Ahoooj, mne toto mydlo, čo si pridala link, tak mi ho v lekárni odporučili, keď som sa pýtala, že čo by bolo vhodné na takúto intímnu hygienu, keď mám často problémy, že sa mi vracajú.
Tak som si ho kúpila a používam
My ženy sme na tieto problémy veľmi náchylné jak tak čítam Ale som rada, že v tom nie som sama. No radšej by som bola, keby sme tote problémy nepoznali
A to som si myslela, že som nejaká vadná, keď s tým mávam niekedy problém, no ako tak čítam, tak jediná teda isto nie som. No radosť z toho aj tak nemám
Pri problemoch nie je dobre cakat, lebo cas moze mnohe problemy len este viac zhorsit, vsetko skomplikovat. Viem o tom svoje aj ja a teraz aj moja sestra. Mna toto vytrapilo pred niekolkymi mesiacmi a jej problemy zacinaju teraz, neviem jak leto zacalo tak neustale sa stazuje na svrbenie, tak som jej slubila, ze jej zaobstaram Femigel, kedze mne ten pomohol Teraz som dokonca na webe nasla katalog, kde maju aj kopu inych veci, ze nie len tento gel, ale tiez aj na telo kozmetiku, aj na vlasy a aj na taketo intimne problemy http://www.australian-bodycare.sk/katalog-leto Takze vidim to tak, ze neobjednam len jej ten gel, ale ze aj ja si nieco zaobstaram, objednam, ked uz Sak je to moja mala segra, tak musim jej pomahat Aj ked uz zrovna teda mala nema, ale pre mna bude furt takou tou malou
Presne ako si napísala, súrodenci si musíme pomáhať Je fajn mať takú sestru ako si ty.
Čo napokon si sa rozhodla, že ty si z toho kúpiš??
Tak ja to tak beriem, ze sme rodina a pre tu ja urobim vsetko. Vies co mna zaujalo Femi Daily, tak to skusim, co to povie, ked uz teda idem objednavat, tak skusim, ved za to nic nedam a velmi som na to zvedava, ze ake to bude
tak niet o com, ze by to malo v rodine takto fungovat a pozerala som a aj ten katalog a je super, uz to vidi, ze okrem toho gelu, si poobjenavam este za skatulu:) inak opytam sa, staci si ho davat podla letacika, ci mate ine ,davkovanie,
Ako to myslis, ze ine davkovanie? Ako ine? Ja som sa riadila letacikom, co bol k Femigelu. Tam bolo popisane davkovanie na zaklade toho, ze ake su tie problemy, priznaky. Ak mierne tak sa odporuca jedenkrat za tri dni, pri vaznejsich raz alebo dvakrat denne a treba pokracovat az kym tazkosti uplne nezmiznu
Az kym nevymiznu, ale potom je dobre ho pouzit aj tak preventivne, z casu na cas Aby sme predisli problemom, nie?
staci poislnopvať imunitu enzymami, liekom wobenzym, mam vyskusany a nemozem absolutne ani krive slovo povedat, uplne ma vykupil od tohto problemu…
ano presne tak, ja odkedy ho pouzivam, ako zacala som az ked nastal problem, no uz to mam aj ako taku prevenciu
Môžem sa ťa spýtať, keď ho teda používaš ako takú prevenciu teraz, tak si dávaš aj nejaké prestávky alebo ho používaš stále?
Mas na mysli Femigel? Ten ked pouzivas ako prevenciu, tak nie stale, ze furt kazdy den. Z casu na cas. Ked napriklad ides na kupalisko. Alebo citis, ze nieco nie je ok tam dolu. Tak vtedy si das a vybavene. A to zopakujes potom po nejakej dobe. Ked nemas problemy, tak ozaj len tak z casu na cas preventivne, tym si neuskodis prave naopak
ozaj aj pri tomto plati to, ze prevencia je podstatna, ak sa chceme problemom do buducna vyhnut
Tiez som si ho kupila v lekarni A pouzivam, vcera akurat som si ho davala uz druhykrat
No bola som si ho kúpiť, zajtra sa chystáme na kúpalisko lebo je zase neznesiteľne teplo ale ešte sa spýtam, aj keď to mám iba ako prevenciu tak mám na jedenkrát použiť celý ten jeden aplikátor?
Ano ano - ten jeden aplikator je urceny len na jedno pouzitie. Ked ho chces ako prevenciu, tak sa odporuca aplikovat pred alebo po navsteve bazenov, ked teda mas v plane kupalisko
Hlavne ten aplikator si nedel na viackrat
niečo také by mne osobne napríklad nenapadlo, že deliť si to, predsa len podľa mňa výrobcovia vedia, prečo je to hentak balené, prečo v tom balení je viac kúskov tých aplikátorov a myslím tiež, že musíme dostať tam dolu isté množstvo toho gélu aby to prinieslo želané výsledky
za mna jednoznacne, ak teda vies, ze ide o mykozu, 1. boraxove cipky - volnopredajne, priapdne googli boraxova konsiprace, za 3 dni mas po mykoze a z dlhodobeho hladiska strava s nizsim obsahom cukru https://temazdravie.sk/vaginalna-mykoza/ do lupy hod mykoza
Vôbec nerozumiem, prečo sa pýtať na takéto veci na fórach. Je potrebné bežať k lekárovi o to naliehavejšie. Ísť na kontrolu. Mala som skúsenosti z lekármi DoktorPRO ale trochu z iných otázok Príprava na vyšetrenie v Bratislave – dermatológia Doktorpro Bratislava.