Vita natura

Prejem úspešný pekný deň všetkým nádejným a oklamaným výhercom tejto pofidernej spoločnosti ako je Vita natura-Nová Dubnica. V minulosti, -je to už velmi dávno, som si u tejto firmy objednal dva výrobky, ktoré sa minuly svojim účinkom a od tej doby u tejto firmy nič neobjednávam a dokonca som im do obálky napísal svoju ostrú mienku a odkázal som ich na recenzie oklamaných počítačových účastníkov, -vôbec to nezabralo. Za každú cenu potrbujú vylákat od ludí peniaze, preto že tie reklamné táraniny ich stoja nemalé náklady. Ja dostávam od nich ponuky každý týdeň, smozrejme to končí ihned v koši. Je to proste spoločnosť zmagorených ľudí, ktorí len klamú a lkamú.

Od decembra 2013 neviem dostať späť moje peniaze za výrobok, ktorý som vrátila späť. Už som im 3 x písala, ale je to zbytočne. Nemám ani peniaze ani tovar, ktorému som nedôverovala, nakoľko bol nedôveryhodný. Všetci oklamaní by sme sa mali dohodnúť a dať na nich trestné oznámenie pre nekalú reklamu a podvádzanie spotrebiteľa. Napriek tomu, že som žiadala, aby mi neposielali žiadné ponuky ich stále posielajú asi ich nič nezastaví iba ak ich dáme do TV.

Podobne aj ja už neviem ako mi vrátia moje peniaze. Doporučene listy nepomáhaju a telef. kontakt ni je možno zistit.

Dobrý deň! Kto okrem mňa dnes dostal, oznámenie so súhlasom predania 6 000€. Všelijaké hlúposti dostávam, len aby som si objednala nejakú prepáčte hlúposť. Žasnem kam až siaha ľudská hlúposť, alebo vynaliezavosť, len aby získali €. Občas si to prečítam a hodím do koša, niekedy sa aj pobavím nad fantáziou niektorých de…

Dobrý večer
Už sme raz boli v kontakte v tejto veci. Žial / aj keď bz som mala byť šťastna, že vyhravam 6OOO eur / dnes som oäť dostala obalku podobnú Vašej. Veď podľa pravidielsúťaž konči 20. 3. 2014. Veď už nestača ani vyexpedovať objednavku. Pokušajú má tie jahody, asi sa pre ne rozhodnem. ČO vy?

Dobrý deň pani Mária!
Ja to už všetko hádžem do koša, lebo je to naozaj podvod. Žiadne peniaze Vám nik nevráti ak sa Vám tovar nebude páčiť, alebo Vám nebude vyhovovať. V našej dedina dostali také obálky štyria ľudia, overila som si to u poštárky.
Pozdravujem Vás Verešová!

STALE TO HADZEM DO KOSA A STALE TO POSIELAJU. 6000 EURO mi chcu nasilu nanutit, len aby som podpisala ich papiere na suhlas s reklamou. Ak ste si vsimli, uz je to zase Praha a ked podpisete, uverejnia Vase meno a dostanete velke H… o. Vyhry nie su pravne vymahatelne ale potrebuju reklamu s nejakymi menami pre dalsich blbcov, ktori im naletia na tie ich uzasne vyrobky.

Dávajte si pozor na dole uvedené firmy VITA NATURA (Vita market) a ASAP INVEST - ide o podvodníkov operujúcich vo viacerých krajinách Európy, vystupujú pod rôznymi fiktívnymi firmami so sídlom v Novej Dubnici (SR) , Valašských klobúkoch (ČR) - obidve mestá na hranici, vzdialé “čo by kameňom dohodil” :smiley:
Obchodné meno:
VITA NATURA, s. r. o.
(od: 16. 12. 2008)
Sídlo:
Sliačska 10
Bratislava 831 02
(od: 05. 06. 2013)
IČO:
44 527 799
Deň zápisu:
16. 12. 2008
Právna forma:
Spoločnosť s ručením obmedzeným
Predmet činnosti:
činnosť astrológov a numerológov
sekretárske služby
kúpa tovaru na účely jeho predaja konečnému spotrebiteľovi / maloobchod / alebo iným prevádzkovateľom živností / veľkoobchod /
reklamné činnosti
veštenie z karát a iných podkladov
sprostredkovateľská činnosť v oblasti obchodu
sprostredkovateľská činnosť v oblasti služieb
Spoločníci:
ASAP INVEST S. A.
Avenue de la Porte-Neuve 16
Luxembourg L -227
Luxembursko
Louis Denis Patrick Houbert
Rue Michel Welter 2A
Luxembourg L-2730
Luxembursko
Výška vkladu každého spoločníka:
Vklad: 996 EUR Splatené: 996 EUR
(od: 24. 02. 2010)
ASAP INVEST S. A.
Vklad: 5 643 EUR Splatené: 5 643 EUR
Štatutárny orgán:
konateľ
Rue Michel Welter 2A
Luxembourg L-2730
Luxembursko
Vznik funkcie: 16. 12. 2008
Konanie menom spoločnosti:
samostatne
Základné imanie:
6 639 EUR Rozsah splatenia: 6 639 EUR
Ďalšie právne skutočnosti:
Obchodná spoločnosť bola založená spoločenskou zmluvou zo dňa 21. 11. 2008 v zmysle §§ 105 – 153 Zák. č. 513 / 1991 Zb. v znení neskorších predpisov.
Zápisnica z mimoriadneho valného zhromaždenia zo dňa 21. 10. 2010.
(od: 17. 11. 2010)
Zápisnica zo zasadnutia mimoriadneho valného zhromaždenia spoločnosti zo dňa 13. 05. 2013.
(od: 05. 06. 2013)
Dátum aktualizácie údajov: 13. 03. 2014
Dátum výpisu: 14. 03. 2014

