodlive latky!

Mne už susedia závidia 17.000 eurovú výhru … musím sa smiať. Som zvedavá, ako z toho vykorčuľujú, pretože je najvyšší čas takéto firmy žalovať za podvádzanie zákazníka.

Zaujímavé, že v tento deň som aj ja vyhrala 17.000 € - teda, aspoň mi to oznámili, ale hneď žiadali obratom objednať tovar … jednoducho podvodníci. Zaujímalo by ma, čo tieto výrobky v skutočnosti stoja. Fakt by bolo treba nejakým hromadným spôsobom zakročiť voči tejto podvodníckej firme.

Čo tak spísať petíciu podvedených a oklamaných klientov? Nestačí len sa tu požalovať. Potom sa bude musieť týmto zaoberať obchodná inšpekcia serióznejšie.

Som za petíciu p. Marta. Už sú to dva mesiace, čo som poslal doporučený list i s dokladmi, kópiami faktúr ako ma podviedli a odpoveď od SOI žiadna. Možno sú nás stovky, tisíce prípadov. Treba to rozhýbať.

Všetci sme naivní. Pri našej biede každá vidina nejakej výhry je lákavá. Človeku sa nechce veriť, že sa niekto môže takto zahrávať - a dlhodobo s ľuďmi. Ako vidíme, darí sa im to. A my ako takí barani, im na to naletíme. Je zarážajúce, že napriek upozorneniam a sťažnostiam si to nik z kompetentných nevšíma.

Ahojte, aj ja som jedna z tých dôverčivých, tiež som užívala “poctivo” kapustové tabletky, samozrejme nezabrali, čo ma však štve najviac je fakt, že som si objednala aj iný výrobok, ktorý mi vyfaktúrovali, ale v zásielke nebol a hoci som zaslala už niekoľko reklamácií, absolútne sa neozvali. Už som nútená osloviť Slovenskú ochodnú inšpekciu, pretože tí “darebáci” na obálku napíšu výherkyňa 17. 000 Euro a susedia mi už závidia… hoci som nič nevyhrala (ako ďalší potenciálni výhercovia, zato ma ošklbali o viac ako 23 Euro za nedodanú zásielku. Samozrejme, akoby sa pod firmou zem zľahla. Uvidíme ako SOI zareaguje.

Pán Jozef, ja som im písala už 4 krát - ale vôbec nereagujú (nedodali mi tovar za ktorý som zaplatila) Sú to obyčajní podvodníci…

Vrátila som sa z dovolenky, dnes som poslala už 4 reklamáciu do firmy, uvidím, čo sa bude diať. Ako to môžeme s tou petíciou rozhýbať?

Je to celé podvod, aj ja som dnes dostala, že som vyhrala 17 000 EUR, môžu sa hanbiť.

Ja som asi tiež bol naivný, ale vidím, že ste mi otvorili oči. Hoci som ich produkty používal, ktoré som cez katalóg ponúk si objednal necítil som nič zlé, ale ani dobré. Tiež som dostal listinu na výhry a tu píšem aj mená, aby ste sa mohli nájsť.

17000 € - pán Lukáč, Sobrance - 1. cena
1800 € - pani Chmelová, Košice - 2. cena
1200 € - pán Bartalos, Kameničná pri Komárne - 3. cena
600 € - pán Kučma, Svidník - 4. cena
250 € - pani Poláková, Prešov 9 - 5. cena

SOI sa takým dačim nezaoberá, mám skúsenosť s inou firmou, ktorá odo mňa na základe nejakých faktúr požadovala zaplatenie, obrátil som sa na SOI, konkrétne na p. Machútovú a za tri mesiace som nedostal žiadnu odpoveď. Možno majú medzi sebou “nejaké” prepojenia. Kto sa v tom vyzná ja sa pripojím k žalobe alebo trestnému oznámeniu, predsa nie je možné, aby sm až takí hlúpi boli.

Pozor! Pod hlavičkou Pošta Servis s.r.o - P.O.BOX 5/C, Nová Dubnica, som dostal ponuku na zakúpenie tovaru s možnou prémiou. Všetko nasvedčuje tomu, že je to odnož Vita Natura. Sídlo v BA, deň zápisu 4.8.2012 - aktualizácia údajov 7.8.2013. Konateľ z Luxembur. Veľkovojvodstva - vklad 5000 eur Patrick Meunier. Predmet činnosti - kúpa tovaru na účely jeho predaja … atď.

V Markize davali o tejto firme reportaz, aj ja cakam na vyhru a stale som najlepsi zakaznik a peniaze su na ceste, ale neviem na ktorej.