Vitamíny na posilnenie imunity

V každej domácnosti sa nájde dostatok vitamínov, ktoré pomôžu prečkať zimu bez choroby a nepríjemných pocitov.



Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://www.zzz.sk/clanok/13698-vitaminy-na-posilnenie-imunity

Na mrkvu, cviklu a oriesky ja nedam dopustit, to su moje prirodne zbrane na imunitu. bohuzial mne iba zdrava zivotosprava nestaci, skusala som rozne vyzivaky, echinaceu… na jesen som si kupila 1. krat liek wobenzym, vybrala som cele balenie a cuduj sa svete, tuto zimu som este nebola chora. zatial si velmi chvalim, budem si takuto kuru asi robit kazdy rok.

Súhlasím s majaa, mne tiež čisto zdravá výživa nestačí, tiež to musím dopĺňať niečím. Ja som sa naučila posledných pár mesiacov veľmi na hlivu, pretože som o nej stále častejšie a častejšie čítala. Tak som vyskúšala imunit hlivu ako výživový doplnok a som maximálne spokojná. Imunita stokrát lepšia. Rozhodla som sa, že ju budem vždy na jar a na jeseň užívať.

OK, takže pomerne dosť veľa toho chýba u nás, čo pozerám. Tak tuším si niektoré veci na 100% zavediem do jedálnička :slight_smile: Je vždy lepšie niečo dopĺňať pomocou prírody :slight_smile: O hlive som nepočula úprimne a možno to skúsim, uvidím. Trošku sa mi protiví tá predstava. Ale keď ide človeku o zdravie, tak prečo nie? Máte niekto skúsenosti s Biopron respiron? Viac krát som už naň videla pozitívne ohlasy. Tak som zvedavá, či aj vy máte nejaké tie skúsenosti.

Ja som napríklad mala strašný problém dostať do priateľa cviklu :smiley: Takmer sa z toho povracal. Inak sa snažíme všetko radiť do jedalníčku, ale nie vždy nám to vyjde : ( Napríklad minule kamarátka doniesla Biopron respiron a ako priateľ je strašne v chémii zbehnutý, tak bol prekvapený, že na imunitu sa používajú probiotiká, lebo vie len o tom, že sa používajú na trávenie, tak to bola pre nás novinka. Skúsil to, pretože som chcela, aby aspoň niečo si dával, keď mu už všetko liezlo hore krkom a už pomaly nič jesť nemohol. Bol to dosť ťažký týždeň, ALE zmákli sme ho a teraz sme už zdraví obaja :slight_smile:

Ja na posilnenie imunity vždy pred chrípkovým tak ešte v januári alebo v novembri pred zimou pijem stopbacil sirup, obsahuje veľa veľa bylín a je super :slight_smile: a dá sa ho zohnať aj na nete aj v každej lekárni :slight_smile:

Prosim poradte mi nieco na zlepsenie imunity zelninou a ovocim sa napchavam aj pravidelne cvicim no ako si mi to nepomaha a pravidelne mavam nadchu a upchaty nos uz neviem co s tym : (

A nie je to alergia?

Nie toto nie je alergia : ( mam aj opakovane anginy a prechladnutia : (

No tak to potom len posilnit niecim imunitu ako sa stravujes? jes dost zeleniny a ovocia?

Ano jem zdravo ale aj tak mi to nepomaha uz neviem co mam vyskusat skusala som bylinky ale nezabera

A vyskusala si nejaké vyzivove doplnky?

Nie to som neskusal vies nieco odporucit?

Ja som neskusala ale mamina uziva Profizym+ a vyzera to ze zabera

A to je volnopredajný doplnok? a kolko stojí?

áno je volno predajny a cena zalezi aj od lekarne mňa stal 27€

A kolko baleni si uzila kým si bola fit?

Ja ho uzivam asi druhy mesiac ale citila som sa lepsie uz po mesiaci ci skor ked sa zase zmeilo pocasie pred tym som vzdy zacala mat nadchu a teraz nie :slight_smile:

To zabralo v celku rýchlo

Ano zabralo ale asi zalezi aj od organizmu