Prosím Vás, na čo ste bol s operáciou platničky? Ďakujem.
PAlo,
daj, prosím, adresu, potrebujem masaž sedacieho nervu, si v BA? dík Monika
alebo píš: halasova13@gmail.com
Tak prezrad múdry Dano aké sú duchovné príčiny tejto Dg? Paušálne kecať je o ničom, treba byť konkrétny, jana
Ahojte, od februara tohto roka som sa trapila strasnymi bolestami, ako tu vsetci pisete… vystrelovanie do noh hlavne lava strana, bolest klbu hlavne v noci som nemohla spavat, lezat ani sediet… bola som vycerpana, ubolena nikto mi nevedel pomoct… len diclofenac za iny diclofenac… na vlastnu ziadost som isla na magneticku rezonanciu, kt. bola v poriadku, tak podme reumatolog, ortoped, jeden druhy, akupunktura, neurolog, gynekolog… kazdy ze je bud vsetko v poriadku alebo kazdy podozrenie na inu diagnostiku… stale som bola na internete a hladala, ake doplnky, lieky, cviky mozu pomoct… z vysokym zapalom v krvi a horuckami sme sa rozhodli ist na hospitalizaciu do nemocnice, nikto nechapal, ze mam skoro vsetky vysetrenia a nikto nevie co mi je… dorobili mi uz len posledne obycajne sono brucha a zahada odhalena… velky nador obalujuci oblicku, ktory utlacal okolite nervy a vobec vsetko… som druhy tyzden po operacii a napadlo mi napisat… mozno niekomu, kto trpi tymto problemom a uz si nevie dat rady a nema porobene naozaj vsetky vysetrenia, pomozem… mam 24 rokov nepijem, nefajcim, snazim sa dobre stravovat, cistu vodu pijem uz niekolko rokov… som neposedny typ odmalicka, takze vzdy som robila ndjaky sport a vidite predsa… drzim palce
Ahoj Susomietka, reagujem na tvoj prispevok kedze mam podobne skusenosti a stav ktory popisujes… Lenze ja to uz mam od oktobra 2014 a nic nenasli coho by sa mohli chytit… Len mi zistili ze jedna oblicka je o polovicu mensia ako druha… a tot vsetko… Zvysene teploty a len pritom zvysene CRP. Prajem Vam tu vsetkym skore a uplne vyliecenie!
Dobry den ono vas to bude boliet mozno aj pol roka aj ked pridu zle pocasia hlavne to budete citit a ktora noha vas boli?
čo robiť s tým ľubovníkovým olejom ? 4 mesiace mám ischias ...
dobrý deň, prepáčte, ale ako vám zistili diagnózu?
No dávno som nečítala takú blbosť -psychické príčiny,ktoré má človek odstrániť vo svojom vnútri a postojoch k životu. Ak si chcete vychutnávať bolesť, prosím len do toho a čo s najväčšou pokorou .Všetci píšete o životospráve,ako keby ste sa ideálne stravovali, jedli len najkvalitnejšie potraviny,ktoré u nás nejestvujú , všetci cvičili a žili priam ukážkovo.Asi to nebude len tým. Áno , treba odstrániť príčiny, ale to asi nie je také jednoduché, lebo keby bolo, ľudia by sa netrápili a lekári šupito vyliečili.
Zdravím už mesiac beriem almiral v tabletkách a dorsiflex zniciho nič ma hodilo dvakrát o zem a od vtedi mám bolesti celého chrbta stačí keď spravím 150 až 250 metrov tak sa celú kolisam a už len čakám kedi má to hodí poraďte ak môžte dakujem
Ahoj vsetkym,bola som tu a citala si rovnako zufale prispevky ako som bola ja,ked som nemohla spavat a noha palila,obrovske krce,krize boleli a ja plakala do vankusa. Po asi 2 mesiacoch nezmyselneho ojkania som na you tube nasla cvicena,ktore zabrali. Zaberie to jedine. Ziadne injekcie a lieky. Kortison a fyzioterapia zbytocne.Ked je zapal, ta bolest je stasna. A mam problemy s medikaciou,mozem max. Ibalgin.Vedela som,ze nemozem byt doma donekonecna. Kupila som si vitaminy,magnesiu a cecko extra a hned rano som zacala s uvolnujucimi cviceniami a akonahle som citila potrebu,tak aj viackrat denne a rozhodne pred spanim. Trva to par minut. Pridala som jogu. Super hudbu. Mozno neuverite,ale konecne som zacala fungovat. Tych cvikov je more.Toto je obrovsky problem,lebo tato cast chrbtice je pretazena.Obrovske vysledky prisli uz behom asi 3 dni,ale cvicic musite poctivo. Davat pozor na sedenie. A hlavne pochopit,ze uz to bude asi na stalo. Ale je mi coraz lepsie. Nie som este fit. Mam bolesti,ale oproti tomu,co bolo je to luxus. A hlavne spavat bez vankusa!!! Nadhera. Zvyknete si ani neviete ako rychlo.Prve dva dni…no ako lizat zmrzlinu cez sklo,lebo ten vankus z pod hlavy som mala pod kolenami,ale spala som ako zabita…samozrejme na chrbate. Neriesim vyznam,preco som tak mala spat ale,konecne som sa vyspala. Pre mna novinka,ale po 2 tyzdnoch mi prekaza vankus pod hlavou.Skore uzdravenie vam vsetkym