Dobrý večer aj mne prišla taká obálka. ževraj som ich dobrá zákaznička aj ked som si od nich nikdy nič neobjednala. Nereagovala som na nu

Áno, tiež každý mesiac dostávam ponuku na výrobky a možnosť vyhrať. Spočiatku bola som asi naivná a niečo som si objednala. Teraz sa toho neviem zbaviť. Pozor.
Sú to podvodníci. Nič si od nich neobjednávajte, niektoré výrobky neúčinkujú tak, akoby mali. A s výhrou je to tiež totálne klamstvo.

Dobrý deň. Ano aj ja uz druhý mesiac vyberám zo schránky obálky s výhrou 6000 EUR. Rada by som konečne niekde stornovala tieto hlu… i. Nedá sa to nijako odhlásiť. Je to čiste klamstvo na ľudí.

Ja mám podobné zlé skúsenosti s touto, firmou. Výrobky, ktoré som si naivne objednala vôbec neučínkovali, dokonca bolesť kĺbov sa zväčšila. Okrem toho ponúkaný darček - kabelku s dáždnikom som nedostala, s tým, že keď ju chcem mám objednať a zaplatiť 9, 50€. Sú to naozaj podvodníci. V televízii dávali, že len jeden jediný výrobok prešiel licenčným konaním, tak sa premenovali na VitaMarket. Keby sa nejako dalo, tak by som požiadala, aby mi viac reklamu neposielali, nemám záujem o ich hlúposti.

Mám pocit, že ani TV by nepomohla, pretože ja som počula v TV o ich tzv. “určite zaručených výrobkoch” a nie pozitívne

Tiež som dostal oznámenie, že som jediný výherca sumy
6000. - EUR, ktoré som samozrejme nedostál. Sú to obyčajní podvodníci, ktorých treba poslať za mreže.
Viac k tomu nemám čo povedať.

Suhlasim s oboma predchadzajucimi damami, stava sa mi to ikste… Ked som poslada vyrobok spet. lebo nebol uvedeny sposob uzivania, peniaze sa mi nevratili. Pokusne som si znovu objednala vyrobok s tym, aby mi odratali sumu, ktoru mi dlzia, ale kdeze, ziadaju plnu sumu, takze vyrobok nepreberiem. Kedy uz kto s nimi urobi poriadok, hadam SOI ? bolo by na case

Nech sa daju…

Takisto dakujem za vyjasnenie, co sa skryva za firmou VITA NATURA. Teraz po 2 rokoch ponukaju Elixir zo slimaka. Skoro som naletel. V prvom rade mi bola podozriva adresa s P. O. BOXOM. Nikdy nie VITA NATURA !
Elixir to mozno je, ale pre ich penazenku !

Posielaju stale, samy podvod, nase zakony na nich neplatia. Chodia velke obalky, kde je okrem adresy aj Vasa zarucena vyhra. Postarky su tiez nestastne, lebo vlacia plne tasky, vsetci vyhravaju, ale nikto nikdy nic nedostane, potrebuju iba predat svoje smejdy, zarucene NEUCINNE.

Dobry fen, dnes som mala v schranke postu od Vita Natufa a zr vraj som vyhrala 5000eur teraz go akurat citam tak som chcela vediet nieco o icj spolocnosti a mate pravdu su to ppdvodnici ja len tolko

Som tiež jedna čo som našla obalku a v nej oznamenie, ýe som vyhrala I. cenu 6. 500 eur aj keď som nič neobjednavala nie len v roku 2013, ani v roku 2014. Mam priložený dôverný zoznam výherných čisiel. Mam 1 otazku či tiež matetento zoznam ?