moni pocuj, pokial mas pocit po dobrati ATB ze ta to nepreslo tak ta to kua nepreslo, aj ked lekar tvrdi daco ine...ja som to mala tak isto, od oktobra do teraz som stale citila, ze ma to nepreslo. po dobrati ATB som isla k doktorovi po vysledky kultivacie, a on ze neni iste, ci tam daco mate alebo nie, ze vysledky su take ze ani oni nevedia. A ze ked citim ze ma to nepreslo, ze mi da dalsie tabletky, ked nic necitim, ze mi neda- no proste mal v pecku. Hoci som nechcela dalsie ATB, nechala som si ich aj tak predpisat a dako som sa odhodlala ich zas uzivat (cize dvoje ATB za sebou som jedla, jedny Nolicin a druhe Unasyn). A vies co sa stalo? po dlhej dobe od oktobra som sa normalne vycikala
cize mna to preslo az po dvoch ATB za sebou...cize ked mas pocit, ze ta to nepreslo, tak ta to fakt nepreslo, ja to poznam, tiez ma vsetci presviedcali ze ma to preslo, ale ja sama najlepsie viem...nechaj si to riadne a masivne vyliecit, co sa tyka toho striebra mam to doma, ale este som to neotvorila, tak neviem posudit...a tiez su dobre caje "ekofarm zapaly mocovych ciest"...a od barneys sirup brusnicovy z lekarne, daj si aj 4krat denne, hoci pisu ze max 2, ale ja som sa pytala v lekarni, pri akutnych problemoch treba moc aktivne okyslicit a s hentym to pojde jedna radost...neboj, zvladnes to