Z práce na operačný stôl ? Nielen práca na počítači ohrozuje vaše zdravie.

Pociťujete bolesť v oblasti lakťa alebo vám drevenie ruka pri práci na počítači? Dôvodom môžu byť zápaly svalov a šliach, ktoré by ste rozhodne nemali podceňovať! Pokiaľ ste v práci ...


Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://www.zzz.sk/clanok/14469-z-prace-na-operacny-stol-nielen-praca-na-pocitaci-ohrozuje-vase-zdravie

Ono tieto problemy vobec nie su prijemne, takze treba sa mat na pozore, enzymy dokazu velmi pomoct, len skoda, ze vela ludi ani nevie ake maju ucinky, ze ozaj su prospesne pri mnohych zdravotnych problemoch.

…nezda sa to ale problemy cihaju na nas pomaly na kazdom kroku…Wobenzym uzivam uz nejaky ten cas a je fajn aj ako prevencia pred chripkou a tak podobne…vdaka nemu som zdrava cely rok…cize za mna sa oplati…radsej mysliet na prevenciu ako nasledne riesit nejaky zdravotny problem…

Nielen ty pred dvomi rokmi co ma potrapilo, casto som plakala, lebo zdravotne problemy sa na mna valili jedna radost, nevedela som co skor, nevedela som akym smerom sa ubrat. Myslela som, ze proste len veci musia prejst a ze bude dobre, ale vobec nie. Ked je nejaky problem sam nezmizne a to je zaklad si uvedomit!

Ake problemy si pisala? Bolo to s tebou nejake vazne??

Ono vies dokaze potrapit aj zapal ked sa neustale vracia, pre niekoho to sice nic nejako nie je, ale ked sa to neustale opakuje to dokaze aj psychicky vycerpat a teda nie je to vobec nic prijemne. Je to na nervy.
Viem o tom svoje. Cize ono aj mne mnohokrat bolo do placu, bolo mi tak, ze som myslela, ze uz to vzdam, ale teda netreba sa vzdavat a treba problemy v prvom rade riesit.

…asi tak nejako…zdravie je proste zaklad a ked to nie je v poriadku tak to je cele zle…osobne ako uzivam enzymy tak sa citim ovela lepsie…ale pri nich tiez je nutne uzivat ich dlho aby bolo dobre…aby sme sa dobre citili…teraz som ich aj kamaratke odporucala lebo teda na nu sa lepi pomaly vsetko…staci ze pri nej niekto kychne alebo cosi a uz to ma…a teraz v tejto pandemickej dobe to nie je ziadna sranda…

No a toto je neprijemne, ked neustale nejaky problem. Potom je clovek z toho uz unaveny.
Teraz je fajn ked je clovek zdravy, pretoze aj chripkove obdobie, aj korona a je toho viac nez dost :confused:

Tak ono vseobecne je lepsie, ked clovek je zdravy a netrapia ho nejake zdravotne problemy. Dost mame aj tych ostatnych.

je toho ajajaj to je fakt, ze vela sa toho na nas moze lepit, aj na mna sa tak, ale odkedy som si nasadila Wobenzym a ze ho uzivam pravidelne uz roky, tak nemam problem s nicim, zijeme s muzom aktivne, nemusim sa bat nejakych chorob a je to pre mna velkou slobodou, ono niekedy ozaj len staci sa o seba, o svoje zdravie viacej starat :slight_smile:

Aj ja, asi tri roky je to, čo mám s enzýmami skúsenosť a dobrú, ale teda trvalo mi kým som našla niečo, čo mi ozaj pomohlo.
Trvalo kým som sa začala cítiť dobre, ale teda keď človek nehľadá tak nenájde :smiley:

Nie je to jednoduche, najma ked mas problemy, to clovek ani nema chut nieco hladat, to uplne proste poznam, ze chcela som mat svaty pokoj, ked mi imunita haprovala, ale rezignovat, to je to najhorsie :wink:

Dlho ti to trvalo kým si si našla niečo, čo ti pomohlo?..Lebo teda mne keď sa problémy začali kopiť, tak som bola na nervy…Plakala som, furt som si kládla otázky prečo furt ja musím mať nejaký problém a kým som sa začala na tieto veci triezvo pozerať a hľadať riešenia tak to trvalo dlhé mesiace…

Myslim ze toto nebolo u nikoho len take ze hned clovek vedel co robit lebo to mnoho ludi aj ja som bola tak nejako v tom ze su zdravotne problemy ktorymi si musim prejst ze proste ked chcem imunitu mat v pohode tak musim prezit aj nadchu aj chripku ale pritom je to taky nezmysel!

joj…a toto je pri tom taky nezmysel ako svet…kedy boli zdravotne problemy normalne?..kedy akoze priniesli nieco dobre?..podla mna taku este nehrali…

lenže to mnohokrát nevieš čo je správne, aspoň ja som dlho nemala o tom nejako páru, až keď sa mi začali kopiť, tak som celkovo prehodnotila, že čo je OK a čo už je tak trošku cez, čomu by bolo dobre predchádzať.
A najmä akým spôsobom a teda už je to nejaká doba, čo som v poriadku a to je pocit nadovšetko, kedysi by som nebola ani povedala, že budem mať takú radosť z takéhoto niečoho.

Priority sa vekom menia, to proste je jasne ako facka :smiley:
Tiez teraz uz aj darceky na Vianoce riesim takymi vecami, ktore zabezpecia zdravie. Ved ja uzivam Wobenzym a kupila som ho teraz aj mojim rodicom, budu mat kazdy svoje to najvacsie balenie a k tomu este aj darcek budu mat, tak za mna dobra volba :stuck_out_tongue:

aky darcek budu mat k tomu? ako to myslis?

Je k tomu čo som pozerala kozmetika Yves Rocher, keď si kúpiť veľké balenie a to je ozaj také fajn, že vlastne hneď dva darčeky, to sa mi páči.
A myslím, že to by aj našim urobilo radosť :slight_smile:

Dobrý nápad. Požičala by som si to :smiley:. Páči sa mi. Aj akď sa vrátime k téme príspevku, strávim 12 hodín alebo viac z pocčítacomi. Preto je mi známe čo bolestiť v rukách