Ty nemusíš Wobenzym užívať len s antibiotikami ale aj bez nich, na posilnenie alebo rovno liečbu imunity. Je to liek, ktorý je dobrý aj ako prevencia keď si v pohode, čiže aj dlhodobé užívanie ti nejako neuškodí, ale práveže pomôže
Antolka ono niekedy staci napriklad aj pozriet sa u lekara v cakarni, tam mavaju rozne letaciky, ktore ozaj niekedy stoja za to, ze sa oplati im venovat pozornost a popripade sa este aj lekara popytat!
Simnca áno ja som tam minule kamarátke ukazovala, že čo užívam, keď sme sa tam stretli a sa mi sťažovala aké má problémy.
Mne sa často stáva to, že mával riešenie problému priamo pod nosom a ja to nevidím, že ozaj čím bližšie tým som akoby viacej slepá
najhoršie je keď niekto má problémy, aj mu poradíš a hľadá dôvody prečo by to nešlo, nepomohlo… takto sme to mali s mojím otcom a teda na nervy som bola… lebo chceš mu dobre a zle je…
Tak otec a svokor, to uz je kapitola sama o sebe tito dvaja ludia, to ti poviem, tiez sme si uzili svoje
Keď si postavia hlavu, tak dovidenia, čo?
To nie je nič nové. Ale ja si napríklad rada dám poradiť, povedať, keď niekto má viac skúseností s problémami, s ktorými som sa postretávala. Predsa len zápal močového mechúra je problém, ktorý stretne v živote mnoho ľudí, ktorí sa o imunitu nestarajú.
To poznam. Ale tento rok napriklad mam v plane kupit celej rodine Wobenzym na Vianoce. Videla som, ze teraz maju akciu pred sviatkami, ze si kupis velke balenie tohto lieku a mas k tomu kozmetiku Yves Rocher. A to viem, ze urobi radost aj svokrovcom aj nasim a nemusim si trapit hlavu nad tym, ze co im kupit a toto im aj na podporu zdravia bude OK a nebude to zbytočnosť ako si niektorí ľudia navzájom dávajú
Toto poznám, ale tak už sa snažím nedávať nevyžiadané rady a tipy, lebo sa to väčšinou proti mne otočilo a pritom som veci myslela dobre, ale tak vieš ako sa to hovorí, že za dobrotu na žobrotu.
Radiss toto bolo aj minulý rok niečo také, kozmetika k lieku nie??
to takuto akciu vidim prvykrat, to je akoze gratis alebo som to cele zle pochopila??
to máš k tomu… kupovala som to už aj ja tak ale bola kozmetika inej značky… ale tak to nevadí myslím, že každý takýto darček poteší… lebo málo kto ti niečo takto len tak dá a keď ešte ide o dobrú a kvalitnú kozmetiku tak duplom…
O čom to hovoríte? Akože mi niečo ušlo?
Ahoj, tak teraz som videla na FB, ze sa da tento liek kupit vo vyhodnej ponuke, ze si kupis najvacsie balenie a k tomu dostanes zadarmo kozmetiku.
Mna to zaujalo, nedavno som sestre spominala to jak mi enzymy pomohli a podla toho co hovorila, tak by sa to aj jej siklo, takze ja uz mam jasno v tom, co jej dam pod stromcek. Nechcem jej kupovat nejake zbytocnosti a toto myslim, ze bude supisko.
Akoze cena za to velke balenie ostava a je k tomu darcek? Co obsahuje kozmetika??
Jáj, to aj minulý rok bolo, lebo to som kupovala celej rodine, tak teraz to môžem urobiť rovnako, keď je takáto ponuka. Aspoň to budem mať v suchu všetko a nebudem musieť sa už naháňať po nejakých obchodoch. Platí to ale len pre to najväčšie balenie hej?
Linea konkretne co v tom je to ti povedat neviem, to som az tak nejako neskumala, akurat co som videla, ze je to Yves Rocher znacka. A to mas k lieku zadarmo hej. Nemusis nic naviac platit.
Asi ano, videla som to preto, ale tak ono je najlepsie aj tak to kupit lebo cenovo vychadza najlepsie, ked si to prepocitas podla mnozstva
Tak mne by to asi bolo jedno, či aj pre iné, lebo ja len veľké kupujem, to je najlepšie, máme na dlhšie a je to tým pádom bez starostí
lenze je mozne toto uzivat aj ked su antibiotika?
Možno by som skúsil nejaku prírodnú cestu možno skúsiť nejake takéto komplexné kvapky Močové cesty - Joalis – oficiálna stránka distribútora detoxikačných produktov Joalis v SR , osobne s nimi nemám skúsenosti, ale od joalis si kupujem tieto balíčky na imunitu a som s nimi spokojný, určite je aj toto dobrá voľba
Pri zapale prirodna cesta podla mna nejestvuje, teda nie taka, ktora by ozaj zapal vyliecila. Pri nom je jedina cesta antibiotika a k tomu su dobre enzymy. Tato kombinacia je podla mna to najlepsie na liecbu! Kadeco co viem aj moje kamosky skusali pri zapaloch a teda nic nepomohlo, napriklad taky Wobenzym ten je pri taketo liecbe to naj.
Toto mas na mysli akoze enzymy?? A preco nie? Predsa len ono enzymy a antibiotika spolu dokazu velmi pomoct, najma ked ide o zapal. Antibiotika zapal preliecia, zbavia ta ho a enzymy zase zabezpecia aby sa opat nevratil, lebo casto ked uz sa raz ukaze, tak sa zvykne vratit ako bumerang a to je vec, ktoru nik z nas nechce