Zákrok na omladenie pleti v Yes Visage

Mám hrozne škaredú pleť od puberty, myslela som, že mi to časom pomizne ale vyzerá že ani v 30 rokoch žiadne zlepšenie. Zatiaľ som skúšala kadejaké krémiky, mastičky a navštívila som nejaké kozmentičky ale účinok bol len dočasný. Rozmýšľam nad niečím ako drakulova terapia alebo nejaký podobný zákrok, ktorý omladí a vyhladí pleť. Zatiaľ mám v merku kliniku Yes visage, bývam blízko tak ma jediná napadla. Boli ste niekto na podobnom zákroku alebo na konkrétnej klinike?

2 Likes

Tiež som veru počula, že tieto zákroky dokážu pomôcť, či na vyživenie ale aj omladenie. Ja som zatiaľ nič také neskúšala. Ale na klinike Yes visage som bola pred asi dvoma rokmi na liposukcii. Bola som tam spokojná a výsledok dopadol ako mal, takže by som tam kľudne išla znova keby bolo treba.

nesla by som na takyto zakrok, ja mam celkovo nejako obavu z tychto veci :confused:

Tak myslím, že ten strach tam vždy je, ale je proste hlavné aby ste nešli len tak ku hocikomu. Treba byť s výberom opatrná a tiež mi trvalo kým som si kliniku vybrala a aj doktora. No hlavne, že to prebehlo úspešne.

Veď práve o klinike som dosť počula a viem, že sú dobrý. Volala som, že by som sa objednala ale asi až v decembri. Teraz sa snažím nikde nechodiť, neriskujem aj keď viem, že sú na takéto opatrenia pripravený a určite všetko poctivo dodržujú.

Tiež som bola na zákroku v Yes Visage ale už dávnejšie. Robili mi výplň pier a veľmi pekná práca. Žiadna prehnaná veľkosť proste tak aurát, trošička plnšie a tie kontúry mi zvýraznilo. Kľudne by som išla zova, len sme sa presťahovali dosť ďaľej od BA tak chodím inde.

Tak to som rada. Chcela by som to skúsiť ešte tento rok tak to aby som sa objednala.

Určite daj vedieť ako si dopadla. Možno by som sa tam vybrala aj ja na nejaký zákrok proti vráskam na ďaľší rok. Mám pocit, že ich je vidno viac a viac. No ale nečudujem sa, dve deti a každodenný stres v práci, takže by som bola za nejaké to omladenie tváre vďačná:-)

Tak to ťa chápem, stres vráskam nepomáha. Ja som bola pred vianocami v piatok a super, normálne som nemohla uveriť, ze to zmení moju pleť. Ale fakt je vidno to vyhladenie. Ešte pôjdem tento rok. Som rada, že som našla konečne riešenie.

A na čom si nakoniec bola? Ja by som chcela skúsiť tú mezoterapiu, išla by som na tvár ale aj dekolt. Ževraj to pekne vypne a aj vyhľadí pokožku. Objednala by som sa na konzultáciu, tak som zvedavá, čo mi na to dr. povie.

Mezoterapia je fajn, ale musi ju robit niekto skuseny, inak ee :wink:

Nakoniec mi pani doktorka poradila mezoterapiu. Veľmi mi to pomohlo, takže u mňa spokojnosť.

Aha a ako to vlastne prebieha? Že to robia nejakým valčekom s ihličkami. A výsledok bol okamžitý, nemala si nejaké bodky po vpichoch? Ja by som sa objednala po sviatkoch, teraz už nestíham.

Áno používa sa valček s takými drobnými ihličkami. A potom sa aplikuje kyselina hyaluronová. Ono ti pleť najprv poriadne vyčistia a potom sa to nanáša. Nebolí to, tie vpichy sú jemné a po zákroku ich ani nevidno, takže neboj nebudeš mať bodky po tvári.

Ďakujem, hneď som kľudnejšia. Ja som si nahlásila na ten deň volno v práci. Idem ďaľší týždeň tak sa teším.

Držím palce, verím, že budeš spokojná. Určite daj vedieť ako si dopadla. U mňa je výsledok fakt dobre viditeľný.

Ahoj, tak už som bola na prvom sedení a ešte ma čakajú ďašie. Pleť určite vyzerá lepšie, je vidno nejaké rozdiely. Verím, že potom to už bude dokonalé. Nebolelo ma to a hneď na druhý deň mi tie malé bodky pomyzli.

1 Like

Tak to je skvelé, verím, že po čase to bude ešte lepšie. No hlavne, že ti to pomohlo.

To áno určite to pomohlo. A lepší sa to stále viac takže to stálo za to.

Ahojte, tiež sa chystám do Yes visage ale idem na výplň pier. Som zvedavá čo vyčaruje pani doktorka na mojich nevýrazných perách.