Vita natura

Dostala som ďalšiu listinu, že som jediná, ktorá vyhrala 6 000 eur. Pred dvoma rokmi som poslala doporučený list tzv. riaditeľovi do Blavy a list mi prišiel naspäť. Išlo o vrátenie peňazí a sú tak drzí, že mi stále posielajú, že som výherkyňou všetkých možných súm. Treba šmejdov poslať do basy a zákazníci NEREAGOVAŤ a neumožňovať im zarábať neskutočné prachy.

Aj ja stale vyhravam, teraz som vyhrala 6000 a predtym viac. Dostala som aj droteny sperk so sklom namiesto perloveho nahrdelnika. A peniaze su nikde ani nebudu, ide o podvod, nikto nic nevyhra, stazujte sa v Luxemburgu alebo na verejnom WC,

Ako som si mal mažnosť prečítať vás nespokojných zákazníkov, tak navrhujem, abysme týmto osobám rozbili huby to by sme sa dohodli, ako, alebo ich dať na súd. pretože, ked´nie je žalobca nie je ani obvinený.

Možno ste videli ten film, ako istý pán Novák vyzval všetjých Novákovcov k registrácii a tam im naslúboval rôzne aktivity a výhody členstva a ako tí Novákovci zareagovali na tie klamstvá a dali im čo preto. Ja by som navrhoval stretnutie pred firmou a vtrhnúť tam a odmeniť sa im ručne za klamstvá alebo dať na nich trestné oznámenie, lebo ked´nie je žalobca, nie je ani obvinený. Keby sme ich dali na súd, tak treba so sebou zobrať všetky písomné záruky tejto firmy týkajúce sa výher. Dákujem.

Mne dnes prislo ze som hlavny vitaz 6000eur. Musim si objednat neaky vyrobok a ze mi poslu peniaze. Tak neviem. Komu to este prislo? Co to je za debila?

Precitaj si reakcie ludi, kazdy vyhrava, nikto nic nedostane, su to podvodnici, ktori nepodliehaju nasmu pravnemu systemu, preto to mozu robit beztrestne.

Aj mojej svokre prišla obalka na vyhru
6000 eur. Je prvá v poradí. Je to obyčajný podvod, ľudia nenaleťte.

Dobry deň. Ja už som zúfala. Moja babka do toho “spadla”. stale len obalky aj 3 rovnake v každej že je vyherkyňa v každej objednavkový kupón a ona objednava z každej obálky. A len vyhadzuje peniaze do vzduchu. Som zúfala neviem ako ju mám prinútiť prestať s tým. Pár obálok som jej roztrhala ale to som hneď bola zlá, lebo ona vyhrala a ja som jej to zničila… prosim vás a radím vam nedajte sa zlákať na tieto blbosti… moja babka sa na to dala trva to už nejaky ten rok objednava a výhra žiadna… takže bilancia PODVODNÍCI !

Prajem dobrý deň.
Dnes som dostala obálku z osvedčenie o odovzdaní ceny 6 000 € s objednávkou. Je to už asi 4 obálka. Aj ja som si objednala a to nie raz výrobky, ktoré stáli no veď viete začo. Neverím týmto príživníkom a je o tejto firme potrebné informovať aj svojich známych. Ak by som mala dostať všetky výhry tak nemusím vôbec pracovať. Všetko v letáku sú šmejdy.

Tiez som to dnes dostala a urcite tisice inych ludi, predtym to bolo vita natura a teraz vita market. miesto ich p. o. boxu som to hodila do smeti.

Teraz posielaju tisicom ludi oznamenia o vyhre, nediskretne, aby nam niekto zavidel a tiez si objednal. zarabaju obrovske peniaze na podvodoch, vyhry ziadne nebudu, treba to ingorovat…

Dobry den, ja som tiez stastna vyherkyna na sumu 6000 eur, chvalabohu mam este dost rozumu a na taketo voloviny neodpovedam, pretoze na slovensku nikto nic zadarmo nedostane…

Pekný večer prajem. Moja dcéra od tejto spoločnosti dostáva pravidelne brožúrky a výhry, ktoré sú úplná blbosť. “Teraz vyhrala 6000 € asi je to šťastný človek”… je to jeden podvod, sú to veľmi zlý ľudia a dúfam že sa im to všetko vráti… zneužívať ľudí je ich práca a štát sa len na to pozerá… je to veľmi smutné…

Asi to prišlo každému…

Nereagujte na tie výrobky… je to čistý podvod…

Napíšte na stránku tej spoločnosti v mene babky, myslím že musíte mať jej email, nech neposielajú brožúrky lebo inač podáte na nich trestné oznámenie…

úplná blbosť

Ja už mám nerv na nich… neviem, ako docieliť, až mi od nich pošta nechodí…

Aj mne prislo ze som jedina vyherkyna na 6000e, je to len podvod

Neverte im a nereagujte na výhry DOPORUčUJEM