Vitiligo

DOBRY DEN
Mozem sa inf. kde ste chodili na UVBlampu v presove? objavilo sa mi vitiligi a chcem sa ho zbavit dakujem za radu :slight_smile:

Ahoj… ja mam knihu a no… som sklamana

Ahoj. V july som bola asi 2 tyzdne vo Svidniku, kde som aj bola ubytovana, podla mna je ta liecba ucinna, pretoze za tie 2 tyzdne som tam postretavala vela ludi s vitiligomktorym to pomohlo, lenze ja to mam na viacerých castiach takze som musela chodit sa ozarovat cela do kabiny co mi nevyhovovalo hlavne z dovodu ze ta to opaluje celu, takze ten kontrast je prilis viditelny a po 2 tyzdnoch som prisla domov spalena takze som to ukoncila a kupila som si lampu dermalight na domace pouzitie a k tomu si objednala novitil gel z Kanady, vitiligo mam uz 24 rokov, nikdy mi nic nepomohlo, ale musim povedat, ze mi to zacalo zaberat, vracia sa mi pigment na tvari. Zatial to skusam len na tvari, lebo ten gel je dost drahy a k tomu beriem aj lieky Vitilem ktory vyrabaju v Prahe na liecbu vitiliga. Zacala som chodit aj do Bratislavy do esthetic centrum 3 krat do tyzdna, zatial mam za sebou 7 osetrenie tak vyskusam mesiac a podla toho uvidim ci nastane nejaka zmena ak nie budem pokracovat v liecbe doma ako doteraz

A ked chces ist na needleterapiu tak ak si z Blavy tak blizsie mas do Topolcian kde to robi tiez primarka Majtanova, Kaderma Topolcany, do Svidnika mam strasne daleko, ja som z Kosic a do Svidnika mi cesta trvala vyse 2 hodin

Ahoj, mohla by si mi napisať i koho si bola vo Svidníku? Lebo túto chorobu diagnostikovali mojej dvojročnej dcerke a ja to mám do Svidníka cca 1 hod. cesty a BA je pre nás ďaleko. Ďakujem.

Ahojte, ak by ste mali seriozny zaujem predavam novu uvb lampu 311nm znackovu Kernel aj s okuliarmi. viac info na tel. 0915-241-581

Ahoj ak by si chcela mam lampu uvb 311 nm na predaj

Ahoj , aj ja mam v plane zacat liecbu vitiliga v estethic centnrum v Bratislave , chodila som na pristroj extrac kvoli alopecii a vysledky ziadne. Zabrala liecba? Svidnik nepomaha, aj to mam vyskúšané.

Ahoj. Prosim posli mi nejake fotky na tinka.bazos.sk@gmail.com. Diky

Nie melatoninu, ale melaninu. Melatonin je hormon, vdaka ktoremu zaspavas a jeho produkcia sa reguluje svetlom/tmou :-).

Caute, chcem sa podelit lebo mi to neda. Vitiligo mam asi 3 roky, objavilo sa mi asi v 26 rokoch. najprv hanky na rukach, potom v kutikoch ust. Nemam ho velmi viditelne, skorej mierny kontrast, ale.. Pred par dnami som sa docital o zazvore, vidte dole link:
http://gingerhypopigmentation....
Netrvalo ani 2 dni, a v kutikoch sa mi zacina vracat pigment, je to neskutocne. Proste si odkrojim platok zazvoru, a prilozim, trochu to stipe. Na rukach sice este nepozorujem ziadne zlepsenie, ale ked to funguju na ustach, tak verim ze to nieco do seba ma.

Prosim ta a to si ten zazvor len prilozis na biele miesta a nic viac,ale potieras?a kolko minut si to tam nechavas?

Ahoj, prosim ta a vracia sa ti farba plochy alebo ako bodky?

Dobry den! Ja by som sa takisto chcela podelit o svoje skusenosti s vitiligom, pretoze sa viem vzit do pocitov tych, co s nim bojuju. Zacalo sa mi prejavovat uz pred niekolkymi rokmi, ale snazit sa o vyliecenie som sa zacala asi pred vyse rokom. Dnes sa tym uz netrapim, lebo sa mi zacal tvorit pigment na bielych miestach a nove flaky sa mi netvoria. Mam znizenu funkciu stitnej zlazy, takze ak ma niekto podobny problem, moze mi napisat na moj mail: mihalovna@centrum.sk. Rada poradim. Dolezite je vsak uvedomit si, ze kazdy clovek je iny, preto aj kazdemu moze pomoct nieco ine a zaroven treba verit tomu, ze vitiligo sa da vyliecit.

aj ja predavam novu uplne lampu uvb 311 cena 220eur ak mate zaujem 0915-241-581 aj s okuliarmi

http://www.powerhouse.sk/MELAN... Co si myslite o tomto ludia?

Výhody Airbrush make-upu
o Je odolný proti dotyku, vode, potu, slzám, nerozmazáva sa, nestiera sa, nesteká ani nevybledne. Jednoducho povedané, zostane tam, kde má, kým ho neodlíčite. Odličuje sa rovnako ako bežné make-upy.
o Je to rýchle a jednoduché.
o Pleť vyzerá skvele v priebehu celého dňa - až 18 hodín bez potreby korekcie.
o Zakryje všetky nedokonalosti a vady pleti, tmavé kruhy pod očami či rozšírené póry.
o Sami si volíte krytie make-upu od transparentného až po maximálne.
o Pracuje presne a rovnomerne. Žiadna maska, žiadne nánosy. Zjednotená pleť bez pocitu zaťaženia.
o Pleť je dokonalá aj z bližšieho pohľadu - žiadne zanesené póry či zvýraznené vejáriky vrások.
o Je vhodný pre všetky typy a farby kože.
o Hypoalergénny, nekomedogénny.
o Nie je testované na zvieratách.
o Airbase Airbrush make-up sady obsahujú všetko, čo k airbrush líčeniu potrebujete.
o Svojou vysokou pigmentáciou a ľahkým zložením je ideálny aj pre zamaskovanie tetovania, ktoré si neprajete pri určitých spoločenských príležitostiach ukazovať.
Viac info na :
www.artofmake-up.com

No co sa tyka liecby vitiga exsistuje moznost ako Vitiligo liecit ja som si nasiel jeden produkt na internete sice som si ho objednal az z Australie je to specialny krem vyrobeny z prirodnych bylin a a mam s nim dobre skusenosti jeden top prudukt na Vitiligo.

Dobry den, mozte mi napisat do emailu: viera.kanuch@gmail.com o aky produkt sa jedna a ako sa da objednat. Dakujem

Dobrým prípravkom na zníženie výskytu bielych škvŕn je nimbový olej značky feelgood a v lete u mňa ešte slnenie s faktorom minimálne 20