Vita natura

Žrebovanie bolo 25.4.2013 Prišlo mi, že som výherca 17 000€, kto ešte vyhral, nakoľko žrebovanie prebehlo.

Vsetkym ucastnikom tejto tzv. hry chcem oznamit, ze som jedna z vas. Kedze som dnes i napriek pisomnemu zakazu vo februari doporucenym listom pohrozila podanim trestneho oznamenia a ziadala okamzite prerusenie akychkolvek stykov s touto firmov, som dnes opat dostala to iste co mnohi z Vas. Nevahala som a hned aj s danym listom som osobne isla na policiu. Tam ma tak akurat vysmiali aj napriek kopije listu o zakaze akehokolvek kontaktu a poradili kazdy takyto list hodit do kosa. Proste ma vysmiali. Teda je to rada co mozme cakat od policii. Zbytocne zabijanie casu. Toto som zistila, tak Vas vsetkych informujem. Prajem pekny den.

Všetkých Vás zdravím, 7.5. som obdržala obálku s katalógom výrobkov Vita Natura, s osobným a dôverným odkazom na moje meno o výhre 17 000 € s nečitateľným podpisom tzv. generálneho riaditeľa, bez uvedenia jeho plného mena a s oficiálnym výsledkom konečného losovania 1. hlavnej ceny na odovzdanie. Nie 1. ceny ani nie Hlavnej ceny. Tak koľko je tých ďalších hlavných cien v hodnote 17 000€? 1., 2., 3. a ďalšie? Prešpekulované slovné výrazy, ktoré po právnej stránke môžu obstáť. No až teraz som si ich všimla pozornejšie. Priznám sa, že ja som chcela túto výhru darovať Slovenskej asociácii Falun Dafa, ktorá tak ako asociácie v ďalších 80-tich krajinách sveta nezištne pomáhajú ľuďom spoznať starobylú čínsku kultivačnú metódu na seba zušľachťovanie mysle a tela človeka teda ľudského charakteru na princípoch pravdivosti, súcitu a znášanlivosti. A tu sa ukázalo, aké je to potrebné pre pozdvihnutie upadnutej morálky v spoločnosti, keď sú medzi nami - ľuďmi aj takíto podvodníci bez pravdy voči zákazníkom, nesúcitní, ochotní okrádať druhých a spôsobiť im škodu a bez výdrže poctivo pracovať, s vôľou rýchlo a ľahko zbohatnúť. Ďakujem Vám, že zdieľate svoje skúsenosti aj s ostatnými, vďaka čomu som zistila, že ide o podvod. Ja som síce ešte nič neobjednávala, nakoľko sme chceli riešiť darovanie. Takéto nespravodlivé konanie by podľa platných zákonov spoločnosti nemalo zostať nepotrestané.

Mne poslali 2 stejne obalky a samozrejme v oboch bola rovnaka vyhra 17000 eur a obe na moje meno oni ani nevedia co robia uz to vas napadne, ze to nie je v poriadku, jak mozu cakat, ze si objednam, ale su ludia co naletia.

Ja dostavam každý mesiac, že som výherkyňa 17000 Eu, a mám objednávať. Nič som nedostala, len ich nehorázne sľuby. Raz som / vo februári / objednala tovar a na objednávku som napísala, že kým mi nepošlú výhru, neprevezmem tovar / ani som neprevzala /. Na chvíľu sa odmlčali a zasa som “výherkyňa”. Sú to podvodníci, akým niet páru, ako boli tie nebankovky. A občan je bezmocný, nič sa s tým zo strany orgánov nedeje / tak ako som čítala tie príspevky / nič sa nedeje. Chcete sa stretnúť?

Ďakujem p. Jozefovi za dobrý nápad s odhlásením a spomeniem aj porušovanie osobnej slobody a list pošlem v ich obálke ako doporučený.

Aj ja som už po druhý krát akože výherca 17000 eur. Len som ich nikdy nevidel, takže mi vydržia strašne dlho, lebo sa nedajú minúť. Sú to obyčajný podvodníci a mali by ich utopiť v nejakej žumpe. Ale nič s tým neurobíme, lebo žijeme na Slovensku.

Aj ja som vyhrala 1. cenu teda 17.000 Eur. Neviem si predstavit kolki sme este, co sa tu neohlasili? Preco s tym nokto nic nerobi? Takito podvodnici sa neustale pohybuju medzi nami a snazia sa nas okradat o aj to malo, co mnohi mame. Prave preto, ze im nikto nezastavi tuto cinnost sa neustale rozmnozuju.

Ludia, zobudte sa. Staci si pozriet firmu v obchodnom registri. Majitel a jediny konatel je z Luxemburska, hadam si nemyslite, ze okrem penazi pre seba ma zaujem o to, aby niekto vyhral. Rozculuje ma, ze tym obtazuju starych dovercivych ludi. Ved si pozrite predmet cinnosti… Zarabaju na iluziach a naivite ludi nielen na Slovensku a ani SOI ani policia SR s tym nic neurobi aj keby sa ako snazila.

… este som nieco zabudla. Urobme nieco spolocne, poziadajme o vyradenie z ich databazy a uz nikdy si od nich nic neobjednajme. To je jedine ucinne opatrenie, ktore mozeme urobit vsetci. Ja to urobim za niekoho, kto mi chcel pomoct a “daroval” mi tuto “vyhru”. Tak co, pridate sa? Adresu najdete v obchodnom registri, hoci ktovie, ci nie je vymyslena. A pre istotu poslime kopiu na ich P.O.Box z letaku. Uvidime, co sa bude diat. :slight_smile:

Dajte to radsej do TV, tu dole niekto uz pisal aj kontakty na nich, nech sa o tom dozvedia vsetci, nema zmysel takym ludom bez chrbtovej kosti nieco pisat, skoda namahy a penazi.

Vazena, este vo februari po prvom oznameni tohto roku som poslala doporuceny list, kde som ziadala zrusenie akych kolvek kontaktov a namiesto odpovede som teraz 8 maja opat dostala spravu, ze som vyhrala prvu cenu 17 000 Eur. Ked som to v zapeti ukazala na policii, tak akurat sa mi vysmiali s odpovedov zahodit do kosa…

Ahojte, som ďalšia v poradí, ktorá od tejto firmy už minimálne druhý krát vyhrala prvú cenu 17. 000 Euro, “akože”. Vidím, že výhercov je viac ako som si myslela. Možno by skutočne stálo zato upozorniť na to TV JOJ a Markízu. Čo poviete? Našťastie od nich nič nekupujem a hádžem to rovno do koša. Prajem príjemný deň všetkým.

Som jeden z Vás - tiež “výherca” 17. 000 Eur. Ale nesúhlasím s tými, čo tvrdia, že sa nedá nič robiť. Vždy sa dá ! Treba bojovať Ale nie takými zbraňami, akými bojujú oni. Poctivo a spoločne ! V spolupráci s právnikmi pripravujeme materiály, ktorých zverejneniu nebudú môcť zabrániť. Buďte pri tom - a spoločne vypuďme z našej krásnej krajiny tieto špinavé praktiky "podnikania "! Sledujte túto rubriku- podrobnosti budú nasledovať ! Pavel

Trhať a recyklovať uvidíme kto dlhšie vydrží, snáď sa im minie pepier.

Mám 80 ročnú babku, tak ako iní dôchodcovia tiež sa nechala oklamať spoločnouťou VN. Zakúpila už pred tým niektoré produkty, ktorým verila ( zo striebra) , vyšiel nakoniec z toho iba brak a tak isto aj s ostatných produktov. Nikto z nás o tom nevdedel, tak sme jej nemohli povedať, že všetko to je len podvod. Poslala im slušnú sumu peňazí za produkty v dôvere, že jej pomôžu a pod. Nedávno sa stala výhercom 17 000 euro. Bola z toho nadšená, no postupne jej došlo, že ide o podvod. Udajnú výhru jej poslali v obálke poštou… pritom keď sa jedná o výhru a výšku výhry malo by to byť osobné a nie takýmto štýlom rovno na obálke. Nikde žiadny osobný kontakt, žiadne mená ani telefónne čísla, riaditeľ podpísaný nečítateľným písmom a mnoho ďalších nezhôd. Výhernú sumu, ako jej napísali, jej pošlú buď na účet ( musí im dať číslo účtu) , dobre, že si nevypýtali aj rodné číslo… alebo priamo v Dubnici nad Váhom, čo mi príde taktiež dosť odveci. Pozorne som si prečítala vaše príspevky a odporučila by som, aby sa o tom dozvedela široká verejnosť. Toto je jednoducho svinstvo takto okrádať ľudí, ale napriek tomu ľudia, ako je aj moja babka dôchodkyňa, veria všetkému a majú zalepené oči.

Dobry den, aj ja som dostala list, ze som vyherkynou 17 000 eur a dala som sa oklamat. Odteraz kazdu obalku bez otvorenia hodim do kosa.

Dobre vedia klamat ludi, aj ja patrim medzi tych stastnych vyhercov najskor o 15 000 a teraz tiez o 17 000 na prvu vyhru (nevyhru) som reagoval listom, na ktory odpovedali, ze este nebolo zrebovanie, ale asi nebolo ani doteraz a uz je rok 2013 a maju tolko bezocivosti, ze poslali zase istu vyhru na 17 000 tak nas je asi poriadna armada oklamanych a dari sa im no co uz taky sme Slovaci naletime podvodnikom ako nahle sa jedna o peniaze!

Nie len Slováci naletia, ale títo nerobia nič nelegálne, lebo inak by ich už dávno niekto stopol.

Prosím vás, napíšme hromadne do nejakej TV, napr Markízy. Určite sa tomu začnú venovať. Mňa to nesmierne otravuje, tak poďme s tým niečo robiť! Prosím.